На пазар във Варна - тема 62

• 35 617
  • 726
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Пък ако знаете студентите как реват... Пародонтологията им е един от най-гадните изпити 🤭🤭🤭

# 331
Препоръчвам др Градинаров с две ръце.

# 332
  • Варна
Той не беше ли акушер-гинеколог?

# 333
Ако държите на него - тапицер.
Ние покрай новия апартамент и не само на няколко пъти работим с една дама и вече видях, че всичко могат да направят тия хора. От ново до старо, което прилича на чисто ново за прилични пари.
Може да си сверите цени с тапицер и за нов и да решите кое е по-доброто решение за Вас.

Имам дилема с ъглов кухненски диван. Моля за съвет. 😊 На седящата част се усеща дървената конструкция. Идея за тапицер или нов? Потенциално нищо му няма, изглежда, като нов, но като се поза седиш започва да убива. 😊

# 334
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ако държите на него - тапицер.
Ние покрай новия апартамент и не само на няколко пъти работим с една дама и вече видях, че всичко могат да направят тия хора. От ново до старо, което прилича на чисто ново за прилични пари.
Може да си сверите цени с тапицер и за нов и да решите кое е по-доброто решение за Вас.

Имам дилема с ъглов кухненски диван. Моля за съвет. 😊 На седящата част се усеща дървената конструкция. Идея за тапицер или нов? Потенциално нищо му няма, изглежда, като нов, но като се поза седиш започва да убива. 😊
Може ли координати?

# 335
  • Варна
Здравейте!
Много спешно ми трябва насока...
Къде в пешеходния обхват на центъра бих могла да намеря гривни от типа:
Скрит текст:

Ще съм много благодарна за всеки отговор, защото едното зверче се сети в 69-тата минута, че това трябва да е подаръкът.

# 336
Здравейте!
Скрит текст:

Ще съм много благодарна за всеки отговор, защото едното зверче се сети в 69-тата минута, че това трябва да е подаръкът.
Единствено се сещам за малката бижутерийка на Чаталджа. На самия булевард е, на реда на пилетата, пада се горе- долу срещу входа на Елитис, обаче имат ли такива гривнички не зная. Вижте и някоя обява в ОЛХ от Варна. За друг вариант не се сещам. Успех!

# 337
  • Варна
На Мария Луиза и Шейново, на ъгъла, където продават всякакви мъниста, джунджурии и т.н за ръчно правени аксесоари, дали няма да има готови?

# 338
  • Варна
В "Мънисто" на Княз Борис правят гривни с червен конец.

# 339
Той не беше ли акушер-гинеколог?
Др Любомир Градинаров, извинявам се за неуточнението.
https://m.facebook.com/drlubomirgradinarov/?locale2=bg_BG

http://dr-gradinarov.com/

Срещу Макдрайв му е кабинета.

# 340
Предстои ми покупка на прахосмокачка робот,моля някой ако има да сподели отзиви,че се изгубих в многото марки предлагани на пазара.

# 341
  • Варна
Моята е от Лидл, купена преди две години. За парите си е екстра. Аз и нямам големи очаквания - използвам я за ежедневно почистване, така ми разрежда, но НЕ заменя, основното с ръчната прахосмукачка. Минава по не дебели килими, около 1,5-2 см косъм.

# 342
  • Варна
Kristaline, Blue Turquoise, eli70o0, безкрайно благодаря!
Още днес ще опитам да ги "прослушам", защото утре ми е крайния срок.

# 343
  • Варна
Предстои ми покупка на прахосмокачка робот,моля някой ако има да сподели отзиви,че се изгубих в многото марки предлагани на пазара.
Зависи дали търсите само сухо или комбинация с мокро почистване, имате ли дебели килими и т.н. Вкъщи сме изцяло с паркет и когато избирахме с най-добри параметри беше Neato botvac connected. От Германия поръчахме. Има във форума тема за роботите, там ще намерите доста информация.

# 344
Здравейте!
Скрит текст:

Понеже съм зле с имената на улиците, от социалната чайна, надолу към Сан Стефано има едно магазинче сред другите, точно такива гривни имат, в кутийки, все ги зяпам че там спираме на синя зона.

Общи условия

Активация на акаунт