МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 16

• 59 038
  • 771
  •   1
Отговори
# 120
monitooo90 , освен посочената от теб клиника, във Варна има още 3 , които са сключили договор с ЦАР. Защо не проверите как стоят нещата и там? Може да има в някоя опция да се даде материал на място стига да не е проблем за ТМ. Иначе винаги , като съм питала за носене на материал са ми казвали 20 до 40 минути, съхраняван на телесна температура, разбра се със спазени преди това другите условия.

# 121
  • Бургас
monitooo90 , освен посочената от теб клиника, във Варна има още 3 , които са сключили договор с ЦАР. Защо не проверите как стоят нещата и там? Може да има в някоя опция да се даде материал на място стига да не е проблем за ТМ. Иначе винаги , като съм питала за носене на материал са ми казвали 20 до 40 минути, съхраняван на телесна температура, разбра се със спазени преди това другите условия.
Да, колебахме се и за клиника Нова Радост и незнам вече къде... Там казаха че задължително на място се дава материала. Но все още се чудим...

# 122
Здравейте ! Имате ли впечетления от този витамин ? Много се чудя дали да го купя ? Ако имате по -добри предложения са ми добре дошли.Heart

# 123
Моя мъж пи Профертил 5 месеца ,изяде няколко буркана мед от магарешки будил  и пи мурсалски чай.Приемаше и витамин Д и Ц и имаше значително подобрение в спермограмата.После спря всичко и сега отново се е влошил и ембрионите ни немогат да изкарат до 5 ден.Сега докторката  му изписа Orthomol fertil plus(немски са ) и ще видим след още 2 месеца как му действат,започна да приема бърканицата и чай от бабини зъби.
Ако имате други препоръки ще сме благодарни.

# 124
Здравейте, къде във Варна е най-добрия вариант да се пусне спермограма със Sdi тест?
Оказва ли влияние ако се пусне след 3 дни въздържание, но преди тези три дни е имало само един контакт в последните 2 месеца?

# 125
Здравейте, дами 🙃 Ние сме с тежък мъжки фактор. Преди 6 месеца морфологията беше 0% бързо подвижни 0%,бавно подвижни 3%.След прием на Ортомол фертил, бърканица, ниско въглехидрати диета, спорт и спиране на всякакъв алкохол (бира също), последната спермограма беше с 2%морфология бързоподвижни 12 %. Знам, че не е много, но за нас си е истински успех. Преди 2 седмици му пуснаха кръвни изследвания. Тестестернона му излезе доста нисък, но лекаря каза, че не е нужно на този етап да взима лекарства. Аз му взех чай от бабини зъби, направих го както пише на опаковката (1ви ден 3 с.л. по 3пъти на ден, 2ри ден 4 по 3 пъти и т.н.) сега е в 10 дневна почивка от чая, така пише на опаковката. Имам чувството, че е малко. Разбирам, че не трябва да се пие като нормален чай, но все пак реших да попитам и вас. По колко чай давате на мъжете си? Ще се радвам да ми отговорите.

# 126
Аз давам на моя мъж както е предписанието на чая от бабини зъби.Отделно пие мурсалски чай сутрин по една чаша,но допълнително хапва и мед от магарешки будил(той е бял като крем е и е много вкусен) или понякога правя бърканицата с този мед ,за да не му става много!

# 127
Много ти благодаря!Надявам се да има ефект. До септември се надявам да имаме подобрение за ИКСИ. Мед от магарешки бодил, ще потърся онлай. Дано всичко, което правим да има положителен резултат. Както за нас, така и за всички вас. 🌠
Аз давам на моя мъж както е предписанието на чая от бабини зъби.Отделно пие мурсалски чай сутрин по една чаша,но допълнително хапва и мед от магарешки будил(той е бял като крем е и е много вкусен) или понякога правя бърканицата с този мед ,за да не му става много!

# 128
Denica на нас Кацаров ни каза 1с.л бабини зъби и стрък мурсалски чай се накисват в топла вода 500мл без да ври , престоява вечерта и се пие сутрин и вечер на гладно по 250 мл.

# 129
Благодаря много. Задължително ще поръчам и мурсалския чай.
Denica на нас Кацаров ни каза 1с.л бабини зъби и стрък мурсалски чай се накисват в топла вода 500мл без да ври , престоява вечерта и се пие сутрин и вечер на гладно по 250 мл.

# 130
Здравейте ! Може ли да кажете някакво мнение докато ни дойде деня за прегледа? Според нас е много зле и съм почти убедена че няма да мога да забременея естествено.

# 131
Здравейте ! Може ли да кажете някакво мнение докато ни дойде деня за прегледа? Според нас е много зле и съм почти убедена че няма да мога да забременея естествено.
Гаранция няма, но аз лично не бих си губила времето. С още една спермограма, правена в друга клиника след поне месец, може да кандидатствате по фонда с мъжки фактор.

# 132
Здравейте, искам да ви попитам понеже не намирам такава тема има ли естествено забременели с лоша спермограма? Правим опити от 4 години. През това време съм ходила по лекари и съм правила всякакви изследвания, с които ми казаха, че аз нямам проблем, а аз търсех проблема в мен. Казваха ми че много го мисля и за това не става, но мина вече много време и решихме да отидем. Още от първата спермограма по Крюгер резултата беше 1%. Но заради създалата се ситуация покрай Ковид и финансови проблеми прекъснахме за момент. Сега сме подготвени и мъжа ми има час за Уролог. Минало е време, рано е да се каже какво ще се случи, но няколко лекаря ми казват, че вариант е само инсеминация.. Искам да разбера има ли шанс в такъв случай за естествено забременяване. Благодаря предварително! ☺️

# 133
Здравейте, искам да ви попитам понеже не намирам такава тема има ли естествено забременели с лоша спермограма? Правим опити от 4 години. През това време съм ходила по лекари и съм правила всякакви изследвания, с които ми казаха, че аз нямам проблем, а аз търсех проблема в мен. Казваха ми че много го мисля и за това не става, но мина вече много време и решихме да отидем. Още от първата спермограма по Крюгер резултата беше 1%. Но заради създалата се ситуация покрай Ковид и финансови проблеми прекъснахме за момент. Сега сме подготвени и мъжа ми има час за Уролог. Минало е време, рано е да се каже какво ще се случи, но няколко лекаря ми казват, че вариант е само инсеминация.. Искам да разбера има ли шанс в такъв случай за естествено забременяване. Благодаря предварително! ☺️
С лоша СГ аз поне време и пари за инсета не бих губила. Ако има поне 2 показателя занижени, т.е. още един освен морфология, може да кандидатствате в ЦАР за ин витро с мъжки фактор.

# 134
С лоша СГ аз поне време и пари за инсета не бих губила. Ако има поне 2 показателя занижени, т.е. още един освен морфология, може да кандидатствате в ЦАР за ин витро с мъжки фактор.
Аз се надявам, че ще ни кажат директно дали може или не може инсеминация, защото ако няма шанс както казахте само да си даваме парите и не само, психически е по-трудно.

Общи условия

Активация на акаунт