Иди женски месец най-накрай, Кукундрела иска танци да играй!

• 15 882
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
  • загубено
Алоуууу гулЕмата Joy
Честит Рожден Ден! Heart
Да иядиш приятелко! Kissing Heart Heart

# 541
Оооо, Хъше, ЧРД! Жива и здрава да си и сички покрай теб!!!

# 542
  • Countryside
Нерче, и аз ускам на острува, да мъ земеш, ей! Съ Соулчиту ша тъ чаками, гледам и Хъшету дойди Joy

Хъше, честита да си какич! От здраве да не се отървеш! Много любов, щастие и сбъднати мечти!

За короната не знам вече какво да мисля, повечето ми приятели(30+ и 40+)и познати го караха сравнително леко, само един направи пневмония, обаче за щастие се излекува вкъщи. При по-възрастните май е на късмет, един съсед с диабет го изкара леко и жена му и тя, за 3 дена им минА. На друг познат баща.му почина, със сърдечни проблеми беше, ама уж здрав. Жена му не се е разболяла.... наистина не знам какво да мисля. Да идват ваксините, уж докарали Пфайзер и да пускат коридорите. Ама факт, че на народа му писнА и не се пази...

# 543
Предлагат пълно затваряне на София. Аман вече - отваряме, затваряме.....!!!!

# 544
  • Once there was a Hushpuppy...
Много ви благодаря мили мои! И вие бъдете живи и здрави!

Букетче, имам чувството че вируса си избира кой как да удари, и търси да пробие някоя система. Жалко, че удря тежко хора с повече заболявания...
Доста от нашите близки го изкараха, леко. Имаме и от тежко прекаралите го познати...То, вече всички имат..за съжаление.

Соулче, не знам какината кое е по-добре. Но,ако продължи да работи всичко ще се влачим още дълго. Не знам кое е правилно

# 545
Не знам и аз кое е правилното..... Нали затваряха вече....вкл. и децата /големите/ почти не са ходили в училище. Значи ефект няма и, като се отпуснат мерките, пак на нова сметка. Явно не е това начинът.....

Аз не, че съм се засилила на молове и кръчми, но все си мисля, че е с цел това - изборите.

# 546
  • Countryside
За съжаление заведенията ще затворят последни, понеже някой трябва да им плаща на тези хора, а пари няма и както знаем идат избори, не могат да си позволят недоволни.

За мен е правилно всичко да затвори, освен хранителни магазини, аптеки и училища и ДГ. Всичко друго онлайн. Но де таз мисъл у нашите вождове...

# 547
  • загубено
Хайдеееееее

# 548
За острова ли съ гласиш?!?

Ний няа можем - затварят ни, локдаун и под ключ!!!!

# 549
  • загубено
Ми давайте преди да лопни катинара.

# 550
Бръзам....идъ!!!!

# 551
Хъшеееей,честит ти бърдей! 🥳🥳🥳
Всичку най най,какчи ут ❤!🍀🥂💐😚🤗

# 552
  • Оптимист по принуда
Хъшимирко, чистит ружден ден! Да си жУва, да си здрава, каксън! Heart

Мен шмъ земити ли на острува, шви вЕя Joy

# 553
  • Куциндрел
Хъшееей, честито, какич. Жива и здрава да си, щастлива, усмихнаха, да те слушат мъжете у вас.Kissing Heart

# 554
  • Once there was a Hushpuppy...
Сънши, Демисън, Цецко, мерси душички😘😘

Ай наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт