Иди женски месец най-накрай, Кукундрела иска танци да играй!

• 15 886
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат

- Значи казваш, скъпи, че не бих си помръднала и пръста за теб, а? - каза тя.
И натисна спусъка...

# 527
мда, и при мен първите минути след като се включи алармата са тежки,но това което следва не го пожелявам и на най-големия си враг!Да събудиш 2! звяра,да ги облечеш и да ги заведеш на градина,въпреки тяхната воля.🤯🤕
Кугато фанеш пуследния влак за тръстиката...

Гутен Морген!🤗

# 528
Сънше, ти си....

и моя дребен става много трудно, ама и вечер не ще да ляга. По два часа се разправяме за това лягане....

# 529
точно тъй съ чувствам в мумента,Соучи!🤣 и при нас същата работа с лягането при гулямото (емо дет си блъска главата у стената)

# 530
Да не изпущиш пак спирката.....фнимавай!!!!

# 531
  • загубено
Кво стаа?
Понеделник е най —зор,после по течението.
Поне сега не тичаме до училище, просто сяда на бюрото и пуска даскалицата. Ще вземе да ми хареса онлайн училището май.
 Съншай, давай заслужено е.

# 532
ооооо, дааааа!хванааах я!🤪🤣🥂

# 533
Тъй, тъй,  Сънши, чашата дръж! Детиту и да падни, ши стани! Joy

# 534
  • Countryside
Марба, кукис! То станалу гутен абенд, буенос ночес, мани, мани!

Ся Сънше, ти си моя хироу, два броя в градинска възраст, машала! Дръж чашата, ей, да не я изпуснеш Joy

Нерче, убаво е с ДО, че не търчиш сутрин, ама за децата не е добре, социопати ще станат, ай ша му се не види на вируса...

Скрит текст:
Днес научих, че бащата на познат е починал от ковид, много ми стана криво. Добър човек беше, ба.и вируса начи. Една друга позната докторка каза, че направо й се е...ла мамата с тоя ковид, а тя е здрава като бик. Не знам какво да мисля вече....уж само 20% го карат с усложнения, ама не се знае от кои ще си...

# 535
И аз за децата си мисля, че не е добре това непрекъснато висене вкъщи. Ама, какво да прави човек. Днес тъкмо си мислах, че нямам познати, разболяли се от ковид, и получавам мейл от позната, седяла си вкъщи, контактна, щот мъжът и е с ковид. И това след ваксиниране и на двамата, тя, поне за сега е добре. Синът и в София също го изкарал, но приятелката му е приета в болница, по-тежко кара. Наистина не знае човек какво да си мисли за тоз коронясващия ни....ММ, като го ваксинирала личната му казала: "ваксина, ваксина.....ти си се пази, не се успокоявай, че няма да те лепне". Аз пък без ваксина, хич не се надявам, гледам уж да се пазя, ама знам ли......

# 536
  • Countryside
Тъй е Лабри, то и ние сме се писали за ваксиниране, да видим кога ще ни дойде реда и коя васкина ще ни се падне. След ваксина човек принципно се пази седмица, за ковид казват до втората доза и две седмици след това. Ама народа явно не спазва, сложат му ваксината и става безсмъртен, после ЕЖК че ваксините разболяват...

И направо ми е нереално, че ние ще се ваксинираме, а децата не...

# 537
  • загубено
Морнинг кукс

Не знам кое е добре вече.
Хората луднаха.
Ваксинирането поне тук е на хора +65 години. За другите после и ако.
Не знам кое е по малкото зло.
Като гледам статистиката ,май ще е най ок едно островче насред нищото на топло.

# 538
Прювет на сите!

Нерку, земи мъ с тебе на тоз острув!!!!

Тук уж ваксинираха желаещи, записани през системата, обаче на втория ден спряха, че нещо проблеми с Астра Зенека нали има....
За ден се били запълнили всички часове до края на март, демек много желаещи. Ще види какво ще стане....

# 539
  • Once there was a Hushpuppy...
Гутен морген диър кукундреляс!
Неска кака ви става гулЕма Flowers Hibiscus
Ша ва черпа с ина торта дет правих, ощи не сме я опитали, но е изцяло домашна. Пуяснявам,  дажи блат пекох!

Скрит текст:
За ваксините, на татко му сложиха от Астрата в края на февруари, 4 дена нищо у нямале. После взе да се тръшка. Боля го всичко, бъбреци,сърце, спеше му се, като пребит се влачеше. Сега уж е добре и чака втората игла.
Това го успокоих, че този вирус не е баш вирус както сме свикнали. Кихнеш, пръднеш, изкашляш се, разсполивиш се и айде...
Гадно е, мен най- много ме удари в сърдечната област, имах сривове на кръвното, събрах границите ефин път, пулс, почти непрекъснато....Бодежи и болки в гръдната област. И е истина това, което казват други,  че имаш чувстото че те обикаля отвътре Ковида и се "пробва" при всички органи да проникне и разбие защитата. Един ден те боли едно, на другия - нищо, на третия ден на различно място болки....

Соулче, пълно е, майка чака ред още. Сега и спирането на едната, още по-голямо чакане.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 11:03 от Hushpuppy

Общи условия

Активация на акаунт