Блефаропластика - 3 тема

• 91 198
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Има офталмолози, които правят блефаропластика. Специално за очите, аз не бих отишла при пластичен хирург.

# 616
Здравейте,първо да благодаря за хубавата тема! След много колебания реших да се включа с въпрос относно мнения за  следните доктори:
Д-р Спартак Милев
Д-р Георги Делянов
Д-р Рупен Мектубджян
Съвсем случайно отворих някаква оферта от Omed.bg с ваучери за горна блефаропластика от Скин Системс,в която работят гореспоменатите .
При мен положението с горните клепачи е плачевно . Събирам смелост и мнения, за да прибегна към хирургична намеса. Бях се насочила към Панагюриюще при др.Хатър,но съм със смесени чувства след отзив за нея от приятелка.

Аз лично не бих се доверила на лекар, който предлага услуги като оферта с отстъпка. Преди години като студентка отидох на един сешоар с ваучер и дълго, дълго съжалявах. Вие сте до Стара Загора - консултирайте се с д-р Желязкова  или Наталия Иванова направо. Рискована е процедурата, важно е да е от специалист, който не жали усилия и материали. Успех!

# 617
Здравейте,първо да благодаря за хубавата тема! След много колебания реших да се включа с въпрос относно мнения за  следните доктори:
Д-р Спартак Милев
Д-р Георги Делянов
Д-р Рупен Мектубджян
Съвсем случайно отворих някаква оферта от Omed.bg с ваучери за горна блефаропластика от Скин Системс,в която работят гореспоменатите .
При мен положението с горните клепачи е плачевно . Събирам смелост и мнения, за да прибегна към хирургична намеса. Бях се насочила към Панагюриюще при др.Хатър,но съм със смесени чувства след отзив за нея от приятелка.

Аз лично не бих се доверила на лекар, който предлага услуги като оферта с отстъпка. Преди години като студентка отидох на един сешоар с ваучер и дълго, дълго съжалявах. Вие сте до Стара Загора - консултирайте се с д-р Желязкова  или Наталия Иванова направо. Рискована е процедурата, важно е да е от специалист, който не жали усилия и материали. Успех!

И аз съм с резерви към подобни предложения.🤨
От София съм.

# 618
Сподели, моля те отзива, защото мислех при нея да правя 3 в 1 Anguished
Сподели, моля те отзива, защото мислех при нея да правя 3 в 1 Anguished

Нейната операция е от друго естество. Става дума за дума за поставяне на импланти в следствие на онкологично заболяване. Отношението след операцията е било меко казано грубо.
Относно блефаропластика съм чела само добри отзиви за нея.

# 619
Аз и повдигане на гърди мисля при нея да правя, така че ми е полезно Blush Всички твърдят, че била много мила, но явно има и други случаи.

# 620
Всеки има лош ден, а и има хора, които преекспонират също.Simple Smile

# 621
  • София
Може ли координати на д-р Желязкова?
За София ме интересува и къде преглежда и оперира?

# 622
  • в 1001-та нощ
Когато аз ходих, беше в МЦ Еврохелт срещу Пирогов. Часове се записват на телефона на регистратурата. Нейният е +359 88 828 1636

# 623
Здравейте момичета!
Предстоими процедура за корекция на горен и долен клепач. Имам насрочена среща с др. Денков. Намерих няколко статии за него, но конкретно мнения за неговата работа неуспях да открия. Бихте ли сподели вашето мнение и опит ако имате такъв. Благодаря.

# 624
Здравейте момичета!
Предстоими процедура за корекция на горен и долен клепач. Имам насрочена среща с др. Денков. Намерих няколко статии за него, но конкретно мнения за неговата работа неуспях да открия. Бихте ли сподели вашето мнение и опит ако имате такъв. Благодаря.
и каква е тази процедура, която ще коригира клепачите? Баш Денков ли намерихте за тази цел,едно положително мнение не съм прочела за него. При толкова добри други възможности странен избор.

# 625
Зависи колко инвазивно е третирането -  възстановяването от 1 седмица до 1-3 месеца. Ефектът е нова и по-стегната кожа. Дългосрочност - зависи дали долна или горна, както и дали е преди илу след оперативна, но около 2-3  години.

Оперативната и неоперативната не са алтернативи, а се допълват.
Здравейте Алена, искам да ви попитам относно неоперативната блефаропластика, на първата седмица след интервенцията, може ли да се показвам навън без очила? Какво е положението веднага след операцията като оток, синини, изгоряла ли е кожата?
Става въпрос за долен клепач. Имам торбички под очите генетични и с няколко хиалуронови продукта в годините положението става все по-зле, а сложа ли ботокс вече съвсем става грозно. Аз имам огромни бръчки тип пачи крак и много държа на ботокса, но пък ми прави още по-големи торбиччките.

Един иска да ми слага конци, друг хиалуронидаза, трети ме праща на оперативна блефаропластика и търся решение.

# 626
  • в 1001-та нощ
Здравейте, зависи колко инвазивно е направена процедурата. В щадящия вариант по кожата има само корички - на точици. Виждат се, но да кажем ще ги покривате с креоктор, ФДТ. При инвазивния вариант - който не следва да се прилага отдолу - има мокра рана. Тя не бива да се покрива с нищо.

Но неоперативната блефаропластика не повлиява торбичките. тя влияе на кожата, а торбичките са депа - под кожата. За тях е подходяща оперативната блефаропластика, като най-инвазивен метод или Агнес, като по-щадящ. Агнес е процедура, при която с нещо, като тризъбец - кожата се пробожда и се топи мазнината в депата - идеята е да се унищожи мастното депо.

# 627
Д-р Спартак Милев
Д-р Георги Делянов
Д-р Рупен Мектубджян

И аз съм с резерви към подобни предложения.🤨
От София съм.

Имам позната с фирма посредник, която работи съвместно чрез получаване на комисион с болница в Турция. Те си имат турците фиксирани цени които си получават. Просто фирмата в България се отказва от част от своя за да набере повече клиенти , които в последствие да изпраща и печели вече без отстъпка. Поне така знам аз от нея. А клиентите като са доволни се връщат и други неща да си правят Simple Smile

# 628
Здравейте! Аз се включвам отново с въпрос. Искам да попитам ДБ дали може да се направи при условие, че имам далекогледство. Едното ми око е +4, а другото +2. Все още събирам пари за процедура при Наталия Иванова, но още не съм отишла на преглед. Обмислям преглед само да направя без операция все още, но много ме е страх от това какво ще каже. Вече наистина не мога да се гледам и като видя познати,  които не са ме виждали от години направо искам да се скрия някъде Sad

# 629
Здравейте! Аз се включвам отново с въпрос. Искам да попитам ДБ дали може да се направи при условие, че имам далекогледство. Едното ми око е +4, а другото +2. Все още събирам пари за процедура при Наталия Иванова, но още не съм отишла на преглед. Обмислям преглед само да направя без операция все още, но много ме е страх от това какво ще каже. Вече наистина не мога да се гледам и като видя познати,  които не са ме виждали от години направо искам да се скрия някъде Sad

Мисля, че диоптрите не се от значение за блефоропластика.
Аз съм късогледа с минус 7 и минус 8 и преди една  години си правих горна
На самата операция бях без лещи /очила рядко нося/
На другият ден въпреки лепенките успях да си сложа лещите и дори на свалянето на конците отидох с лещи.
Но за най- сигурно звъннете на Иванова и я попитайте

Общи условия

Активация на акаунт