На пазар във Варна - тема 62

• 35 594
  • 726
  •   1
Отговори
# 435
Имам да разпечатвам много снимки. Това са първите снимки на детето. Искам да съм сигурна, че качеството ще е топ. Къде да ги дам?

# 436
  • Варна
Фотографите, които са ни снимали, са ни препоръчвали Фотосинтезис/Photosynthesis на Княз Борис. Аз така и не стигнах до този момент със снимките. Simple Smile

# 437
  • Варна
Къде мога да намеря по-интересни чадъри със силиконови спици?
Старият ми е от магазина за аксесоари в Елитис запад, но е сигурно на 10 г. и май сега не предлагат такива там. А много си го харесвах, беше леко релефен и с бродерия...

# 438
  • ВАРНА
Моля за съвет - искаме с децата да засадим цветя в градината ни, какво да избера хем да не иска много грижи ( само уикендите ходим) хем да цъфти красиво. Покрай оградата може и нещо увивно/пълзящо ... Откъде купувате семена /разсад ?

# 439
  • ВАРНА
Последно ще работят ли от понеделник Баумакс/баухаус - Практикер - Джъмбо - Айко?

# 440
  • Варна
Според заповедта няма да работят.

# 441
  • Варна
Моля за съвет - искаме с децата да засадим цветя в градината ни, какво да избера хем да не иска много грижи ( само уикендите ходим) хем да цъфти красиво. Покрай оградата може и нещо увивно/пълзящо ... Откъде купувате семена /разсад ?
Невени, орлови нокти...
За Джъмбо нейде четох, че щял да работи, защото е регистриран като обект, предлагащ И хранителни стоки. Не знам дали е така наистина.

# 442
  • Варна
Има едни увивни, цветовете им са грамофончета, не знам как се наричат. Много красиво цъфтят и мисля, че не искат много грижи.

# 443
Има едни увивни, цветовете им са грамофончета, не знам как се наричат. Много красиво цъфтят и мисля, че не искат много грижи.

Грамофончета, ипомея. https://zagradinata.eu/encyclopedia/%D0%B8%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0% … 0%BD%D1%87%D0%B5/

# 444
Джъмбо нямя пандемия дето да го бутне и ще работи.И други ще работят,Пепко на Чаталджа щели да го запердят малко да стане под 300 квадрата и ще работи ,така ми казаха.

# 445
От чисто любопитство,  колко струва маникюр в 1054. Една потребителка беше споделила разочарование от отношението.  Може и на лични.

# 446
  • Варна
Някой беше питал, за турските маслини с подправки. Сега ги видях в Булмаг Владиславово.Имаше няколко вида.

# 447
Някой беше питал, за турските маслини с подправки. Сега ги видях в Булмаг Владиславово.Имаше няколко вида.

Аз питах. Мерси, че сподели. Взех си от турския магазин до Медицинския университет. Не са с подправки, но са хубави.

# 448
Джъмбо нямя пандемия дето да го бутне и ще работи.И други ще работят,Пепко на Чаталджа щели да го запердят малко да стане под 300 квадрата и ще работи ,така ми казаха.

Спорт Депо също. Rolling Eyes

# 449
Ми какво да се направи ... двоен стандарт.
Надявам се да не разредят графика на градския транспорт !
С пенсионерския коридор е пълно мазало - никой не го ползва, всеки си кара както си знае и при най-малкото неудобство реве, че имал права и му се полагало.
Някъде казват ли каква ще е ситуацията с маските, че като гледам колко тийнове и пенсионери пътуват без маски и не им пука ....

Общи условия

Активация на акаунт