На пазар във Варна - тема 62

• 35 627
  • 726
  •   1
Отговори
# 315
Сирене, кашкавал и мл.продукти - Добротица. Много ги харесваме цялото семейство.

# 316
  • Варна
Сирене и кашкавал ние харесваме на Маджаров.

# 317
Мъжът ми за сватбата ходи в една, която е точно до Мартинели, но наистина не знам името. Дуржат я рускоговорящи момчета
Беше му за първи и единствен за сега път и беше много доволен. Брадата и косата май бяха към 30лв.

Няма много мъже в групата , но търся съвет за така нашумелите бръснарници?  Има ли някоя с прилични услуги и цени ?

# 318
  • Варна
Най-добрите в града са "Berbershop the Barberrom". Ако държите на качество, няма да Ви разочароват.

# 319
Хора, препоръчайте ми масажист/ка. Ако е в район идеален/широк център, спортна зала, чаталджа, окръжна, катедрала, би било чудесно. Сори за малктие букви

# 320
Няма много мъже в групата , но търся съвет за така нашумелите бръснарници?  Има ли някоя с прилични услуги и цени ?

Бръснарници Боксеров. Доста ходят там. Даваха ги и по бнт скоро. Виж му координатите във ФБ. Мой познат ходи редовно, мисля, че е 20 лв брада.

# 321
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Имам дилема с ъглов кухненски диван. Моля за съвет. 😊 На седящата част се усеща дървената конструкция. Идея за тапицер или нов? Потенциално нищо му няма, изглежда, като нов, но като се поза седиш започва да убива. 😊

# 322
  • Deutschland/HE
Хора, препоръчайте ми масажист/ка. Ако е в район идеален/широк център, спортна зала, чаталджа, окръжна, катедрала, би било чудесно. Сори за малктие букви

Рената Александрова
Телефон: 0898 625 923, адрес: ул. Цимерман 19 (до Мед. университет).

# 323
  • Варна
бръснарница има на ул.Плиска, срещу Комендантството. Синът ми ходи там- за брада и коса 35лв са му взели

# 324
  • Варна
Благодаря за предложенията за бръснарници, ще ги проверя. Искам за подарък да пратя ММ, че иначе сам да отиде и да даде по-голяма сума от 10 лв няма да се излъже Grinning
За сирене , кисело мляко препоръчвам с две ръце на Рогови. На Добротица сиренето също понякога взимам от него.
Препоръчвам и от хранителния кооператив млечните продукти на Николай Туджаров. Много хвален и след толкова хвалби поръчах и наистина са му вкусни продуктите.

# 325
  • ВАРНА
бръснарница има на ул.Плиска, срещу Комендантството. Синът ми ходи там- за брада и коса 35лв са му взели

Мааалей какви пари.

Аз си купих машинка за брада Филипс за 39 лв.

# 326
  • Варна
Пари си е,  няма спор.... Но за веднъж месечно си заслужава да ги отделиш - резултатът си заслужава. Самостоятелно се съмнявам някой да успее да се издокара така добре.

# 327
Не знам какви са тези цени ! На мен подстригването ми излиза 10 лева. Колега ходи се подстригва за 3-4 лева, при това наистина добре го оформят. То посещението при лекар специалист на свободен прием е по-евтино ....
Но всеки сам си решава.

iv.elina, по-добре претапицирай, но не мога да ти препоръчам тапицер. Освен това, при евентуално претапициране може да си избереш дамаска, която да ти пасне още повече Wink

# 328
  • Варна
Заради подобни проблеми плюс влошаване след втора бременност, започнах да посещавам д-р Ирена Георгиева в Медико-дентален център към МУ. Спаси ми няколко зъба, които други не биха се поколебали да извадят.
Аз също бих предложила медико-денталния център и точно д-р Георгиева съм чувала да препоръчват за изграждане на зъби, лекуване на корени и т.н.. Моята зъболекарка също работи там, но тя е пародонтолог.

# 329
  • Варна
Д-р Георгиева също е пародонтолог и имплантолог. Аз ходя за кореново релечение, изграждане, корони. Ендодонтската работа се проточва във времето, но на финала имаме запазени зъби. Предполагам  повечето специлисти там са добри.

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 16:49 от Blue Turquoise

Общи условия

Активация на акаунт