СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 833
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Няма смисъл от тестване днес, съмнявам се за ден  да се е удвоило ЧХГ, че и преглед да се препоръчва, то под 1000 няма как да се види нищо. Стискам палци за успех. Кървенето, което е продължило 5 дни с нормален цвят и количество ли беше?

# 346
Абсолютно нормално беше ... аз за това и не се притесних от ранното му идване. Както си му е реда. В първия ден лек, 2ри и 3ти силни дни 4ти и 5ти към приключване както всяка друга моя менструация. Нищо необичайно... бях втрещена като видях +теста ... А ние си опитваме за детенце вече  половин година. Ама този месец определено не очаквах 😃

# 347
Момичета през 48ч тествах чхг .. пътви стойности 505 , втори (вчера)- 531... ами паникьосах се нали съм си филмарка днес директно си отидох в клиника Надежда в София и ми казаха че стойностите били слаби но да продължавам с утрогестна и да отида след 7 дни. Благодаря ви за съветите от тук наттатък ще се доверя изцяло на лекарите и спирам да чета, че многос е разстройвам. Пожелавам ви всичко най-хубаво и успех !!☺☺☺

# 348
  • USA
Хич не нараства добре и този утрогестан само стопира процеса на изчистване/ако нещо не ок/, но щом се чувстваш ОК довери се на лекарите. Късмет.

# 349
Да, аз след цялото разследване което предприех да разбера какво се случва, съм наясно за евентуалния лош край. И трите мнения които получих от различни АГ е да продължавам да приемамм утрогестана и да изчакам . Моля се за възможно най-добрия развой на събитията.. пък времето ще покаже. Явно е прекалено рано за всичко това. Успехи!

# 350
Да, аз след цялото разследване което предприех да разбера какво се случва, съм наясно за евентуалния лош край. И трите мнения които получих от различни АГ е да продължавам да приемамм утрогестана и да изчакам . Моля се за възможно най-добрия развой на събитията.. пък времето ще покаже. Явно е прекалено рано за всичко това. Успехи!
Това, че ЧХГ не расте добре, НО расте, наистина не е добре. Sad Премислете добре за утрогестана.

# 351
С това нарастване аз не бих спряла да тествам. И моето ЧХГ около 500-600 нарастваше с 30-40 единици за 48 часа при извънматочната. Опасно е да чакате 7 дни без да правите нищо и да продължавате с утрогестана. Имате ли болки от ляво или дясно, все едно Ви боли яйчник? Аз бих потърсила още едно мнение, извънматочната бременност (дано не се окаже това при Вас) е животозастрашаваща.

# 352
Здравейте,
Според вас ниско ли е ЧХГ - 24 mui/ml на 10-ти ден след инсеминация на два спукани фоликула и 3 дни преди закъснение?
Благодаря предварително!

# 353
Здравейте, може ли да ми кажете на 14 ден след трансфер на 2-дневни емброни ЧХГ 8,5 при референтни стойности до 5 твърде ниско ли е? Отделно от 2 дни вече има кървене, което мисля, че си е цикъл Sad

# 354
  • USA
Здравейте, може ли да ми кажете на 14 ден след трансфер на 2-дневни емброни ЧХГ 8,5 при референтни стойности до 5 твърде ниско ли е? Отделно от 2 дни вече има кървене, което мисля, че си е цикъл Sad

Стойността е ниска и гранична, може да не са успели да се имплантират. Може би е добре да повторите кръвния да видите дали са се имплантирали или е биохимична. Късмет.

# 355
  • София
Най-вероятно това е остатък от поддържащите препарати.

# 356
Здравейте на всички в края на 3 седмица съм след инсеминация 4(+) урини теста ЧХГ 724 дали са добри резултатите на лекар съм чак на 18.

Последна редакция: сб, 08 май 2021, 12:33 от Alisa93

# 357
Здравейте на всички в кеая на 3 седмица съм след инсеминация 4(+) урини теста ЧХГ 724 дали са добри резултатите на лекар съм чак на 18.
Честито! Simple Smile

# 358

Здравейте! За първи път пиша тук.Това са ми стойностите на 12ти ден след ЗЕТ на два петдневни снежковци. Доктора каза след два дни пак да направя кръвен. Каза, че резултата е положителен, но е малко нисък и това малко ме притеснява. Какво мислите 😊

Последна редакция: нд, 09 май 2021, 13:23 от ^viksa^

# 359
Честито и до финал!!!

Общи условия

Активация на акаунт