Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са най-добрите интернет доставчици в квартал Бриз?
Къде мога да намеря средни по цена летни мотоциклетни ръкавици?
Можете ли да препоръчате надеждни пекарни за торти във Варна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са най-добрите интернет доставчици в квартал Бриз?
-
Къде мога да намеря средни по цена летни мотоциклетни ръкавици?
-
Можете ли да препоръчате надеждни пекарни за торти във Варна?
-
Къде мога да намеря четка за лице, подходяща за проблемна кожа?
-
Къде мога да купя брюкселско зеле?
Антонина има подход към децата, много е приветлива и усмихната. И на мен на моменти не ми харесва прекалената обработка при нея, особено при лавандуловите сесии. Имаме две сесии при нея, подарихме и на приятели външна край морето. Аз си харесвам почти всички снимки от тези сесии(бременна външна есенна и новородено вкъщи). Тя обича да снима на естествена светлина, аз също предпочитам така. Ние лично нямаме неестествено изглеждащи снимки, на страницата и има много снимки. Аенска е на настроения според мен. Може да създаде шедьоври, може и да те претупа, аз лично засега не бих повторила, с доста неща ме подразни. Но определено обичам стила и, както уважавам и естетиката в снимките и. За рожден ден на детето избрахме веднъж Деница Дончева, останах много доволна. Супер усмихната, мила, харесвам стила и. Тази Коледа имахме един експеримент с нея, отново съм с прекрасни впечатления. Двамата с мъжа и имат страница My Baby Photography, нейната страница е Denitsa Doncheva Photography. Вижте също Milena Velikova Photo & Retouch, Kat Stefanoff Photography. Те отговарят на моето виждане за хубави снимки, снимали сме се и при тях, супер са.