Иди женски месец най-накрай, Кукундрела иска танци да играй!

• 15 963
  • 754
  •   1
Отговори
# 330
  • Once there was a Hushpuppy...
Онз, тенкю батю!

И моя е бил нарочван и страдаше. И то,защото се води по щуротиите на едни други в класа. Много лесно го манипулират и той до скоро си мисли, че забавлява децата щом му се смеят, а те му се подиграваха. Доста беше буен, палав, вкарваше се в глупостите с охота! Сега, по време на дистанционното осъзна колко е гадно да прави щуротии и да си шушука,защото си седи вкъщи кротко и никой не му шуми, концентрира се в урока. Наблюдавам разбира се. Определено има израстване и поумняване🙂
Аз не контактувам и не желая комуникации, гледам да седя настрани, нека той си създава имидж, като го съветвам приятелски с примери.

Добри, ша мини. Стискай зъбаците! Иде и топлуто, мъ са не види😆

# 331
  • загубено
[bОнзи][/b],аз си копувам чанти от пазара.
Ако може и Илиенци . Joy Всички са хапи Joy

Сега сериозно. Копувам или поне се опитвам да е разумно. Няма да дам една сурия пари за чанта която ще нося половин година. Вече не копувам и дрехи така,май остарях. Joy

За чавеета.
Ми ще пораснат,захитреят и научат.
Не може да ги пазим вечно. Не е честно,но кой каза че животът е честен.

Баница ли чух?

# 332
  • Куциндрел
Онз, искрено съчувствам на щерка ти, защото е страхотно дете, не е като масата чавета и се надявам никой да не успее да й прекърши свободолюбивия нрав и да я вкарва в някакви матрици. Жива и здрава да е, като порасне ще стане една прекрасна дама.

# 333
  • Countryside
Онз, и аз съчувствам на щерка ти. Много е гадно да страдат невинни и очевидно будни деца от някакви комплексирани даскалици....ноооо това е живота, после може да има такива шефове не дай си Боже... абе кофти е темата, ако можеш най-добре премести детето, такава среда е отровна за него. Нищо ще има мотивация, нито желание за учене. Никой не заслужава такова отношение и делене, още повече деца.

искам 40 градуса, море, НВО да е минало...
Добри, и аз искам...

Нещо се уручаса пролитта ут тос ковид....

# 334
  • Куциндрел
Детето са запали по руски военни химни и песни. От седмици дрънчат разни краснии армии у дома, а сега слушаме Ден Победи. Етоо ден победии тралалала със слезами на глазааа.
Joy

# 335
Ма, Сес, то туй е музикъ, да тъ грабни, слуша детиту, щот разбира ко да слуша. Таз День Победы и аз я обичам и я слушам. Ма не щот ММ е роден баш тогиз Simple Smile, просто песента е въздействаща, и текст, и музика, а кат съ сетя за ини руснаци ветерани дет съм ги гледала на Червенио площад, и сълза пускам пунявгиж.

Добри, ноу дубро жилании имаш, да ти съ сбъдни! Grinning

# 336
  • Куциндрел
Лабри, всеки ден от сутринта на грабва всички тази музика.
Нека да слуша, да мине през различни стилове, че да се запознава с музиката.

# 337
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сега тайно да кажа какви ги свършихме.

с Горинич отидохме на театър. пише "над 9 години". объркАле са се нещо, но както и да е. Стравински си е Стравински.
като приключихме с културния живот предложих да идем до кафето, където си пийваме с баща му, да пийна едно бейлисче и обещах да го почерпя текила.
а той си поръча айрян, молЪ ви сЪ!

# 338
Добри, разумно дети, нъл все пак единият трябва да е трезвен?

# 339
бият ли те - бий.
пият ли те - пий.
Wink

# 340
  • загубено
Ай ставайте. Неделя е ,ден за баня.
Joy

# 341
  • Куциндрел
Станаф, станаф да разход кучиту. Днес вече прилича на себе си, посрещна ме с подскоци. Значи се възстановява добре след кастрацията.
Оф, след 10 мин требе уча по Човек и общество и Човек и природа.Anguished

# 342

аз направих принцески, пуснах пералня, миялна, сушилня и мисля да полегна малко.
да си почина от спането и яденето. Wink

# 343
  • Countryside
Морген, кукис!

Цец, нека слуша, День победьи ми е една от любимите. Не случайно 9 май е ден на Европа, колкото и да недолюбват руснаците, това няма как да им го отрекат.

Добри, правилно разсъждава дятиту, пуне идин разумен тряя има във вашту семейству Joy

Ас смотах за закуска солен кекс, таман го дояждаме и отиваме с диването за обувки. Всичко й е малко, пришки чак има молА ви сА... ся 100лв за обвуки не ми мърдат, луда раута...

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 13:40 от Г-жа Букет

# 344
китке росна, ссс имат някакви ултра-мега-супер отстъпки. виж дали няма да минеш по-тънко. Wink  и да няма някаква акция, винаги можеш да си вземеш карта и да свалиш малко цената с нея.

не е за хвалене, но 47 номер се позадържаха. още му стават. не знам дали крака спря да расте или обувката се разшляпа... като гледам май е второто. Sad

Общи условия

Активация на акаунт