Иди женски месец най-накрай, Кукундрела иска танци да играй!

• 15 890
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Съншееее, ентшулдигунг си бите, че въ разсеях и си изпущихти спирката!!!

Тука кръчмите заработихъ, мъ мерки у тях - йок! Ше видим......

Неру, ти саму за Лабриту ли носиш, ааа!?!! Ний чиляк не сме ли?!?

Соулчи, ма нидей му съ кара на дЕтиту, виж квой умничку, виднага сфана. И две носи, има и за теб! Joy

Сънши, а здрасти, у идна партия члинувами като гледам, и аз от заплесиити! Grinning Ма нема нищу, аз все си викам всяко зло за добро, взема та съ върна пеш, та съ поразмърдам. Joy

# 511
  • загубено
Соучи, и Асан ора Wink
Давай....

# 512
Да запазим ценната течнуст!!!!

Их, значи, не мога да публикувам ново мнение, затуй тука шви пущам:

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 19:09 от Soul Free

# 513
малку румантика за лека нощ 😴😬

# 514
  • загубено
Де сте? Цял уикенд ли не изтрезняхте?

Joy Joy
Днес е специален ден и ...😁
Споделям ви това... защото при мен определено имаше ефект и всички, които следват този мой съвет биха имали много по-спокоен живот.... Следвайки едно просто правило.. което чух от едно здравно предаване... най-после постигнах своя вътрешен мир и душевно спокойствие.... Докторът в предаването съветваше... че за да се постигне това... е необходимо да довършиш всички неща, които си започнал... Така че се огледах вкъщи за неща, които съм започнала и стоят недовършени.... запретнах аз ръкави... и довърших една бутилка "Мерло"... една бутилка "Шардоне"...ендна ботилка "Бейлис"...дна бутхилка с воткъ... дно стекше биришка.. към шетфърт ракииийка.. ндна малкъ мъстишшшкааа.. млкху тортичшкхааа...иии…. ндни шукуладофи бунбонкичкии… ииии ино джойнтче...
И си немате нъ предхстаа колки ми е кефф и спукхоинишкоо.. Пр.. препр.. препредайте тфа н койтуу може повеше хоррра и да постигнт душевън мир...😉🤘🤣😜🙈

# 515
Права си, Нерко, чи слушаш дохтурити. Треба съ слушат, понекога и убави неща гуворят. И аз имам една сурия почнати и недовършени бутилчета, ей сига ши ги пудфана. Па дано са почувствам удовлитвурена и спукойна. Чи иначи, чистих, гутвих, прибирах, редих и никво успукуении, ама ни-кво, тамън убратнуту мъй прихваналу! Joy Joy

# 516
ми аз ви чакъм да се разпишити,чи мамата не ми дава дъ спамя 🤗
ние бехме на разодка с дицата

някакси рязко ми се духоди на тръстикъта 🤪

# 517
  • Куциндрел
Лензим кат ленивци цял уикенд.
Днес дятиту писа съчинение. Сичку ноу хубу, на всякъде писал иСкачих, сал накрая написал иЗкачване. Викам, маме, ся тука що си го написал правилну,ам? Joy

# 518
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пуследувателнуст требва да има!
еднАж "искачвам" - винаги "искачвам". а то какво!? още малко и ще стане "закачвам" или, пази Боже, "откачвам".
изхайлази се тоА нароТ!

# 519
Сънши, па съ радвай, чи кат съ малки дЯцата и на разходка щ,тъ изведът. Па моити, кат са пораснале, сами си одат и хич не мъ викат. И аз цел ден са мотах из къщи кат мУха без глАва в туй хубуу времи. От утре сигурно ще се поразвали.
Сес, развесели ме! Усвен чашката, дет Нерка ма подучи! Stuck Out Tongue Winking Eye  Мноу дубря задаваш вапросити, що сига па и верно гу написалу туй дети, та не сий карало, кат е почнало?! Joy
st. Dobri, немаш ли препуловени бутилчета за дувършвани, та тъ избива на филусовия? Simple Smile

# 520
  • Куциндрел
Мчи тъй, Добри, баш на края да го напише правилну. Въобще кат е писал не си е слидил писането. Joy
Дан говорим, че започва разказа си с това, че с един приятел отива на иСкачването, а по някое време се появявам аз и другите родители.
А и не е написал как майка му ни са иСкачва, а за сметка на тува пазеше масата с еденто от едни нахални овци!

# 521
На моя му дали пу английски (забележете!!!) да надува балон и за си следи пулса.....щех дъ падна.  Викам му- да не е поне по човек и природа....не, категурично по английски.  Отказах се и напрайх рецептъта на Неркъ....ино мий спукойнооооо

# 522
Ама нали казват:"сичку е дубре, когат свършва дубре!", и ето, детиту е завършило съчинението добре, т.е. правилно е изписал думичката. Предното е било случайно, миханична грешкъ. Simple Smile
Соулче, да ни требе да гу раскажи на ингилизки?

# 523
Лабри,  реших, че не искам да знам. Остайх ги с баща му да праят таз чудесия.....

# 524
  • загубено
Дувършвайте си нещата и ще сте дзен Wink

Лабри, убуу думаш тряя съ слушът дофтурите.

Утре е почивен ден тук,пускат се хвърчила . Шефъ рече ще може у парка,ми няя хвърчила шъ им съ ни знай.
Магазините са затворени.
Дано продават пакитата пред паркът.

Общи условия

Активация на акаунт