Блефаропластика - 3 тема

• 91 179
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Благодаря за отговора. 
Здравейте! Аз се включвам отново с въпрос. Искам да попитам ДБ дали може да се направи при условие, че имам далекогледство. Едното ми око е +4, а другото +2. Все още събирам пари за процедура при Наталия Иванова, но още не съм отишла на преглед. Обмислям преглед само да направя без операция все още, но много ме е страх от това какво ще каже. Вече наистина не мога да се гледам и като видя познати,  които не са ме виждали от години направо искам да се скрия някъде Sad

Мисля, че диоптрите не се от значение за блефоропластика.
Аз съм късогледа с минус 7 и минус 8 и преди една  години си правих горна
На самата операция бях без лещи /очила рядко нося/
На другият ден въпреки лепенките успях да си сложа лещите и дори на свалянето на конците отидох с лещи.
Но за най- сигурно звъннете на Иванова и я попитайте

# 631
здравейте,

тези от вас, които са правили неоперативна блефаропластика в Сф, къде я правихте? Имам проблем само с горните клепачи (особено единия и свързаната с това асиметрия), вследствие на склонност към подпухване в зоната
също така, ако няма да се сметне за офф-топик, има ли козметични продукти, които са ви помогнали да отложите процедурата във времето

# 632
  • в 1001-та нощ
Аз в  Скинлайн, но вероятно сте по-скоро за оперативна.

# 633
ами когато подпухналостта спадне, остава само излишък от набрана кожа в сгъвката, която “ляга” върху клепача, но в никакъв случай не го покрива, както и когато погледна надолу излишната кожа си личи понеже се виждат гънките. Доколкото разбирам неоперативната може да прибере точно тази тънка кожа, за останалото трябва да се погрижа с хранителен режим, но може и да не разбирам добре разликата. Освен това съм на 32 и никак не ми се иска да ме режат

Последна редакция: чт, 20 окт 2022, 04:18 от magi g

# 634
  • в 1001-та нощ
О, да! По описанието очаквах нещо доста по-драматично Simple Smile

# 635
Момичета,  каква е цената в момента за ДБ при др Желязкова и при др Наталия Иванова и коя според вас е по-добрата докторка за тази процедура? Аз все още събирам смелост за тази операция, а и искам да отслабна още 15 кг.

# 636
Здравейте момичета!
Предстоими процедура за корекция на горен и долен клепач. Имам насрочена среща с др. Денков. Намерих няколко статии за него, но конкретно мнения за неговата работа неуспях да открия. Бихте ли сподели вашето мнение и опит ако имате такъв. Благодаря.
и каква е тази процедура, която ще коригира клепачите? Баш Денков ли намерихте за тази цел,едно положително мнение не съм прочела за него. При толкова добри други възможности странен избор.
Е, явно моето ще е първото положително. Ето резултата след 10тия ден.

# 637
  • Orihuela Costa,Spain
Момичета,  каква е цената в момента за ДБ при др Желязкова и при др Наталия Иванова и коя според вас е по-добрата докторка за тази процедура? Аз все още събирам смелост за тази операция, а и искам да отслабна още 15 кг.
Здравейте ,и аз обмислям горна и долна блефаропластика,ще си бъда в БГ ,декември месец за 2-3седмици.Все още нямам идея на кой лекар да се доверя.Ще ми бъде интересно някой да сподели ,др.Наталия Иванова в Ст.Загора ли работи,каква е цената?Благодаря ви,сега сядам да чета темите назад.

# 638
За Наталия Иванова цените ги има на сайта, за другата не съм проверявала

# 639
Здравейте момичета! Трета седмица след горна и долна блефаропластика при др. Денков
Мисля че се получи страхотно. Ето и снимки макар, че има лек остатъчен оток , който ще се разнесе напълно до седмица

# 640
  • в 1001-та нощ
Честито Simple Smile Поне 6 месеца продължава да спада отока. Да кажем - няколко седмици след операцията уж видимо няма оток, но реално - има някакво набъбване и оточност. Ще става все по-добре Simple Smile

# 641
Пате, подмладил те е с повече от десет години. Браво❤

# 642
  • Orihuela Costa,Spain
Здравей,а може ли са споделиш цена?Браво,изглеждаш страхотно.

Последна редакция: вт, 08 ное 2022, 19:16 от danylony

# 643
Пате мими , поздравления !Невероятно изглеждаш.

# 644
Има ли някой правил процедурата AGNES за торбички ,да даде мнение?

Общи условия

Активация на акаунт