На пазар във Варна - тема 62

• 35 574
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
Мариела от салон Поля на Пирин.

# 496
  • Варна
Някой знае ли , дали Бриколажа работи днес ? Или влиза в забраната за магазини над 300 кв.

# 497
  • Варна
От сайта им:
​​​​​​​Магазини Mr.Bricolage до 31 март въвеждат временна организация на работа съгласно Заповед РД-01-173/18.03.2021 на МЗ за ограничаване на посещения на търговски площи над 300м2:

• Пазарувайте дистанционно, като поръчате онлайн или по телефон и вземете покупката от магазин или ние ще я доставим.
• Временно на паркингите са открити Външни базари с градински стоки и стоки от първа необходимост.
• Работно време за получаване на покупки и на Външните базари: понеделник - събота от 8 до 20 ч.; неделя от 8:30 до 19:30 ч.
• Магазин Mr.Bricolage - Sofia Ring Mall няма да обслужва поръчки в периода 22 - 31 март.
• Получаването на покупките се извършва при спазване на всички противоепидемични мерки, в т.ч. използване на маски на паркинга и на Външния базар.

# 498
  • Варна
Благодаря , mari6a , не се сетих да им погледна сайта.

# 499
  • Варна
Подочух, че Технополис или Техномаркет, не помня кой от двата, щели да слагат заграждения вътре за да ограничат площта до 300 кв.м. и така да работят. Евентуално ако човек иска нещо от заграденото място,  му го изкарват навън. Гледа и ако иска, купува. Подозирам, че и други ще направят същото.

# 500
  • Варна
Подочух, че Технополис или Техномаркет, не помня кой от двата, щели да слагат заграждения вътре за да ограничат площта до 300 кв.м. и така да работят. Евентуално ако човек иска нещо от заграденото място,  му го изкарват навън. Гледа и ако иска, купува. Подозирам, че и други ще направят същото.
Аз чух същото за ДМ.

# 501
  • Варна
ДМ са дрогерия, не би следвало да затварят. Дори спазват коридора за възрастни, защото продават храна.

# 502
Никога не са затваряли ДМ,дрогериите и хранителните магазини са извън мерките.
По едно време,не знам вече кое то един ли два пъти ли затваряха,в Гранд мол ДМ не работеше,понеже никой не ходи там .Но съвсем в началото на пандемията и в моловете работиха.

# 503
  • Варна
Моля за съвет - искаме с децата да засадим цветя в градината ни, какво да избера хем да не иска много грижи ( само уикендите ходим) хем да цъфти красиво. Покрай оградата може и нещо увивно/пълзящо ... Откъде купувате семена /разсад ?
Покрай оградата може клематис, пасифлора...те са лиани и наистина цъфтят красиво. Нямам много опит, аз моите сега ги насадих. Миналата седмица имаше и от двете+орлови нокти в Лидл, но може и от клематис.бг да си поръчаш. Ако пък има откъде да си вземеш резник, пасифлората бързо се "хваща".

# 504
За жив плет- фотиния. Клематиса е страхотно растение, но не е подходящо за начинаещи, според мен. За сянка препоръчвам хоста и хортензия, за слънце има огромен избор, и евтини и некапризни, и по- "изтънчени" видове. Знайте само, че нищо няма да оцелее през лятото с поливане веднъж в седмицата. Сигурно ви чупя хатъра, но на тази жега само нещо полско. Освен ако нямате автоматизирана поливна система. От години ходя в разсадник Керия, по пътя за Каменар е, зад бензиностанцията, но е ужасно трудно за обяснение, виж го в нета. Доволна съм от качеството на разсада им и всичко, което съм купила е живо,все още Grinning Допитайте се до парсонала там, и мъжът, и жената са доста вещи.

# 505
Включвам се да кажа за ДМ. Днес бях в този на Чаталджа. Беше заграден с лента в дъното. Там бяха бабешките пюрета, които ме вълнуваха и с помощта на една служителка (която премина лентата и асистираше) успях да си ги набавя. Grinning
Търся добре зареден магазин за кейсове за телефон и стъклен протектор за камерата. По-назад коментирахте един на Чаталджа, ама не го открих.

# 506
Значи ако ходя за АМ там мога да взема,с нечия помощ?

# 507
Да, също и витрината на Max factor 😉 Май точно ти беше писала за магазинчето за аксесоари или се лъжа?
Забравих да погледна Пепко(от вълнение, че се сдобих с пюретата Grinning)   ама сигурно е същото положението. 

# 508
  • Варна
Някой да е ходил до Технополис? Детето трябва да връща една мишка, която е в гаранция.

# 509
Бобче, борсичката на Чаталджа я знаеш, нали? Сигурно да, но да питам. Там са им най- изгодни цените, разбира се ако не търсиш конкретната марка на ДМ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт