Помощ-Кой е бащата

• 5 645
  • 84
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте всички, имам въпрос, който не ми дава мира. На 01.02 изневерих на приятеля си (не ме съдете моля), не използвахме презерватив, беше прекъснат полов акт. На 03.02 бях с приятеля си и не бяхме сигурни дали е извадил на време, за това на другия ден 04.02 си купих Ескапел. Вечерта решихме да се възползваме от наличието на хапчето и си правихме секс без да се пазим изобщо. Около час след акта изпих хапчето. Нещо вътрешно ми казваше, че съм забременяла и днес си напрвих тест, който естествено е положителен. Та според вас, кой е бащата? Последния ми цикъл започна на 20.01,по мои сметки овулацията ми трябва да е била на 04.02. Ще съм благодарна на всички за отговори 🙂

Той като е прекъснат половия акт няма как да стане забременяване. Нали инструмента за това се вади, за да пръска навън. И за това се казва прекъснат.

Иначе погледни го от добрата страна. Сега 9 месеца ще може да си пръскате вътре с любимия (ако решиш и с другия, ти си знаеш), защото няма как да забременееш два пъти.

А след като се роди ще направите ДНК тест и ще установите кой е истинския оплодител и с него ще го гледате.

# 31
  • Пловдив
Той като е прекъснат половия акт няма как да стане забременяване. Нали инструмента за това се вади, за да пръска навън. И за това се казва прекъснат.
Бива ли да си мъж и да си толкова невеж, а? И преди същинската еякулация се отделят сперматозоиди. И да, може да се забременее.

Прочети линка, вземи се пообразовай, че си смешен и се излагаш - https://bremennost.bg/predeiakulacionna-technost.html

Моят тон е определено гаден, но най-обичам невежи да ръсят грешни и откровено опасни твърдения с тон на познаващи материята.

# 32
Бива ли да си мъж и да си толкова невеж, а? И преди същинската еякулация се отделят сперматозоиди. И да, може да се забременее.

Ми не би трябвало. Сигурно може, но само на теория. На практика ми се струва почти вевъзможно.

# 33
  • Пловдив

Ми не би трябвало. Сигурно може, но само на теория. На практика ми се струва почти вевъзможно.
Първо - при различните мъже е различно, второ има изследвания, че не е еднакво количество при всеки акт. Трето - ти обсъждания тук мъж изследвал ли си го - не, та значи трябва да се приеме, че е напълно възможно да е бременна и от него.

По нейни сметки 4-ти и е овулацията, ама може и да е трети, защото овулацията не е само един ден ( и тук има вариации при различните жени и даже през различни месеци на една жена).

# 34
Първо, ти още закъснение не би трябвало да имаш, камо ли да си бременна и то след тази отрова дето си я пила.
Изчакай си датата на цикъла и евентуално закъснение.
Ако пък случайно има бременност, с 2 дни разлика в актовете, само Господ и ДНК тест могат да ти кажат кой е бащата.

# 35
  • Пловдив
А така, само ДНК, господа да го оставим настрани.

# 36
Колко семейства са създадени заради такъв тип пазене, а още колко деца са се родили..абортите са друга статистика

Вики, никой не може да ти гарантира на 100% кой е бащата.
От набиване на канчета няма смисъл..Ти не си си взела бележка след първия път.
Ако можеш да живееш с лъжи..избирай
Ако можеш сама да поемеш последствията най-добре..

Не знам как може да си толкова безотговорна към себе си..

# 37
  • София
Скрит текст:
Колко дни ти е цикъла в последните поне 6м. ? Макар че дните са прекалено малко за да се изчисли. Лекарката как разбра за вероятния период на О?
Попита ме кога ми е бил първият ден на последния цикъл, каква е продължителността, при мен е нормален винаги, по 26-28 дни и така го пресметна, но как точно не знам
Еми аз други дни изчислявам за вероятна О и те вкл. и забежката, ама не съм лекар. Само ДНК тест може да ти каже със сигурност, другото са предположения.  А дали ще го родиш - това вече ти си преценяваш.

# 38
  • София

Като почне да ти вика тате, ти му викай Чудото.

Какво да мислим авторке, срам си е отвсякъде.
Мисли след Ескапела какво ще правиш, не кой е бащата.

# 39
Добре де, ако тогава и е била овулацията и няма предизвикан цикъл не е ли забременяла преди това.

# 40
  • София
И тя не знае Laughing

# 41
Ей това е много лошо Grinning то не е за смях де,ама! По пътя на логиката ако на 3 е пила хапче все още мисля,че е в тези 72 часа ако не се лъжа. Та идеята ми е,че да шанс има да забременее след Ескапел,но мисля,че е вероятно детето да е на приятеля и.

# 42
все търся нещо интересно за отбиване на време ама тук се изчерпах преди да съм започнала.

# 43
Брей, жени отиват при АГ с 5-7 дни закъснение и още нищо не се вижда, авторката отива без закъснение, броени дни след зачатието и е видяна бременност и то след Ескапел 😮

# 44
При цикъл 26 дни О си е точно на 01.02. Аз залагам, че е на любовника и си пила хапчето прекалено късно.

Общи условия

Активация на акаунт