На пазар във Варна - тема 62

• 35 233
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
В ЛИДЛ ако ида към 10 ч ще ме върнат ли заради "цветните" коридори? 🙂

# 631
Да.След 10.30 е за под 65 .

# 632
  • Варна
Има ли някой ваксинирал се от записване в електронния регистър?
Днес ме върнаха от избрания ваксинационен център поради липса на ваксини, което вероятно отдавна се знае, защото цяла седмица връщали хора, но не ги накара отново да си коригират отново системата и вчера ми изпратиха напомняне за часа ми днес.
Ако е с избор на ваксина и по-точно Ф, не познавам такъв човек.

Вече познавате. Аз, мъжът ми и двама мои колеги през онлайн-платформата получихме Пфайзер. Просто късмет.

Кога се ваксинирахте и къде?
В случая не става въпрос само коя ваксина ваксина, а че изобщо никаква нямаше, което е подигравката.

# 633
  • Варна
Ако избраният пункт е РЗИ, от познати, които минаха, разбрах, че е наистина до късмет. В единия кабинет има само АЗ, в другия са им предложили избор между АЗ и ПФ. Модерна засега от София не е излизала. Имаше някъде информация за разпределение по градове на различните марки.

Последна редакция: сб, 03 апр 2021, 12:10 от Blue Turquoise

# 634
  • Варна
Има ли някой ваксинирал се от записване в електронния регистър?
Днес ме върнаха от избрания ваксинационен център поради липса на ваксини, което вероятно отдавна се знае, защото цяла седмица връщали хора, но не ги накара отново да си коригират отново системата и вчера ми изпратиха напомняне за часа ми днес.
Ако е с избор на ваксина и по-точно Ф, не познавам такъв човек.

Вече познавате. Аз, мъжът ми и двама мои колеги през онлайн-платформата получихме Пфайзер. Просто късмет.

Кога се ваксинирахте и къде?
В случая не става въпрос само коя ваксина ваксина, а че изобщо никаква нямаше, което е подигравката.
Преди два дни ни беше втората доза. Аз и ММ в ДКЦ 3, мои колеги във Военна болница.

# 635
В Шихо на Колхозния пазар има ли маски за лице от плат и знаете ли каква материя и кройка са евентуално?

# 636
  • Варна
За втора доза е друго.
За нея са подсигурени и изобщо не подлежи на коментар.
Ако става на въпрос в зелените коридори в началото също се ваксинираше навсякъде и с двете, сега отново има зелени коридори на места и мен ме ядоса това, че карат хората да дебнат с дни да се записват в измисления шм регистър, в същото време ги връщят за неясна дата, а на други места продължават зелени коридори.
Наистина не виждам ползата от регистъра.
Нали има коридори, нека всеки, който иска отиде в тях.
За това е попитах дали изобщо все пак при някого във Варна е проработил регистъра, защото по групите за ваксини масово споделят моето мнение.

Някой пазарувал тези дни от Мьомакс, Айко?
Трябват ми някои неща и се чудя онлайн ли да заява или може и направо на място да поискам от служител каквото ми и нужно?

# 637
  • Варна
За втора доза е друго.
За нея са подсигурени и изобщо не подлежи на коментар.

Сериозно? За първа доза според теб къде сме отишли? Ясно написах - през онлайн-платформата. Но си беше чист късмет, че ни сложиха това, което искахме.

# 638
  • Варна
Ок, през платформата, но преди месец.
От тогава много неща се случиха, промениха и датите заради спирането за седмица, а сега не ги променят отново, а оставят хората да се лутат, чакат и търсят.
Честно казано това ме подразни, защото аз съм го преболедувала и исках ваксинация сега само заради паспорта и свободното пътуване, а не цяло лято тестове да се правят, но много хора чакат ваксина, заради защитата както беше и мъжа ми, който още през февруари се ваксинира.
Не отидох тогава, точно, защото не ми е спешно, направих това което искат, но пак не е ок.
Радвам се за вас!
Поне един човек от много е успял да се възползва от нововъведенията!

# 639
  • Варна
Ок, през платформата, но преди месец.
От тогава много неща се случиха, промениха и датите заради спирането за седмица, а сега не ги променят отново, а оставят хората да се лутат, чакат и търсят.
Честно казано това ме подразни, защото аз съм го преболедувала и исках ваксинация сега само заради паспорта и свободното пътуване, а не цяло лято тестове да се правят, но много хора чакат ваксина, заради защитата както беше и мъжа ми, който още през февруари се ваксинира.
Не отидох тогава, точно, защото не ми е спешно, направих това което искат, но пак не е ок.
Радвам се за вас!
Поне един човек от много е успял да се възползва от нововъведенията!

На място не казаха ли дали трябва да презаписвате часовете? В РЗИ какво казват?

Иначе и ние с мъжа ми се записахме през онлайн платформата още за първия възможен ден. Получихме Файзер.

# 640
  • Варна
Малко по диагонал чета за ваксинирането, но брат ми също не успяваше през платформата да се запише и накрая успя като писа на месинджър на ДКЦ Света Климентина . Много бързо са му отговорили, но все пак едно важно уточнение, че това се случи в деня преди да спрат Астразенека и го извикали по рано ,почти веднага след като отново започна ваксинацията.

# 641
  • Варна
И на място, и от РЗИ казаха "взечете си нов час през онлайн платформата"
При въпрос от моя страна за кога отговор те получих.
От ВМА казаха не зависи от нас, ваксините са в РЗИ и когато ни дадат поставяме, когат не връщаме хората както тази седмица.
От РЗИ ми казаха също, че не знаят за кога да се запиша.
Като дойдат ваксини ще се поставят, но до тогава просто няма.
Пак от РЗИ жената ме покани за вчера като последен ден за зелен коридор за АЗ и от днес вече спират и те и чакат доставки.
Ето тук идва и другия парадокс.
Ясно е, че дозите са малко, но не предоставят за така скъпия им регистър, а просто отварят някъде целен коридор и който научил и се наредил получава ваксина, който не може ежедневно да се реди и чака си е за негова сметка.
Проста липсва всякаква организация, това е.
Явно е имало за първите дни и това е.

missNoir, така излиза.
Има официалната национална система, но всъщност всеки търси друг начин, защото през нея нещата не се получават както ги говорят.

# 642
Здравейте! Къде мога да намеря фон дьо тените на Vichy на място във Варна? Благодаря!

# 643
  • Варна
В следващите 3 месеца се очакват над 1 милион дози от Пфайзер. Дано да има за всички, които искат.

# 644
  • Варна
Здравейте! Къде мога да намеря фон дьо тените на Vichy на място във Варна? Благодаря!
Във всички големи аптеки. В Паркмарт, Санита, Кауфланд

Общи условия

Активация на акаунт