С какви индивиди се разминаваме?!

• 3 625
  • 35
  •   1
Отговори
# 30
Преди доста време имаше репортаж за един англичанин, осъждан педофил, който идва тук и му е рай. В сливенската махала май се подвизаваше. Плащал на родителите, купувал неща, пастор ли им беше... И имал достъп до всички деца постоянно. Дали не беше привлякъл и други като него.
Евтина дестинация, няма морал, няма преследване. Нали един и детски център в София си беше направил...

# 31
Филмите на Костурица сме ги гледали.

# 32
Вижте и профила във фейсбук, писала е под снимки на момиченца ,колко са красиви и , че стават за гимнастички, кой знае какви други гадости е вършила.

# 33
Вижте и профила във фейсбук, писала е под снимки на момиченца ,колко са красиви и , че стават за гимнастички, кой знае какви други гадости е вършила.
И на мен ми направи това впечатление и ми мирише на педофилия отвсякъде. Никога не бих си пуснала детето да тренира при човек, който публикува снимки на чужди деца с подобни намеци.

# 34
  • София
Не успях да дочета до край, но съм крайно погнусена как се намират и събират такива изроди, които умишлено да вредят на невинни деца.

# 35
И аз като чета подобни неща се чудя как ВСЕКИ човек имал 2 страни - тъмна и светла, добра и лоша . Можеш ли да направиш нещо лошо на дете вече си май само от едната страна.

Общи условия

Активация на акаунт