Блефаропластика - 3 тема

• 94 926
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Горна правих. Благодаря, Алена Simple Smile

# 256
  • в 1001-та нощ
Доста скъпо ми се видя. Може би са се вдигнали цените или съм останала с погрешни впечатления, че са под 2000 лв.

# 257
Със сигурност има повишаване на цените, спрямо миналата година дори. Горе долу това, което знам за цените е, че са доста вариращи спрямо специалиста. Желязкова е офтамолог, Н Иванова също, като при втората в момента цената на гб е 2000. До Ст. Загора в момента би ми било доста зор да ходя и мисля, че с хотели и пътувания ще ми излезе същата калкулацията. При Етугов моята позната, к се оперира преди няколко месеца плати 2 К. Резултатът не е впечатляващ. При Люси Попова, доколкото зна цената беше под 2К. От пластичните Шарков взима 2600, другите са нагоре. Знам, че има офтамолози с доста ниски тарифи, но не съм достатъчно запозната с работата им, за да се доверя. Желязкова и Иванова правят адски много такива операции и за това се бях насочила да избера една от двете.

# 258
Цените наистина доста са се вдигнали, за горна Желязкова на мен ми каза 3200 /през конюнктивата/. За горна моя близка плати при нея над 2000, но не помня точно. От пластичните съм се консултирала само с Д-р Стоянов, но там цената беше космическа още преди 4 години. Чудя се за доц. Романски, имам насрочена операция при него за друго. За блефаропластика не съм срещала отзиви за него.

# 259
  • Sofia
Доста скъпо ми се видя. Може би са се вдигнали цените или съм останала с погрешни впечатления, че са под 2000 лв.
При Ж.Кънев във Вита през юни беше 900 евро, а уговорката, че ако в хода на операцията решат да те сложат с пълна упойка става 1200евро. Как го решават много не разбрах. На сайта на Вита иначе е 1200лв. При Средкова през март вдигнаха цената от 1200 на 2000лв. При Наталия Иванова пролетта беше 1700, сега е 2000. До Ст. Загора пътуване за операцията и сваляне на конци+хотел след операцията ми излезе към 200лв(дизел). При Желязкова е 2600лв. Това са цени за ГБ.

# 260
  • в 1001-та нощ
Момичета, благодаря, че споделихте за цените. Вярвам, че и на други ще е полезно Flowers Sunflower.

hibryd, коментарът ми не беше упрек към теб, просто искрено се изненадах Flowers Hibiscus

# 261
Момичета, благодаря, че споделихте за цените. Вярвам, че и на други ще е полезно Flowers Sunflower.

hibryd, коментарът ми не беше упрек към теб, просто искрено се изненадах Flowers Hibiscus
Аз не го приех за упрек Simple Smile, срещала съм много компетентни мнения от теб във форума и не съм забелязала до момента враждебност или упрек към никой.предвид, че много други хора се вълнуват от цените (което е напълно нормално), реших да споделя наблюденията ми от някои други специалисти и какво ме е довело до това решение. Честно казано дори мен ме изненадват цените на някои от тях, но явно има доста по-високо търсене на тези интервенции.

# 262
  • Sofia
Привет, днес мина моята операция. С превръзка съм и нямам идея какъв е резултата 😂😂😂 При др Желязкова бях...От подготовкатя ме изтормози нямирането на сераза форте или фиброзин... Другият петък ще ходя за конците и тогава вече ще мога реално да
Видя разликата предполагам, макар че и като махна превръзката ще имам някаква яснота.
Честито и бързо възстановяване! Аз вместо сераза форте си взех серапептаза  40000  на д-р Бест, рутаскорбин и бромелаин 500мг.

# 263
Да добавя към цените - Л. Пеев ми обяви 2800лв за горна, много ми се видя. Отказах се от него, но не заради парите.

# 264
  • в 1001-та нощ
Леле, леле ... Аз към него се бях насочила - не сега и веднага, но ... Вероятно има търсене и цената се вдига ...

# 265
  • Sofia
Леле, леле ... Аз към него се бях насочила - не сега и веднага, но ... Вероятно има търсене и цената се вдига ...
Скока в цените, който съм описала по-горе, се случи докато чаках да ми отмине действието на ботокса, за мой лош късмет 5-6 месеца Sad . Така че, ако си решила да правиш нещо, може би не трябва да отлагаш дълго.

# 266
Бързо възстановяване на всички с нова БП. Благодаря за споделянето на цените, наистина е полезна информация.

# 267
Днес ми махнаха конците.От тях ми е малко раздразнено още. Приятелят ми ми каза, че не вижда голяма разлика, до моментът, в който не му показах снимки от "преди", но фактът, че не забеляза, значи е постигнато точно това, което исках - да се запази формата на окото ми и да няма драстична промяна. До неделя ще се мажа с антибиотичен крем, след това с един гел за белези /3 месеца/. Като още от понеделник, ако искам мога да се гримирам, аз ще поизчакам, но в четвъртък като съм на работа ще си сложа някой тониращ крем или коректор. Поне две седмици не трябва да се поставя ботокс, защото може да има минимална оточност, но все пак има и не се знае с ботоксът какво би се получило. Така или иначе не бързам да поставям. Спорт, козметични процедури за по-сигурно след месец; слънцезащита; носене на слънчеви очила. Догодина пак ще се срещна с лекарката да видим каква е ситуацията и тогава в зависимост от състоянието ще ме насочи към процедура за поддръжка, защото според нея съм млада още да ми е такъв клепачът,
Скрит текст:
но и тук може би е важно да се подчертае, че няма определена възраст за такъв процедура, да на 18 едва ли, но не е примерно, че трябва да си над 50 /стрелям с някакво число прост/, за да я направиш. Аз в момента съм на 34 и искам клепачите ми да са като на 34 годишна жена и когато видимо има някакъв проблем, според мен не е необходимо да се чака за приемливата според някой възраст, като в повечето случаи този някой не медицински специалист, а някой съдник от обкръжението ни. В днешно време хората се подлагат на изключително много интервенции, но в същото време критиците на тези неща също не са малко. Близките ми хора са ме подкрепили, на останалите няма да спомена изобщо какво съм правила в отпуската си, освен че съм се наспала.
От възстановяването най-неприятно ми беше това, че не трябваше да си мокря шевовете, по тази причина косата само на фризьор я миех с едни марли на лицето да не пръсне някоя капка вода случайно. Иначе не е имало никаква болезненост. За първите дни от възстановяването, когато трябва да се правят студени компреси,  разбира се, че и лекарятя ще ви каже, но можете да ползвате и пакет замразен грах или да си купите едни торби с гел, които се изстудяват и са доста удобни.

# 268
Браво !!! От поне 15 години искам да си махна торбичките,които са ми наследствени ,за мен единствената опция е БП и сежалявам,че досега не съм го направила !
Честито и бързо възстановяване Simple Smile

# 269
  • Sofia
Само да споделя, че аз си купих от този гел, но изобщо не ми беше удобно с него, а толкова аптеки обиколих, за да си намеря от малкия размер 2броя.  С лед в ръкавица и марля ми се получи по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт