Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 77

• 40 410
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • до най-прекрасния мъж
Ви-то, на кой ден от МЦ са тези хормони? Прогестеронът ти е като за дните от началото на МЦ до овулацията. Естрадиолът ти е като по време на стимулация. Моят беше толкова около 6-7 ден от стимулацията.

Аз в момента съм в стимулация. Минаха 7 пълни дни, днес трябва да е 8. Иначе МЦ ми дойде на 16ти,а от 17ти към в стимулация.
Супер ти е, спокойно. При мен на 6ти ден от МЦ 337, на 8ми ден от МЦ 820, на 10ти ден от МЦ 1324, на 14ти ден от МЦ 5195. И аз оклюмах при резултат 337, но после почна да скача главоломно и при всеки преглед се показваше по още 1 фоликулче. Стартирахме с 3 Ф, финиширахме със 7 години Я.

# 121
Ви-то, на кой ден от МЦ са тези хормони? Прогестеронът ти е като за дните от началото на МЦ до овулацията. Естрадиолът ти е като по време на стимулация. Моят беше толкова около 6-7 ден от стимулацията.

Аз в момента съм в стимулация. Минаха 7 пълни дни, днес трябва да е 8. Иначе МЦ ми дойде на 16ти,а от 17ти към в стимулация.
Супер ти е, спокойно. При мен на 6ти ден от МЦ 337, на 8ми ден от МЦ 820, на 10ти ден от МЦ 1324, на 14ти ден от МЦ 5195. И аз оклюмах при резултат 337, но после почна да скача главоломно и при всеки преглед се показваше по още 1 фоликулче. Стартирахме с 3 Ф, финиширахме със 7 години Я.
Благодаря ти! Явно си била по дълъг протокол. Аз съм на къс. Живот и здраве в петък съм на пункция. Как от 3 фоликула извади толкова яйцеклетки? Или броя на фоликулите се увеличи?

# 122
Нали ваксините не бяха за планиращи бременност и бременни?Thinking

# 123
  • до най-прекрасния мъж
По къс протокол бях, Ви-То Докторът ми каза, че сме за инвитро точно на 2ри ден от МЦ. Тогава отидох да говоря с него след лапарото и изследванията, които ми пусна впоследствие. И веднага започнахме, още в същия МЦ. Пусна ми полови хормони, всичко беше наред и стартирахме стимулацията от следващия ден. Не съм имала блокираща инжекция, не съм пила и противозачатъчни.

# 124
Да така обявяват навсякъде. Лично аз смятам, че е опасно за нас ваксинирането.
Нали ваксините не бяха за планиращи бременност и бременни?Thinking
По къс протокол бях, Ви-То Докторът ми каза, че сме за инвитро точно на 2ри ден от МЦ. Тогава отидох да говоря с него след лапарото и изследванията, които ми пусна впоследствие. И веднага започнахме, още в същия МЦ. Пусна ми полови хормони, всичко беше наред и стартирахме стимулацията от следващия ден. Не съм имала блокираща инжекция, не съм пила и противозачатъчни.

Супер

# 125
И аз съм по къс протокол, явното заради поликистозата реагирах доста  и на ден 10 от стимулацията/ 11 от МЦ/ естрадиолът ми е 21120 , разбрах че са тръгнали над 20 фоликула, ясно е че не всички ще узреят, дано извадят поне няколко читави яйцеклетки, които да са годни за оплождане. Почнах с много течности и повече протеини, някакви други съвети да имате , за да избегна хиперстимулацията? За момента съм ок, като изключим подуването на корема и задържането на вода , но предполагам  че след пункцията може да се влошат симптомите

# 126
  • до най-прекрасния мъж
mexicana, повече почивка, не се натоварвай. Особено щом ти е напреднала стимулацията, никакво вдигане на тежко, никакъв секс (горките ни мъже), спокойствие, повече сън (това е доста трудно, предвид хормоните, поне при мен) и положителни мисли.
Аз днес трябва да ида на контролна МБ след лечение на Клебсиела. Моля ви, стискайте ми палци, че нещо МЦ се опитва да подрани доста. От вчера усещам матката неспокойна, а във вторник имах еднократно розово зацапване. Дано март е нашият месец. Много съм напрегната психически и пак усещам, че попадаме в омагьосан кръг. Нещата тръгнаха много добре през ноември и декември. И от януари насам, пак проблеми и отлагания.

# 127
Ето ме и мен на прага на първото инвитро Simple Smile
Имам заповед и се надявам другият месец да стартираме, доколкото разбрах ще е по- дълъг протокол заради доказана ендометриоза.
Ще съм благодарна за съвети и вече минали по- този път.Почти всички изследвания сме направили,чакаме контроли другата седмица.Излезе ни една бактерия

# 128
mexicana, повече почивка, не се натоварвай. Особено щом ти е напреднала стимулацията, никакво вдигане на тежко, никакъв секс (горките ни мъже), спокойствие, повече сън (това е доста трудно, предвид хормоните, поне при мен) и положителни мисли.
Аз днес трябва да ида на контролна МБ след лечение на Клебсиела. Моля ви, стискайте ми палци, че нещо МЦ се опитва да подрани доста. От вчера усещам матката неспокойна, а във вторник имах еднократно розово зацапване. Дано март е нашият месец. Много съм напрегната психически и пак усещам, че попадаме в омагьосан кръг. Нещата тръгнаха много добре през ноември и декември. И от януари насам, пак проблеми и отлагания.

Стискам ти палци!
Мисли положително, пожелавам ти това да е вашият месец!

# 129
  • до най-прекрасния мъж
Минах през лекаря, слава на Бога, устисках да не ми дойде днес. Взеха ми проба, утре ще видим какъв ще е разултатът. Ако е чиста, док каза, че стартираме. Ако всичко друго е наред, де.

# 130
Наред ще е, Блу. Hug

# 131
Минах през лекаря, слава на Бога, устисках да не ми дойде днес. Взеха ми проба, утре ще видим какъв ще е разултатът. Ако е чиста, док каза, че стартираме. Ако всичко друго е наред, де.

Стискам палци всичко да е Ок и да започнеш:heart:

# 132
Здравейте!

Тези изследвания дискутирани ли са с ендокринолог? Предполагам знаете, че в момента сте с хиперфункция на щитовидната жлеза. Аз имам почти същите стойности, като на мен ендокринологът ми обясни, че е така заради стимулацията, която съм преминала. За да са релевантни стойностите, трябва да минат поне 2 месеца от стимулацията, за да се направят нови изследвания. Но това важи само в случай на преустановяване на процедурите и липса на бременност. При бременност стойностите скачат и е добре да се направи консултация с ендокринолог в най-кратки срокове, особено ако имате проблеми с щитовидната жлеза.
 На мен ми казаха, че няма никакъв проблем с тези стойности да продължим с репродуктивните процедурите, точно защото са ниски и под 2 (на мен ми правят инсеминации в момента). А на остатъка от въпроса ви, дали се пускат другите хормони , не мога да ви кажа. Би трябвало в болницата, която сте, да ви дадат наставления какви са изискванията от фонда и какви изследвания се пускат. Аз например съм с Хашимото и задължително се консултирам с ендокринолог, независимо от всичко.

Здравейте, искам да попитам дамите, които вече са правили инвитро. Освен изследвания на тсх, правят ли се и на фт4 и фт3 преди стартиране на процедурата. При мен тсх е 0.01,  фт4- 34 и фт3 - 10.9. Тези стойности биха ли били пречка за започване на инвитро

# 133
Blue.Angel, март ще ти е късметлийски месец Wink.

Аз се чудех,  колко време след пункцията дават информация колко яйцеклетки са извадени и колко са се оплодили/ дали е същия ден или на следващия предполагам?

# 134
Момичета, пункцията ми беше на 22.02, но казаха, че в матката се вижда някаква “течност”, която може да попречи на имплантацията. Изписаха ми утрогестан да ме подготвят за свеж трансфер. Днес на прегледа док каза, че течността я няма, но за да не се рискува, ще правим зет следващия месец и да слагам още 3дни утрогестан и да го спра. Въпросът ми кога да очаквам менструация според вас? След спирането или ще си дойде редовна меструация на датата евемтуално?

Общи условия

Активация на акаунт