СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 852
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • USA
Ако е в една и съща лаборатория, да има проблем за 5 дена и такова увеличаване. Ако са различни, не няма проблем. Над 1000 ще видят нещо си точка...утре нищо на прегледа, удебелена лигавица и ела пак следващата седмица. Зацапвания, болки имаш ли?

# 331
За съжаление знам, но имам притеснения за извънматочна, заради зацапване 4 дни подред, в един от които бях на преглед и АГ ми каза че се случват и такива неща на много дами. Слагам утрогестан, 2х2 . Ако е извънматочна , възможно ли е  да се види в такъв ранен стадий, за да се предотвратят неизбежни последици? благодаря че ми изтърпяхте неорентираните въпроси:grinning: 
И в две различни лаборатории са, защото покрайпразниците първата не работеше днес

# 332
За съжаление знам, но имам притеснения за извънматочна, заради зацапване 4 дни подред, в един от които бях на преглед и АГ ми каза че се случват и такива неща на много дами. Слагам утрогестан, 2х2 . Ако е извънматочна , възможно ли е  да се види в такъв ранен стадий, за да се предотвратят неизбежни последици? благодаря че ми изтърпяхте неорентираните въпроси:grinning: 
И в две различни лаборатории са, защото покрайпразниците първата не работеше днес
Кой изписа утрогестан, без да се е визуализирала бременността? Ако наистина е извънматочна (при описаното от Вас рискът е сериозен) лекарства за задържане не са никак добра идея.
Според мен трябва да продължите да следите ЧХГ на всеки 48 часа и да правите чести ехографски прегледи, докато не се установи къде е бременността. Аз лично утрогестан при това положение не бих пила.

# 333
Аз точно след като изчетох половината теми стигнах до извода, че май не е добра идея приемането на препарат за задържане. Следващият ми преглед при въпросния АГ ми е след 6 дни. Така го насрочи.. но след всичко изчетено реших да си запиша при друг за утре(първият възможен работен).

# 334
Аз точно след като изчетох половината теми стигнах до извода, че май не е добра идея приемането на препарат за задържане. Следващият ми преглед при въпросния АГ ми е след 6 дни. Така го насрочи.. но след всичко изчетено реших да си запиша при друг за утре(първият възможен работен).
Отидете утре, но не се притеснявайте, защото е напълно възможно да е раничко и да не се види. При такива стойности на хормона наистина може да се наложи няколко по-чести прегледа в началото. Стискам палци всичко да е наред, всякакви случаи познава историята!

# 335
Благодаря Ви много, надяваме се всичко да е ОК.. дано да е просто рано заради моя 40дневен цикъл и да се е оказала  някаква късна ову 😃😃😃

# 336
Аз също бих посъветвала да повторите след 48 часа кръвния във втората лаборатория. Успех

# 337
Кървенето не винаги значи че има нещо нередно. Аз също имах такова кървене в 6 седмица и също имах предписан утрогестан и прогестерон инжекции в огромни дози. Ами резултата е вече на почти 9 месеца.

# 338
Мен  ме притесни съвкупността от зацапване и лекото покачване на чхг... и разбира се невъзможността да се види в матката, заради ниското чхг. Аз не следя ову и съм с доста дълъг цикъл и АГ ми каза че съм отишла абсолютно в началото и сега една седмица само го мисля

# 339
Сигурно вече милион пъти е писано във форума да се ходи на лекар при поне 12-14 дена закъснение, за да не си причинявате излишни тревоги, ни много жени продължават да го правят. Заради малко търпение си причинявате толкова много стрес.

# 340
Моят казус е доста странен, но вече отиваме в друга тема. Нямаше как да не отида, аз отидох с подозрение за проблем а то се оказа че имам и положителен тест. 

На 19.03 ми започна цикъла, всичко нормално , продължителност на кървенето 5 дни. Очаквах го следващия на 27.04 ( тъй като ми идва на 39-40дни винаги ). Изведнъж на 19.04 ми дойде с 9 дни по-рано. Бях доста очудена но си беше 5 дни както обикновено. Уж всичко нормално. На 23.04 ми приключи кървенето. След това два три дни карах колело по цял ден , играх в парка с племеницата ( постоянно вдигане и мятане на 12килограмова принцеса) и всякакви физически дейности, за които съм си мечтала цяла зима . На 26.04 вечерта получих леко кървене тъмно, на другия ден продължи и си записах час за следващия ден( най-ранен) . Последва изследване на хормона и откриване на неговите стойности че са 246. Лекарката каза, че това което е текло 5 дни не е било цикъл, а няаккъв кръвоизлив . Не разбрах много ... така се узовах на лекар в първата седмица от  "закъснението" си . Извинявам се за излишния пост. На  почти 27 години съм, нова във всичко това и повярвайте ми не ми се чете по форуми ама се налага понякога . Пожелавам на всички вас успехи и много пухкави бебета

# 341
Моят казус е доста странен, но вече отиваме в друга тема. Нямаше как да не отида, аз отидох с подозрение за проблем а то се оказа че имам и положителен тест. 

На 19.03 ми започна цикъла, всичко нормално , продължителност на кървенето 5 дни. Очаквах го следващия на 27.04 ( тъй като ми идва на 39-40дни винаги ). Изведнъж на 19.04 ми дойде с 9 дни по-рано. Бях доста очудена но си беше 5 дни както обикновено. Уж всичко нормално. На 23.04 ми приключи кървенето. След това два три дни карах колело по цял ден , играх в парка с племеницата ( постоянно вдигане и мятане на 12килограмова принцеса) и всякакви физически дейности, за които съм си мечтала цяла зима . На 26.04 вечерта получих леко кървене тъмно, на другия ден продължи и си записах час за следващия ден( най-ранен) . Последва изследване на хормона и откриване на неговите стойности че са 246. Лекарката каза, че това което е текло 5 дни не е било цикъл, а няаккъв кръвоизлив . Не разбрах много ... така се узовах на лекар в първата седмица от  "закъснението" си . Извинявам се за излишния пост. На  почти 27 години съм, нова във всичко това и повярвайте ми не ми се чете по форуми ама се налага понякога . Пожелавам на всички вас успехи и много пухкави бебета

Ако имате възможност пуснете и днес ЧХГ,кога сте на преглед?

# 342
Бях записала за днес, но тъй като стойностите на чхг са ми от две различни лаборатории го отмених и насрочих за петък след като тествам утре чхг в лабораторията от вчер а (последният ми резултат 505 )

# 343
Бях записала за днес, но тъй като стойностите на чхг са ми от две различни лаборатории го отмених и насрочих за петък след като тествам утре чхг в лабораторията от вчер а (последният ми резултат 505 )

Със сигурност двете лаборатории ти играят лоша шега.Стискам палци да са мнооого пораснали днес стойностите,но пускай ги в една,за са не се напрягаш излишно.Според мен вече ще е над 1000 и може да се види плоден сак -дано да е  матката.При условие,че имаш кървене,пусни днес чхг и отиди да те видят.Ако си от София може да отидеш на спешен  преглед в Надежда или Щерев без записан час,за да не чакаш.Пиши като излезе резултат

# 344
Благодаря много. Ще пиша при изясняване на положението 😆

Общи условия

Активация на акаунт