Блефаропластика - 3 тема

• 94 888
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
някой да е правил нещо при д-р Емре Гюведжин от Турция?

# 496
Момичета здравейте,днес ми е 10 ден след горна блеферопластика и имам няколко проблема които исках да споделя и да попитам има ли друга дама минала през такова нещо.Едния проблем е че немога да си затворя хубаво единия клепач и окото ми постоянно сълзи,другия проблем  е че на едното око виждам доста повече кожа която виси.Отнесох въпросите си към хирурга заедно със снимки и клипче,но тои ме успокой че затварянето на клепача ще дойде малко по късно, а за неравномерните клепачи че съм била имала оток и трябва да спадне и единственото с което трябва да направя е да имам търпение.Операцията е правена в Турция и затова ужасно много се притеснявам.

Здравей, много неприятно, не мога нищо лино да помогна, искам да ти пожелая късмет и да се оправиш бързо, и с интерес ще следя развитието на случая ти . Стискам палци и ще чакаме да споделиш какво става и дали си по-добре .

# 497
  • София
Здравейте момичета.Моя преглед мина,но още преди него вече сълзенето на окото спря.Вече и напълно си затварям клепача.Оказа се че е от малко по голям оток.Много съм спокойна и двете ми очи вече са ми еднакви.Искам да вдъхна кураж на всички момичета на които им предстои горна блеферо.Аз събирах кураж много време,но накрая се реших и я направих.Процедурата беше под местна упойка за 40 минути.Не боли,не е чак приятно но не е никак ама никак страшно.Бях отекла доста но днес вече 20 ден освен червени белези и хубави очи нищо друго ми няма.Не мажа белезите все още с нищо,но ще започна.Относно затварянето на клепача,при голям процент при подложилите се на тази процедура,има по голям вътрешен оток които пречи на затварянето на клепача,и отминава до месец.При мен за по кратко за което съм много щастлива. Кураж момичета и успех

# 498
  • Варна
Благодаря за отзивите, Ники! Hug
Много полезно!

# 499
  • София
Преди година и малко споделих моя опит с горна блефаропластика и снимки, все още съм щастлива, но днес съм тук с друга история. Съпругът ми се оперира при д-р Желязкова преди 10тина дни и още на втория ден, след сваляне на превръзките, изглеждаше толкова приемливо, че си ходеше на работа и нито за миг не е имал никакъв дискомфорт или нещо подобно. Леко зачервяване около линията на миглите, каквото аз съм имала след миглопластика, примерно. Тъй като носи очила, единствено конците го издаваха леко, но зад стъклата те почти не се забелязват.  Интересно е колко е различно се справят телата ни с наглед еднакви ситуации.

# 500
  • в 1001-та нощ
При мен беше по същия начин след операцията при д-р Желязкова - заради конците носих слънчеви очила. Изглежда д-р Желязкова е хванала цаката за минимум травма и бързо възстановяване Simple Smile

ники28, радвам се, че всичко е ОК при теб Simple Smile

# 501
Имам малко по-различен въпрос - след блефаропластиката започнаха да ми излизат (или аз да забелязвам повече) малки твърди мастни топченца по горните клепачи. Не могат да се премахнат освен ако с тънка игла не пробия кожата да ги избутам.
Или преди не са ми излизали, или сега като клепача е по-отворен се виждат повече.

Имате ли идея какво е това, как да предотвратя появата и как се махат?

# 502
Чистене на клепачите със специални кърпички - Блефарете например. Търка се в основата на миглите, за да се премахва мъртвата кожа и да не се запушват порите.

# 503
  • в 1001-та нощ
Имам малко по-различен въпрос - след блефаропластиката започнаха да ми излизат (или аз да забелязвам повече) малки твърди мастни топченца по горните клепачи. Не могат да се премахнат освен ако с тънка игла не пробия кожата да ги избутам.
Или преди не са ми излизали, или сега като клепача е по-отворен се виждат повече.

Имате ли идея какво е това, как да предотвратя появата и как се махат?

При мен няма такива. Къде точно се образуват - на подвижния клепач ли? Далеч от самия разрез? Колко време от операцията е минала? Може би има повишена секреция от жлези временно". Но защо не пробваш един курс със Сераза - примерно за 1 месец - на гладно трябва да се приема.

# 504
Изключително доволна съм от протеолитичните ензими - Сераза съм пила след операция,други - за възпален нерв.
Пият се минимум час преди хранене и поне 2 часа след прием на храна. Не се приемат с горещи напитки.
Тази зима изпуснах момента за БП ,но за следващата трупам впечатления и инфо.

# 505
HeartHeart
Здравейте момичета.Моя преглед мина,но още преди него вече сълзенето на окото спря.Вече и напълно си затварям клепача.Оказа се че е от малко по голям оток.Много съм спокойна и двете ми очи вече са ми еднакви.Искам да вдъхна кураж на всички момичета на които им предстои горна блеферо.Аз събирах кураж много време,но накрая се реших и я направих.Процедурата беше под местна упойка за 40 минути.Не боли,не е чак приятно но не е никак ама никак страшно.Бях отекла доста но днес вече 20 ден освен червени белези и хубави очи нищо друго ми няма.Не мажа белезите все още с нищо,но ще започна.Относно затварянето на клепача,при голям процент при подложилите се на тази процедура,има по голям вътрешен оток които пречи на затварянето на клепача,и отминава до месец.При мен за по кратко за което съм много щастлива. Кураж момичета и успех

Може ли да споделиш къде е била правена процедурата и колко струваше Flowers Hibiscus Kiss

# 506
На подвижния клепач са отгоре, близо до разрезите, а операцията беше края на януари.
Пия пролеолитични ензими на гладно вече втори месец по схема от едноименната тема.
В момента не са твърде много, може би 1-2 да останаха, но е странно защото съм почти убедена, че преди това не съм имала.

Знам, че има някакво заболяване и съм виждала хора с мастни образувания около очите (доста гадно изглежда), но моето не е това…

# 507
Не са ли просто милиуми?

# 508
Сега като гугълнах защото не знаех, че така се казват - вероятно да, но в най-леката им форма. Микроскопични са, но аз си ги виждам.
Чудя се дали появата им може да е провокирана от някое от мазилата след операцията (не съм сменяла козметиката си) и как да ги премахна?

# 509
Козметик ги премахва лесно.Боде с игла, за да направи дуочица в капсулата на милиуна и изстисква механично.Това са мастни образувания.Имала съм няколко пъти през живота си.

Общи условия

Активация на акаунт