С какви индивиди се разминаваме?!

• 400
  • 11
  •   7
Отговори
Потресена съм и не съм на себе си след като прочетох днес тази ужасяваща за мен новина.

Това същество е майка?! И ще е на свобода след десетилетие?! Заслужава ли...

# 1
Доживотна присъда трябва. Това не са хора.

# 2
Ужасяващо.
Няма да има доживотна.
Ще им дадат там по 10 годинки и ще ги пуснат след 3.
Педофилите са на почит в България.

# 3
Моля пишете за какво става на въпрос,за да знае човек какво ще чете. След такива статии,дълго време чувствам тревожност и сърдечна мъка..Cry

# 4
Не мога да прочета повече от ред, но искрено се надявам в затвора да се "погрижат" за тях 😞.

# 5
Моля пишете за какво става на въпрос,за да знае човек какво ще чете. След такива статии,дълго време чувствам тревожност и сърдечна мъка..Cry

Защо тогава влизаш въобще с такива теми.
То и с две думи да ти кажа, пак не е приятно.
Майка снима как любовника и изнасилва 4 годишното и момиченце.

# 6
Добре бе, дявол да го вземе, родила си на 45 години! Първо дете. На тази възраст едва ли е случайно заченато. Как можеш да си толкова извратена, че да подложиш детето си на подобно нещо? За да един дъртак? Та той е почти на 70. Кой знае колко неразкрити жертви има. Баща, дядо ми било това. Дали не е посягал и на децата и внуците си?

# 7
Изроди!!!
За пореден път се убеждавам, че в България законите ни са чиста подигравка с потърпевшите.. Жалко за горкото дете, а това чудовище наречено негова майка, изобщо няма смисъл да го коментирам..

# 8
И аз съм потресена от прочетеното!!! Не съм си и представяла, че е възможно такова нещо някъде да се случва. Горкото дете!

# 9
Баси историята... Горкото дете, дано успее да се възстанови психически. Не подкрепям домашното насилие, но излиза, че всичко изречено от бащата по адрес на майката е абсолютно вярно, че и отгоре. Тук наистина виждам как ЗЗДН може да се използва като бухалка от такива... същества.
Искам само бързо да се научи в затвора за какво точно лежи всеки един от тях. Дано там получат истинското правосъдие.

# 10
Ето затова съм на път да изгубя вярата си в Бог...Справедливост отдавна се убедих, че няма... Извратен и сбъркан свят... Може ли изчадия, малоумници, наркомани и всякаква паплач да имат деца без проблем, а читави хора да минават през безброй мъки или да нямат? Това никога няма да го разбера...

# 11
Няма да се възстанови. Травмата ще е до живот.
Не искам и да мисля това как ще и повлияе.
Дано поне има читави терапевти да работят с нея.
Помните ли украинката, която уби двете си деца.
Със сигурност сте си мислели - олеле, каква майка.
Ами и тази майка като дете е била системно малтретирана от баща си.
Порочен кръг.
А закона е нежен към педофилите и си безчинстват пак.

Общи условия

Активация на акаунт