Помощ-Кой е бащата

• 5 651
  • 84
  •   1
Отговори
# 45
Брей, жени отиват при АГ с 5-7 дни закъснение и още нищо не се вижда, авторката отива без закъснение, броени дни след зачатието и е видяна бременност и то след Ескапел 😮

И на мен ми е много странно. Още повече не мисля, че след Ескапел са толкова чести случаите на забременяване. Като цяло темата ми се струва евтина пързалка.

# 46
  • Пловдив
Тя не казва, че гинеколога е видял плоден сак на ехограф. Казва, че е ходила на гинеколог да обсъдят положителен тест за бременност.

# 47
Брей, жени отиват при АГ с 5-7 дни закъснение и още нищо не се вижда, авторката отива без закъснение, броени дни след зачатието и е видяна бременност и то след Ескапел 😮
Никъде не казах, че АГ е видяла бременност. Отидох за консултация и съвет за цялата ситуация. Така че моля поне като ще коментирате излишно, първо четете Confused

# 48
  • София
Тя не казва, че гинеколога е видял плоден сак на ехограф. Казва, че е ходила на гинеколог да обсъдят положителен тест за бременност.
Така е, ама кой да чете.

# 49
  • София
Авторке, искай ключ, само подигравки ще отнесеш.
Каквито си заслужаваш, апропо.

# 50
Авторке, искай ключ, само подигравки ще отнесеш.
Каквито си заслужаваш, апропо.
За какво да искам ключ? Просто такива като теб, които коментират безсмислено и като другите, които коментират без да са прочели не трябва да коментират, щом няма да помогнат Wink

# 51
  • София
И да намигаш и да не намигаш, не аз го ям Wink

# 52
Добре де, нека гласуваме. Аз не знам каква информация ще ти донесе нашето мнение, но то освен подигравки и налучкване, няма какво да се каже.

# 53
Да ти кажа, иска ти се, но си мисля, че ще е от другия. Хапчето е закъсняло доста, а за другото пазене или не - ти ако си била бременна вече - не ти е трябвало да се пазиш или да пиеш химии.

# 54
Сама казваш, че имаш положителен тест, бременна си и питаш кой е бащата?! Последно бременна ли си или мислиш, че може да си???

# 55
vikined,
Вместо да се чудиш, кой е баща, изчакай първо, дали наистина ще има бременност и мисли, как е най-изгодно за теб. После действай.

# 56
  • София
Ама тя иска мнения за помощ!
Откъде да ги извадим не разбира...

# 57
Пързалка!

# 58
Сама казваш, че имаш положителен тест, бременна си и питаш кой е бащата?! Последно бременна ли си или мислиш, че може да си???

Ако на 4ти й е бил О, значи цикъла би трябвало да дойде след няколко дни. Обаче тя се чувства бременна, което е възможно. Една жена най-добре знае какво е.

# 59

Ако на 4ти й е бил О, значи цикъла би трябвало да дойде след няколко дни. Обаче тя се чувства бременна, което е възможно. Една жена най-добре знае какво е.
Има неща, за които девойката мълчи. Най-малко АГ може да види има ли удебеляване на лигавицата, някакви евентуални намеци за бременност. Аз като съм ходила не бременна на АГ жената веднага ми каза вие сте преди цикъл, ще започне до дни. Така че уж има тест, ама по датите, които дава, трябва да й дойде днес.
Какво чувства не знам и аз като исках бебе, все мислих, че е станало, ама 3 месеца не беше.
Ако се отърве сега, да си извади поуките.

Общи условия

Активация на акаунт