На пазар във Варна - тема 62

• 35 559
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, момичета! Къде могат да ми сменят кукички на едни обеци, искам да запазя висулката, но халкички други чарколачки да се сменят? Не са от злато или сребро, обикновена тенекийка търся.

# 541
  • Варна
Здравейте, момичета! Къде могат да ми сменят кукички на едни обеци, искам да запазя висулката, но халкички други чарколачки да се сменят? Не са от злато или сребро, обикновена тенекийка търся.
Мисля че в магазина за обици на ъгъла на Мария Луиза и Драгоман има. Там имат части за обици направи си сам.

# 542
Мисля че в магазина за обици на ъгъла на Мария Луиза и Драгоман има. Там имат части за обици направи си сам.

Купувах кукички със закопчалка от слънчоглед. Бяха доста добри.

# 543
О, много ви благодаря за идеите! Ще се възползвам.

# 544
Здравейте, дами. Идеи къде да си заредя запалката с газ? Подарък ми е маркова, а и не съм зареждала досега сама та ако не е скъпо сякаш си мислех да я дам някъде.

# 545
Здравейте, дами. Идеи къде да си заредя запалката с газ? Подарък ми е маркова, а и не съм зареждала досега сама та ако не е скъпо сякаш си мислех да я дам някъде.
Купи си флакон с газ, мисля, че 5-6 лв. струва, много лесно се зареждат. Или ела да ти я заредя.

# 546
В магазините тип всичко за лев има и по 1.50 и 2 лв.флакони.И,учудващо,вършат чудесна работа.Иначе на колхозния пазар до спирката на 14-ката посока кварталите има от много години един човек,който зарежда запалки.

# 547
Купи си качествена газ за запалки ! Има по магазините. Ако не е газова, а бензинова ( има и такива ) , купи си качествен бензин за запалки. В момена има избор, прочети. Аз преди години ползвах на Zippo продукти - бензин и камъчета.

# 548
Здравейте, къде мога да намеря дърво орех, в морската градина някъде има ли , или някъде около центъра?

# 549
Здравейте, къде мога да намеря дърво орех, в морската градина някъде има ли , или някъде около центъра?

За какво ти трябва?

# 550

За какво ти трябва?
Трябва да направя снимкА, знаете ли къде има?

# 551
  • Под Слънцето
Пред нашия блок в Младост . Засяти от татко. Цяла редица.
Пиши ми на лс, да ти обясня къде. Ок?

# 552
  • Варна
Пред големия, дълъг блок на улица Струга пред един от входовете има два ореха.

# 553
В момента има ли как да се ваксинира човек, ако няма записан час в информационния сайт? При личните лекари разбрах, че нямало ваксини?

# 554
  • have faith and be patient ..
Момичета, някаква идея от къде да купя олекотено шушляково яке за момиче 7-8 г.?

Общи условия

Активация на акаунт