На пазар във Варна - тема 62

• 35 224
  • 726
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Здравейте! Препоръчайте ми ветеринар, който работи днес. Котката на майка ми не се чувства добре и искам да я прегледат, става дума за дворна котка. В гугъл попадам на ОВК и Вита Нова. Имате ли отзиви за тях?

# 646
  • Варна
"Обединена ветеренарна клиника" работи денонощно. Адресът е ул."Царевец"22.

# 647
Във Владиславово ветеринарната клиника също работи в неделя. Мисля, че се казваше Елпида

# 648
Мога ли да вляза с количката с бебето в руското училище?Изобщо нямам спомен като съм гласувала предни години как беше.Рампа има ли, няма ли?

# 649
  • Варна
Ти за влизането ще влезеш ама аз като ходих да гласувам преди два часа, беше тъпканица по коридорите. Не в руското ама предполагам, че навсякъде е едно и също. Познати споделиха за други училища, че е пак така.

# 650
Хм,ти да видиш.Май следобед по-малко хора ще има,или след 19 като си дойде мъжът ми да ходя.

# 651
  • Варна
По-добре вървете двамата и влезте един след друг. Единия да гласува, другия навън с бебето. После обратно.

# 652
В Руското има рампа.
Аз се надявам бабите да са се изредили в нашата секция и да не чакам много.
Смятам по време на *обедната дрямка* да ходя 😂

# 653
Здравейте! Препоръчайте ми ветеринар, който работи днес. Котката на майка ми не се чувства добре и искам да я прегледат, става дума за дворна котка. В гугъл попадам на ОВК и Вита Нова. Имате ли отзиви за тях?
Овк в никакъв случай. Другата не я знам. Манолов вижте, май работи и днес.

# 654
А Има ли много хора за гласуване и в народното читалище ,,Васил Левски,, ?

Два пъти вече от сутринта ми казват, че има по 100 човека чакащи...

# 655
  • Варна
Ако някой се интересува - в СУ "Найден Геров" няма много хора, минава се бързо.

# 656
Бях забравила рампата отзад на руското ,нищо че минавам през ден от там.Много хора имаше,дезинфекцират с нещо хлъзгаво,внимавайте да не се претрепете.Има организация,сравнително бързо става .

# 657
  • Варна
ОВК са пълна трагедия. Колко животинки умориха. Sad

# 658
  • ВАРНА
Д-р Манолов на ул"Капитан Райчо" работи и в неделя.

# 659
Младежки дом- няма опашки!

Общи условия

Активация на акаунт