Отговори
# 645
Благодаря Ви, момичета за компанията и многото хубави коментари! Hug
Аз мислех, че съм я пропуснала сцената с разходката, но те не са ни я показали, така ли?
Не знам доколко може да се вярва, но като гледам тук добре ми изглежда рейтинга.

# 646
Няма да дочакам бг букви аз, още утре ще я гледам отново тази серия.

Селин, яхнала Дениз, виждайки гушнати панди.. Вярно, че доста кокошки имаше, но и таз много подходяща 😏

# 647
  • София
Колко луди фенки ще дочакаме “откъса” за следващия епизод?? 🤘🏼 И един път да си гледаме финалната сцена три пъти с кеф, ‘щото ни харесва. Като навремето в края на 11 еп. 🥰

# 648
  • Кърджали
О задължително чакам. И без това не бързам да си лягам щото серия ме чака.

# 649
  • София
Колко луди фенки ще дочакаме “откъса” за следващия епизод?? 🤘🏼 И един път да си гледаме финалната сцена три пъти с кеф, ‘щото ни харесва. Като навремето в края на 11 еп. 🥰

Много сме и определено сме луди! Да изчакаме два пъти по 15 минути реклами за един откъс от 1-2 минути!

P.S. Идвам да се редактирам! Какви 1-2 минути съм написала аз! Че той въпросният откъс беше по-малко от 1 минута! Определено сме луди!!! GrinningGrinningGrinning

Последна редакция: сб, 20 фев 2021, 23:32 от nrgmama

# 650
Aз чакам! 🥰 дано е нещо хубаво...

Това е Селин, когато се оглежда къде са се изгубили Еда и Серкан

# 651
Аз също смятам, че Еда трябва да престане да гледа Серкан с
                                            с този влюбен поглед. Да си вземе дипломата и да изчезне някъде, защо не и в
                                            Италия, да го видя този задник докога ще я наранява и обижда, халал да му е
                                            Кокошана, но трябва да зареже и този мръсник Керем. Тогава да го видя Серко
                                            какво ще прави. Много искам да видя Серкан да се влачи по земята.
                                                                              Гледах и аз, но тук от болницата ми е трудно, но със слушалки
                                             става. Епизода много ми хареса, ето това е нашия сериал.
                                                                               Лека вечер Момичета, благодаря на Али и Алекс за превода,
                                              Без вас сме на картинки.

# 652
Резюме на серията: Серкан се събуди сам, влюби се и пак заспа ,но вече с любимата .😁
     Липсваха ми такива лежерни ЕдСер серии .А и финала мога да го изгледам 10 пъти и да си се кефя .
     Накратко - супер си беше серията .🥰

# 653
Хайде, идва откъса..

# 654
  • Кърджали
Зс 3ти оъти Селин как вижда най-големият си кошмар

# 655
Амии... не беше лошо 😀

# 656
Суперски откъс!

# 657
  • Кърджали
А готино беше. Не мога да го свърна за да го преведа... Дано бързо го качат

# 658
Такъв фраг не сме имали никогиш. Само те двамата и щипка кокоши бульон, за аромат само.
Сега да видим какво си бърборкаха, а Серкан започна да я души като мъжко куче... Явно някой е разгонен 😆

# 659
  • София
Оф... аз вече нямам никакво търпение Серкан да си спомни нещо. Очаквах поне един спомен да изплува. Ама йок. Може би, няма да има нищо друго освен проблясъци и рязко ще си върне паметта просто. От раз всичко ще си спомни. Ще се бие после по главата къде му е бил умът да се сгодява за Селин и да ги говори такива на Еда...

Общи условия

Активация на акаунт