На пазар във Варна - тема 62

• 35 717
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
  • ВАРНА
Контейнерчета за грим и друга козметика има в Джъмбо.

# 121
В метро при бурканите има много малки бурканченца с винтови капачки, в Икея има миниатюрни пластмасови кутийчици, те са за сосче, а специални за крем съм виждала в сайт, който те учи да си правиш козметика, но не го помня кой беше.

# 122
  • ВАРНА
Варненци пътуващи често през дървения мост след слънчев ден до Майстор Манол-Стела Неилс са натряскали снощи много  знаци  50  на целия път от дървения мост до АПИ камерите след Майстор Манол!

# 123
  • Варна
Аха. И полицаите днес точно там седяха и дебнеха

# 124
  • Варна
Къде да намеря шивач, който да скъсява дънки? Някъде в центъра или в някой от моловете?

# 125
  • Deutschland/HE
Хексе, Жельо Желев срещу църквата Св. Никола.

# 126
  • Варна
Вчера във ВМА са слагари Файзер, защото това са им дали.
Днес отново са искали, но само Астразенека са им изпратили.
В РЗИ казват само Астразенека.
ВМА очакват отново следващите дни, нж и те не знаят. Каквото и когато им дадат на съответния ден това слагат.
Там записване няма и всеки ден воксинацията започва по различно време. В РЗИ работят само по списък.
В МЦ Св.Анна и в ДКЦ Св.Клементина има обособени места, но все още не функционират.
Това е инфо от проучване вчера и от ваксинацията днес на мъжа ми.

# 127
Здравейте, къде има избор на двуетажни легла на сносни цени? А ако препоръчате и определен модел още по-добре Blush

Погледнете в ОЛХ!

# 128
  • Варна
Точно през РЗИ минах днес да попитам как става за да запиша евентуално родителите ми. Никакви списъци нямаше. Чакаха си на опашки хората, на два входа. На единия се бяха организирали и направили списъче самите чакащи. Отвътре явно никой не записваше. Влизат, боцкат и си тръгват. Това към 10 сутринта.

# 129
  • Варна
Мерси! Лесно ли мога да го намеря?

# 130
Относно ваксините казаха по телевизията тази вечер, че са премахнали списъците, защото имало проблеми с тях и всеки може да отиде и да се ваксинира, когато пожелае.

Проблемите били, че разни антиваксъри се записвали и после не ходели, с цел да изтече срока на годност на ваксините и да ги изхвърлят.

# 131
  • Варна
В събота в РЗИ в 16:30ч казаха, че списъка за неделя е пълен, за понеделник не записват и да отидем или да се обадим направо в понеделник сутрин. Явно всяко нещо е предпоследно и постоянно промени.
Събота във ВМА ваксинирането е започнало в 12:30ч с Файзер, днес 11ч с Астразенека.
Днес е имало хора за реимунизация с Файзер, които са върнати, защото днес от РЗИ са им отказали да им дадат тях ваксини.
Всичко е пълен хаос.
От сутринта е имало хора да питат и да се лутат къде и за каква ваксина да отидат.
В РЗИ с коя са ваксинирали днес?

# 132
  • Варна
Изобщо не попитах, честно казано. Но наистина е неорганизирано. В началото винаги е така. Майка ми се е побъркала да търчат да се ваксинират, но ще взема да я натисна да изчакат малко. То вярно пенсионери ама да загубиш ден-два във висене на опашки на студа, а и баща ми е след сравнително скорошна химиотерапия... Да се скатават още малко вкъщи и като се регулират донякъде нещата... Ще си говорим пак.

# 133
  • Deutschland/HE
Мерси! Лесно ли мога да го намеря?

да, гледай вратите на кооперациите и там има надпис Жельо Желев. Сега не се сещам до точно кой магазин е.

# 134
Трябват ми бебешки пантофи Вигами и обувки Биомеханикс. Вторите знам, че се продават в един магазин на Мир. Кажете други места, където сте срещали марките, моля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт