СТОЙНОСТИ НА ЧХГ- ТЕМА 13

• 47 837
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Ако всичко продължи успешно ( дай боже!) ще бъде само едно. Не се безпокой какво ти е казал доктора. Това е нормална стойност. Успех и без много шашкане. Пиши когато направиш втория тест.

# 361

Това е вторият тест на 15ти ден

# 362
Всичко е наред. Хайде спокойно сега и лека бременост.

# 363
Здравейте момичета, имам нужда от мнението ви. Та - овулация на 13-14.04, очакваната менструация беше на 28.04. Имах хубави положителни тестове и реших да изчакам с прегледа. Отидох съответно на 12-13 дни закъснение, но се видя само плоден сак. Опасения за кухо яйце, но е рано да се каже. Пуснахме ЧХГ да ни даде посока - расте или пада, Та първото 11000, 46 часа по-късно - 18000.   Според лекарят ми е супер, защото колкото по-високо било, на толкова повече часове се удвоявало (според калкулатора на 65 часа). Сега чакам преглед на 20.05). Аз обаче сякаш нямам големи надежди, на тези високи стойности и на 12 дни закъснение, не трябваше ли да видим повече от само сакче? Благодаря ви предварително и ви желая много хубав и успешен ден!

# 364
Здравейте момичета, имам нужда от мнението ви. Та - овулация на 13-14.04, очакваната менструация беше на 28.04. Имах хубави положителни тестове и реших да изчакам с прегледа. Отидох съответно на 12-13 дни закъснение, но се видя само плоден сак. Опасения за кухо яйце, но е рано да се каже. Пуснахме ЧХГ да ни даде посока - расте или пада, Та първото 11000, 46 часа по-късно - 18000.   Според лекарят ми е супер, защото колкото по-високо било, на толкова повече часове се удвоявало (според калкулатора на 65 часа). Сега чакам преглед на 20.05). Аз обаче сякаш нямам големи надежди, на тези високи стойности и на 12 дни закъснение, не трябваше ли да видим повече от само сакче? Благодаря ви предварително и ви желая много хубав и успешен ден!
Не. На тези дни закъснение се вижда сак.Стойността на ЧХГ е информативна.

# 365
Здравейте, дами! Искам да попитам според вас как е ЧХГ, защото се чудя дали всичко е наред! Имам вече един аборт в 22г.с.  и някак си ме е страх дали всичко се развива нормално. Първото ми ЧХГ ми беше 1118, а второто 7541 интервала от които съм направила ЧГХ е 6 дена. Според вас добре ли е? Другото което ме притеснява е прогестерона дали е добре 44.05ng/ml, че ми е предписано утрогестан с дуфастон, а и имам и тромбофилия и ме е страх да ги приемам. Благодаря ви много!

# 366
Това са въпроси за лекар.

# 367
  • София
Стойностите и на чхг и на прогестерона са идеални !
От тук нататък дали има нужда от прием на допълнително прогестерон, добре е да консултирате с лекар , който разбира от тромбофилии.
Успех 🍀

# 368
Много ти благодаря huligankata 💋❤

# 369
Здравейте, дами! Искам да попитам според вас как е ЧХГ, защото се чудя дали всичко е наред! Имам вече един аборт в 22г.с.  и някак си ме е страх дали всичко се развива нормално. Първото ми ЧХГ ми беше 1118, а второто 7541 интервала от които съм направила ЧГХ е 6 дена. Според вас добре ли е? Другото което ме притеснява е прогестерона дали е добре 44.05ng/ml, че ми е предписано утрогестан с дуфастон, а и имам и тромбофилия и ме е страх да ги приемам. Благодаря ви много!

Аз също съм с тромбофилия и слагам 3х2 табл Утрогестан. Не виждам връзката между двете.

# 370
Ви-то, прогестеронът сгъстява кръвта, като според прочетенето дуфастонът е по-неподходящ . Аз лично до скоро бях на 4х200 прогестан + 3х 1 дуфастон. Имам 4 мутации по-нискорискови и съм на терапия с Клексан.

# 371
Ирен, аз също бях на утрогестан с тромбофилия. В упътването пишеше, че ако се слага вагинално не сгъстява кръвта.

# 372
Да, преди да прокървя и аз го слагай вагинално, като в моя случай приемах турския еквивалент. Ама дуфастона си е с орален прием, а от двете лекарства това е по-неподходящо при тромбофилия.

# 373
Здравейте, нормално за закъснение от 6дни ЧХГ да е 9673?

# 374

На 4ти ден закъснение е направен, но не знам дали са добри тези стойности, струва ми се, че са ниски. Има ли някой в подобна ситуация?

Общи условия

Активация на акаунт