Иди женски месец най-накрай, Кукундрела иска танци да играй!

• 15 961
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • загубено
Свакси, съгласна!

Яхвай

Joy

# 316
Да си кажа....на спа съм малку аз!

# 317
  • Куциндрел
Свакси, съгласна!

Яхвай

Joy
Пу за мени зиленката! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 318
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Да си кажа....на спа съм малку аз!

лошава жена!

# 319
Видех те,Соучи!

Убао да си изкаръти!🤗

# 320
Сънше, не си далеч от истината......тенкю за пужеланийата.

Сия точну....на маса съм малку аз!

# 321
# 322
  • Countryside
Гутен абенд! Въй дукат съ разпиша станалу пучти пулунощ....

Онз, не се стискай за фУсила, че и за Фурлата, жината тряя са кътка, чи иначи зор...

Соулчи, споко няя съ връзваш на ниадикватни гуспужи. Пускай пукрай ушите, аз бих вярвала поичи на детето. Иначе всички деца се лигавят и говорят в час, ама като си "хареса" гуспужата некой и край....

Цеце, дишай, няя се даваш на директорката я!

Ай наздрави! Мъ как мой да е толкуз убав тос Бейлис начи Joy

# 323
  • загубено
Тъй тъй Букетче.

Соучи, ан тъй Simple Smile
Хубуу да си изкараш.

# 324
Многу е убав Бейлиса, Букетчи, напрау ут шешенцето мой са пи. За ко тий и буркани да мийш посли? Joy
Кат прифърлих темата, сички са у ред, някои на спа и маси, ама то тъй, кой как го уредат. Добри па завиждъ Stuck Out Tongue Winking Eye, н,дей тъй,  и теб щ,тъ уредат. Други на митлътъ, и туй ни е зле. Уф, ни знам, тряя съ уважават даскалити, ама пукрай туй дистанционното други рабути зех да си мисла. Ма саму на ум, не на глас. То и аз в неква степин сам даскал, да н,си мислити сега, чи ни разбирам. Скорошен случай, госпожата по математика не може да се справи с някакъв нахал и набързо спретна тест за целия клас. Ей така, изведнъжки, без подготовка, без нищо, ядосала се била, за наказание. И кого наказа? Резултатите са за рев. Ама какво са виновни децата, че тя с един не се оправя, та го отнасят сичкити? Усвен да придърпам и аз жълтътъ митлъ, чи Сес си ареса зиленката.

# 325
  • Once there was a Hushpuppy...
Мерси, кукундрелясссс Kissing Heart

Соулче, не се притеснявай и моя беше диване, той още си е. Но, след 4ти клас има промяна, много осезаема към края на 5ти. Много си харесва учителките, но имаме късмет да са изключителни професионалистки, от което лично се убедих и това точно го стимулира да им се доказва. Преди само бях слушала как,ако учителят е добър, то детето се запалва по ученето. Е, сега го видях на живо. Толкова се старае, пише, подготвя се за за предметите,въобще друго дете. Естествено и оценките са високи,а и наблюдавам отношението на учителите колко е открито и човечно, а не да се правят на не знам какви. И другото в нашия клас,всички родители, на които децата седят пред плейстейшън и телефон в часовете, та дори не влизат се оплакват. Това е за жалост, добре че са много малко.
Други стават ядовете. Взе да ми отговаря моя, пуберските работи ни започат нас... Но, каквото - такова!

🎂🎀🎊🎂🌹🎊🎂🎀🎊🎂🎈🎊🎂🎀🎊🎂🌹🎊🌹

Демисън❤️❤️❤️
Какината, да си жива и здрава!
Ногу либофт ти желая и всичко, което те прави щастлива!
🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

Последна редакция: сб, 06 мар 2021, 07:41 от Hushpuppy

# 326
  • загубено
Хъшо мари,станала си у ранни зори и то събота. Кафе да беше донесла.

Лабри,права си че учителите трябва да се уважават. Напълно съм съгласна,но трябва учителят да е добър и на място. Някви женици,отегчени от животът и не можещи или не знаещи как да се справят с дадена ситуация,аре моля. Отделно истерясали и крещящи щот по лесно. Че и седнали да ти обесняват колко са добри....добрите,можещи учители нямат проблеми с децата. Децата ги уважават .

# 327
  • Once there was a Hushpuppy...
Ох, ма Нерко.... толкоз рано не пия кайве. Мъ ся вечи пия, мъ па не носа 🤪😂😂😂

# 328
  • София
Ей гу къфету. Simple Smile

Онз, не се стискай за фУсила, че и за Фурлата, жината тряя са кътка, чи иначи зор...

Читети бре. Нъл точно тва викам, че кат зема нещу скапо и ми са кара. Не че аз ни ща. Simple Smile Даже за повечето по скапи неща треа са разпраяме и да я убеждавам. Simple Smile

Неска нещо баничка, а...? Simple Smile

За чаветата..
Скрит текст:
Предполагам, по принцип, за повечето е важно, но за мен особено важно е отношението. А ние нямаме късмет с даскалицата на щерката. Вместо да ги обединява, което намирам за редно и нормално, тя ги дели. И то тенденциозно. Има любимци, за които лобира и то почти открито, пред всички. А "отличниците" и послушковците, в голямата си част, не са най читави, нито най-добри. Но се ползват с благоволението на госпожата. Отделно, родителите на същите, почти всеки ден са там, за мазни усмивчици и облизване на задни части. Simple Smile
А, някой, ако е малко по буен и не е света вода ненапита, напрао заминава в черния списък, по дефолт. И винаги е виновен. Simple Smile И ние имаме честта да сме там. Simple Smile Ама дали наистина си крив или не, няма значение - ти си, щот си нарочен и нема схема да е друго. Simple Smile
Нема лошо, но вече не са толкова малки и кат видят явна несправедливост и ме пита = що така бе Миме, се чудя кви да ги дъвча. Не върви директно да кажа, че госпожата е уфсъ, макар че това е истината. Simple Smile
Лошото е, че не знам и аз докога ще издържам. Все повече наближава времето, в което ще си отворя устата и....... Simple Smile Не ми пука, но после ще стане по-зле за детиту, затва още си седя на ръцете. Simple Smile

# 329
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

искам 40 градуса, море, НВО да е минало...

Общи условия

Активация на акаунт