Помощ-Кой е бащата

• 5 651
  • 84
  •   1
Отговори
# 60
Много по- вероятно е да е от този, с който си изневерила. Какво смяташ да правиш?

# 61
Да ти кажа, иска ти се, но си мисля, че ще е от другия. Хапчето е закъсняло доста, а за другото пазене или не - ти ако си била бременна вече - не ти е трябвало да се пазиш или да пиеш химии.
Хапчето пих на 4ти, точно в деня на О.
Сама казваш, че имаш положителен тест, бременна си и питаш кой е бащата?! Последно бременна ли си или мислиш, че може да си???

Ако на 4ти й е бил О, значи цикъла би трябвало да дойде след няколко дни. Обаче тя се чувства бременна, което е възможно. Една жена най-добре знае какво е.
Знам, че още е рано, теста направих, точно защото го почувствах,  тъй като съм била бременна и преди и знам какво е. Симптомите ми сега са същите, за това го направих
Сама казваш, че имаш положителен тест, бременна си и питаш кой е бащата?! Последно бременна ли си или мислиш, че може да си???

Ако на 4ти й е бил О, значи цикъла би трябвало да дойде след няколко дни. Обаче тя се чувства бременна, което е възможно. Една жена най-добре знае какво е.
Има неща, за които девойката мълчи. Най-малко АГ може да види има ли удебеляване на лигавицата, някакви евентуални намеци за бременност. Аз като съм ходила не бременна на АГ жената веднага ми каза вие сте преди цикъл, ще започне до дни. Така че уж има тест, ама по датите, които дава, трябва да й дойде днес.
Какво чувства не знам и аз като исках бебе, все мислих, че е станало, ама 3 месеца не беше.
Ако се отърве сега, да си извади поуките.
Трябва да ми дойде на 17ти

Последна редакция: пн, 15 фев 2021, 23:26 от vikined

# 62
  • Варна
Ама аз съм добър човек, така казват, що ме изкушава авторката да се смея на чуждо нещастие...

Тъй, кой е бащата - кристалното кълбо каза, този който не трябва. Винаги така става, щастливия край е във филмите.
Казваш, че си го искаш детето, независимо от кого е, защото имаш спонтанен. (така те разбрах поне). Чудесно, ама се подготви за вероятно самотно майчинство - покрай бременността/бебето ще се издадеш и ще стане грозна работа, а този, забивката дали ще удря рамо?

# 63
А АГто какво каза? Верно, че имаше такова нещо - по лигавицата да ти каже дали ще има цикъл или не и ако е не значи бременност.

# 64
Добре де ако и преди си била бременна и знаеш симптомите. Не мисля,че за няколко дни биха се появили, по-скоро си забременяла преди това според мен. Поне така мисля,но всички знаеч,че при бременност логиката не е лърви приятел.

# 65
Ситуацията е много сложна, варианти за излизане от положението според приоритетите на авторката.Ако иска дете,ражда си го евентуално и прави тест за бащинство,ако съвестта и позволява,ще скрие за изневярата и ще трябва да мълчи до гроб и да си гледат детето с настоящия приятел(аз не бих могла,да живея с такова съмнение и бих си признала,макар че,ако се окаже негово,напразно сме си развалили отношенията),може да направи аборт,или да изчака ДНК теста и тогава да вземе решение дали да каже на момчето,макар че,това ще е много несправедливо спрямо момчето,което ще се радва и вълнува,че е станал баща и после да го полеят с леден душ!

# 66
А АГто какво каза? Верно, че имаше такова нещо - по лигавицата да ти каже дали ще има цикъл или не и ако е не значи бременност.
Каза да изчакаме още поне 4-5 дни за да може да се види нещо и да се потвърди.
Добре де ако и преди си била бременна и знаеш симптомите. Не мисля,че за няколко дни биха се появили, по-скоро си забременяла преди това според мен. Поне така мисля,но всички знаеч,че при бременност логиката не е лърви приятел.
Тогава знаех, че съм бременна още на 1вата седмица, просто бях сигурна. Имах си определени промени и сега е същото.

# 67
  • София
Кръвен не е предложила?

# 68
Да, разбрах,че и преди си била бременна! Идеята ми е,че може би не си забремвняла сега а малко по-рано заради симптоми,но пак не знам!

# 69
Аз залагам на другия. Джентълмена да се образова как стават децата Wink

Нета каза, че на 9тата седмица може да се направи тест за бащинство. Ако е бременна авторката на 9тата седмица тихо и кротко да отиде с другия за един бърз тест в друга болница (без да се обяснява кога и как го е правила с приятелят си) и ако той не е бащата, да не си разваля рахатлъка с другия кандидат татко.

Така ще е най-леко за всички - ако има какво да се каже, ще се каже, ако няма какво да се каже няма нужда да се казва повече отколкото трябва.

# 70
Знам, че още е рано, теста направих, точно защото го почувствах,  тъй като съм била бременна и преди и знам какво е. Симптомите ми сега са същите, за това го направих
И какво му е по-различното от ПМС? И аз съм била бременна, ама да питам.
Чела съм тук из темите, че Ескапел може да даде положителен тест. Изчакай си закъснението, ако ще има такова.

# 71
Аз залагам на другия. Джентълмена да се образова как стават децата Wink

Нета каза, че на 9тата седмица може да се направи тест за бащинство. Ако е бременна авторката на 9тата седмица тихо и кротко да отиде с другия за един бърз тест в друга болница (без да се обяснява кога и как го е правила с приятелят си) и ако той не е бащата, да не си разваля рахатлъка с другия кандидат татко.

Така ще е най-леко за всички - ако има какво да се каже, ще се каже, ако няма какво да се каже няма нужда да се казва повече отколкото трябва.
Може ли на лично да ми пишете, къде го намерихте това, защото аз също търсих, но това, което намерих отнемаше много време, като чакане за резултат, а и цените бяха уау

# 72
Лелее, ама хората какви сериозни проблеми имали. Аз  гледам стерео 😳😳😳 нямам думи и за коментар.

# 73
  • Варна
Виж това https://www.amgenlab.com/bg/za-nas/ щото Елфичка е права...

Ооо, видях, че на лични си поискала инфото, еее, може да е от полза и на друг, или пък да го изтрият...

# 74
  • Тра-ла-ла
Може да са близнаци от 2ма бащи Bowtie Сори, ама не се сдържах.

Общи условия

Активация на акаунт