На пазар във Варна - тема 62

• 36 198
  • 726
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте!
Препоръчайте очен лекар от клиника Николай Чудотворец, работещ по ЗК.
Трябва да заведа щерката профилактично. По принцип исках в очен център Изгрев, но ако там не стане ми се иска да имам резервен вариант.
Киса, горещо ти препоръчвам д-р Питакова. Невероятна е. От години цялата фамилия сме при нея, тя не е просто лекар. Имах големи проблеми с очите, никога не съм забелязала дори прашинка неувереност от нейна страна за това как ще се лекуваме. Абе... За мен тя е най- добрата.

# 181
  • In transit
Здравейте!
Препоръчайте очен лекар от клиника Николай Чудотворец, работещ по ЗК.
Трябва да заведа щерката профилактично. По принцип исках в очен център Изгрев, но ако там не стане ми се иска да имам резервен вариант.
Киса, горещо ти препоръчвам д-р Питакова. Невероятна е. От години цялата фамилия сме при нея, тя не е просто лекар. Имах големи проблеми с очите, никога не съм забелязала дори прашинка неувереност от нейна страна за това как ще се лекуваме. Абе... За мен тя е най- добрата.
+1.  И нашата фамилия също е при нея от години.

# 182
Моля, препоръчайте фирма за извозване на стари електро уреди. Четох за фирма Елтехресурс, че има договор с Общината, но само към тях ли се обръщаме или няма значение? Има ли определено време от годината, в което обслужват даден район или работят по заявка? Благодаря!

Ако са тези дето си мисля няма други. Въртях се аз в тези филм преди няколко години. Оказва сe че има Уж доста магазини с тази функция но никой не я упражнява. Примерно кауфланд. Що телефони извъртях да разбера точно в кой кауфканд ги събират. Дрънци... А с тази фирмна извозихме и хладфилник, съдомиляна , стари слушалки, мишки, стар скенер , старо видео  и прочие комп джаджи   . Единия път дойдоха след седмица, другия -буквално на следващия ден. Бяхме събрали доста неща,  но се оказа че се забравили да им предадем едно кашонче. Звъннахме им, те току бяха тръгбали от паркинга пред блока, казаха че ще дойдат на следващия ден и госториха. Дават някакви символични ваучери за пазарене от технонещо си.

# 183
  • Варна
Благодаря ви за отзивите!
Все пак успях да запиша час в детски очен център Изгрев. Ако на някой ще му е полезно, в момента записват часове само в понеделник за текущата седмица.

# 184
  • Варна
Аз се надявам на съвет, за добър ендокринолог. Майка ми има проблеми, а още не сме наясно с конкретната диагноза.

# 185
Аз се надявам на съвет, за добър ендокринолог. Майка ми има проблеми, а още не сме наясно с конкретната диагноза.

Магардичян с две ръце. Не съм гледала дали е препоръчван. Работи в център Марешки

# 186
  • Варна
Благодаря за препоръката!⚘

# 187
  • Варна
Също препоръчвам този лекар, лекуващ е и на моя приятелка, която от много години има ендокринологични проблеми.
Прави ли се във Варна изследване за клетъчен имунитет след ковид? Търсих чрез Гугъл, но нищо не излиза. Може би ключовите ми думи са сгрешени и не намерам резултат.

# 188
  • Варна
Само да ви кажа, че и аз, и още две приятелки последните години минахме през няколко различни ендота. И за този, и за Сарчева, и за Кирова и за още един куп ендокринолози ще чуеш както положителни, така и отрицателни коментари. В повечето случаи са отрицателни. За тоя също съм чувала недобри неща, както и за другите, на някои от тях и аз съм ходила. Много тънка работа е там и са много малко тези, които успяват да намерят лекар, който да успее да види нещата в пълната им картина и да назначи адекватно решение. Успех с намирането на такъв Simple Smile

Една приятелка ходи при този споменатия. Не е доволна. Аз тия дни четох, а и друга ми беше споменала, за Тасевска. За нея, учудващо, не съм чула нещо лошо и мисля да я посетя лятото.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 08:26 от HighSpeed

# 189
И ние така преди няколко години търсихме инфо в нета за добър ендокринолог за дъщеря ми.Масово препоръчваха Сарджева,затова отидохме при нея.Леле,по-голям кукумицин не бях срещала.Не каза нищо съществено,бяхме с готови изследвания.Помънка малко,почна едно писане в едно тефтерче,като си говореше на глас това,което пише.Предписа Л-Тироксин в ударна доза,след няколко дни разбрахме,че дозата не понася на детето.Диагнозата и беше хипотиреоидизъм,ама не била сигурна.Ходихме още 2 пъти и решихме да спрем дотук.В София я водих при един професор ( след препоръки),който взе 200 лв.за първи преглед,и 100 лв.за вторичен,който също нищо не направи,но поне съм му благодарна,че ни изпрати там на ехограф.Доктор Начев-страхотен специалист.Веднага каза,че дъщеря ми е с Хашимото-това,което никой не ни беше казал досега.Страхотен лекар,но иначе кофти човек-много серт и начумерен.Но добър диагностик.Във Варна в ДКЦ "Света Клементина"преглежда д-р Севдалина Василева.Посетих я за мои проблеми.Много млада лекарка.Изключително внимателна и загрижена за пациента-докато чакахме всички коментирахме това.Изследвания,всичко каквото трябваше,докато разбра какъв е проблема.Силно я препоръчвам.Забравих да спомена да избягвате и Протопопова-въпреки хвалбите.Тя май е още по-голяма кукувица от Сарджева.Не предприема никакво адекватно лечение.

# 190
  • Варна
Протопопова на 10000% НЕ.
Не е споменавана изобщо и за това не съм писала. Още преди 8 години така ме обърка....  даже се надявах да е спряла да практикува тази жена!
Та тя не знаеше изследванията точно в кой ден и при какви други изисквания се правят.

# 191
Хай спийд,Тасевска я препоръчвам с две ръце!Тя откри проблем ,който ми влияеше и гинекологично,а професор и доцент гинеколози ми казаха,че просто се случва.Тя ми обясни защо се случва ,изписа ми лекарста и не се потрети проблема.
Не те хвърля в дълбокото със сума ти изследвания,а кара ред по ред.Сменяла ми е терапия и доза и по телефона.Преди това бях при Райчев,Райков ли беше прехваления,няма да стъпя там повече.Тасевска е човека.
И да благодаря за отзивите за д-р Живков,много ни допадна ,много е търпелив и спокоен,отговори ни на всички въпроси .Нашето дете е във фаза на страх от мъже,и беше голям рев,но даже успя да я успокои.

# 192
  • Варна
Здравейте момичета! От къде да купя пликове за печене/на пиле/?

# 193
  • Deutschland/HE
В ДМ има, в СВА и Кауфланд също, седят при алуминиевото фолио, прозрачното фолио...

# 194
В Елитис също съм виждал пликове и хартия за печене.

Общи условия

Активация на акаунт