На пазар във Варна - тема 62

• 35 573
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
Не става,ДМ био пие тя.
За магазинче за аксесоари не съм писала май.
Моя приятелка работи в Пепко,ма не на Чаталджа,днес щели да решават дали ще се преграждат
Мисля,че всички гаранции и срокове за връщане се удължават сега.А някой фирми с куриер за тяхна сметка заменят или обслужват рекламации.Има варианти ми е мисълта.

# 511
  • Варна
В събота купихме обувки от ССС в Делта мол и ни казаха, че гаранцията се удължава, докато е затворен магазина.

# 512
Случайно някой да знае дали има работещ JYSK?

# 513
  • Варна
В сайта на Jysk си пише.
https://jysk.bg/covid

# 514
  • Под Слънцето
Хей, някой случайно да има номер на бараката срещу НАП, в която попълват документи? Знам, че не трябва да пускам нулева декларация, но искам  нещо да питам дамите там.

# 515
Момичета, срещали ли сте в ДМ или Лили свещички- цифри? Или другаде в района на  зимно Тракия или Колхозен пазар?

# 516
  • Под Слънцето
Е, на пазара в гаража с балони, и др. неща не може да няма. Средното каре , ориентация към пазара. До маг. Дрога за подправки.

# 517
Благодаря много, изобщо не се сетих за гаражите!:heart:

# 518
  • Под Слънцето
Дано да работят.  Инак, мисля , и в Била съм виждала.

# 519
  • Варна
Момичета, срещали ли сте в ДМ или Лили свещички- цифри? Или другаде в района на  зимно Тракия или Колхозен пазар?
В Лили също има👌

# 520
  • Варна

Вчера видях в Макао във Фулмакс центъра.

# 521
  • ВАРНА
Всеки нотариус ли може да провери пълномощни и документи при продажба на имот ? Или друг юрист трябва ?

# 522
  • Варна
Всеки нотариус ли може да провери пълномощни и документи при продажба на имот ? Или друг юрист трябва ?
Всеки нотариус може. Вие също в агенцията по вписванията.

# 523
  • Варна
Свещи-цифри има и в ЦБА, Шихо, а във Фиола видях освен цифри и много други, пакетирани по 5-6 бр. в опаковка, имаше динозаври, бебета, happy birthday.

# 524
Хей, някой знае ли къде мога да си купя захарен памук на клечка? Така ми се хапва от 2-3 дена....

На Княз Борис, до шивача Жельо. Казва се Весели бонбони (магазина с близалките).

Общи условия

Активация на акаунт