МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 16

• 59 881
  • 771
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте, момичета!
 На моят съпруг му изписа ендокринолог Хориомон 5000 еденици- 2 пъти в седмицата по 2500 еденици за 3 месеца!
Имало ли е подобно лечение и при вашите мъже? И как използвахте инжекцията? Може ли да се съхранява в хладилника след поставямето на 2500 едвници или трябва веднага да се изхвърля останалата част?
Всеки сподел опит с тези инжекции ще ми е от полза! Благодаря Ви🌸🙏♥
При нас беше веднъж седмично 5000 ед. на веднъж. Някъде към 4-5 месеца си ги би. Не знам дали е от тях, но имаше подобрение - от 0 бройки станаха 70 и няколко хиляди. Което за нас беше достатъчно за инвитро. Резултат - бременна в 26 седмици и още 20 замразени ембриона на 5ти ден.

# 706
Благодаря за споделеното мнение, а каква беше диагнозата на мъжът ви?

# 707
Благодаря за споделеното мнение, а каква беше диагнозата на мъжът ви?
Азооспермия - липса на сперматозоиди в еякулата. Според андролога имаше проблем с производството, не знаеше на какво се дължи. Хормоните бяха долу горе добре, с изключение на тестостерона, който беше в норма, но нисък за 35 годишен мъж. Щяхме да правим Микро тесе в деня на пункцията, но не се наложи. Не знаем дали се дължи на инжекциите, но може и те да са допринесли.

# 708
  • София
Здравейте, а ако случайно се намирате в София, дали бихте могла да споделите при кой андролог ходи мъжът Ви? Успех и лека бременност до края!!! ☺️🤗🌷🌷🌷

# 709
Здравейте, а ако случайно се намирате в София, дали бихте могла да споделите при кой андролог ходи мъжът Ви? Успех и лека бременност до края!!! ☺️🤗🌷🌷🌷
В Турция, болница Мемориал, проф. Башар. Тук ни казаха, че аз няма да имам деца от мъжът ми, само донорство ни предложиха.

# 710
  • София
Уау, това никак не говори добре за нивото на медицината и по-специално репродуктивната в България... Е, то и ние сме извадков пример - две ин-витро процедури, без добър резултат до момента, мъжът ми е с бавни спермита с лоша ДНК фрагментация и морфология.... Скоро бяхме при Кацаров, препоръча операция или някакви добавки.... Ще видим как ще процедираме, но май като последен вариант остава и при нас да търсим помощ в Турция... Просто не можем да си го позволим на този етап и засега използваме ЦАР, ама да видим дали ще извадим късмет.... Благодаря много за информацията, звучи окуражаваща много вашата история!!! 🤗🌹💗💗💗

# 711
  • София
VDimitrova,  ще ви пиша на лично, понеже сме в същата ситуация и се интересувам от някои подробности. Благодаря предварително Simple Smile

# 712
Някакви наблюдения и мнения за Андроситол прахчета? Изписани са 2 по 1 прахче. Благодаря.

# 713
И на нас ни изписаха по 1 прахче на ден, но е в комбинация с дота други витамини и добавки, така че сам по себе си надали е достатъчен за някакво подобрение. А и евентуалния резултат идва след няколко месеца, най-рано 2-3.

# 714
ММ пиеше  Андрозитол 2*1 в продължение на три месеца . След операцията на варикоцеле + само тази добавка имахме прекрасно подобрение, което най-вероятно е предимно от операцията, но сигурно и добавката е повлияла добре.

# 715

Здравейте , може ли да ми помогнете с разчитането на спермограмата на приятеля ми . Има ли нещо което трябва да ни притеснява ? Благодаря ви 😊

# 716

Здравейте , може ли да ми помогнете с разчитането на спермограмата на приятеля ми . Има ли нещо което трябва да ни притеснява ? Благодаря ви 😊

Здравейте, спермограмата трябва да е направена в клиника , която регистрирана за правене на такова изследване. Мога ли да попитам къде е правена вашата ?

# 717
Като гледам шрифта, сигурно е правена в Цибалаб, което означава - не сте правили спермограма. Направете в репродуктивна клиника.

# 718

Мнение за тази спермограма след операция на варикоцеле преди 1 година.

# 719

Мнение за тази спермограма след операция на варикоцеле преди 1 година.
Като за начало няма да е зле да си скриеш личните данни, стига да искаш де 🙂

Общи условия

Активация на акаунт