На пазар във Варна - тема 62

• 35 584
  • 726
  •   1
Отговори
# 420
Виждали ли сте Вигантол капки някъде ?
Купих от малката аптека до Берьозка на Сливница,там където е Варчев,зоомагазина,велосипедите.Имаше и на Софармаси Корабостроител.

# 421
Благодаря много.

Още днес след работа ще отида да взема, досега не съм приела, но док препоръча да започна веднага прием.....

Вие как го приемате? С мазна храна ли?

# 422
Сутрин на гладно пиех миналата година,и на детето така го давам сега.Имай предвид,че
ако си в дефицит,бавно се вдига.Аз пиех по 6-7 капки под езика.

# 423
23 ми е стойността ..... не разбрах до колко трябва да го качча.

# 424
  • Варна
Мастноразтворими витамини се приемат с храна, не във вода, не на гладно.

# 425
  • Варна
Пия веднъж седмично по колкото там капки ми изписаха. Обикновено в неделя сутрин, преди кафето. Няма вкус.

# 426
Мисля,че около 20 беше долната граница,добре е да е на горна вит Д.Моя беше около 16 и за седем ,осем месеца стигна около 32,което пак не е кой знае каква стойност.Но не се сещам дали 60-70 не беше горната граница

# 427
  • Варна
По темата за синята зона се сетиха да попитам нещо. Интересно ми е какво се случва с градините и яслите в синя зона? Сутрин оставаш детето преди 09:00 часа и не плащаш, ама вечер го взимаш , когато трябва да се плати и това всеки ден, а едва ли всеки ден всички родители плащат синя зона за 5-10 минути. Предполагам на аварийни се спира и на бегом да вземеш детето Grinning Предсто да избирам да избирам градина и мисля, че пакрирането и синята зона са важни при подредбата ми.

# 428
До руското и градината под него спират на аварийни.

# 429
По принцип всички спират на аварийни, но иначе в приложението Варна паркинг има и престой 30 Мин за 0.50 ст.

# 430
  • ВАРНА
Мисля,че около 20 беше долната граница,добре е да е на горна вит Д.Моя беше около 16 и за седем ,осем месеца стигна около 32,което пак не е кой знае каква стойност.Но не се сещам дали 60-70 не беше горната граница

Нормални стойности са 30-70, между 20-30 се води недостатъчност, под 20 е дефицит

# 431
  • Варна
Трябва ми опаковане на подаръци около Чайка, Чаталджа. Сетих се, че хвалехте в темата ателие/цветарница до стадион Тича, но ме помня, дали опаковат? Фелисия на Чаталджа, дали извършват тази услуга?

# 432
  • Варна
Трябва ми опаковане на подаръци около Чайка, Чаталджа.
 Сетих се, че хвалехте в темата ателие/цветарница до стадион Тича, но ме помня, дали опаковат?

Цветарски магазин Камелия. Опакова подаръци и то доста добре. Навремето за колежки по рождени дни само при нея носихме да опакова.

# 433
  • Варна
Много благодаря, за пореден път намирам решение тук! (липсва ми емотиконът с букет цветя!)
Добавям- много добре аранжира всичко жената, препоръчвам с две ръце!

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 17:35 от Blue Turquoise

# 434
  • Варна
Момичета и момчета, някой има ли интерес към два билета за концерта на Ара Маликян, който последно е обявен за 20.05.2021?

Ако има заинтригувани, да драснат на лично.

Общи условия

Активация на акаунт