Иди женски месец най-накрай, Кукундрела иска танци да играй!

• 15 882
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
  • Куциндрел
Хилоу.
Ф учаквани....

Ей тъй ша сми. Joy

А Чучуриза винаги е така. Винаги ф учаквани.

Ох, от вчера е получила отново факс да яде л..ната от котешката тоалетна. Само да се разсея и й виждам главата завряна в нея. После хуква да бяга дъвчейки сладко сладко. Поведението й е, че все едно не е яла поне 4 дни, поне!

# 556
  • загубено
Морнинг кукс.

Сваке, що прави тъй?
Да не и липсва нещо от витамини ? Или и е кеф?

# 557
  • Куциндрел
Морнинг кукс.

Сваке, що прави тъй?
По-скоро шамари й липсват. Вземам й храна обогатена с всичко за тая възраст, висок клас, яде и консерва. Просто е лакома и яде всичко дето според нея се яде.

# 558
  • Countryside
Хахаха, Цец, голяма забава у вас Joy шъ мъ извиняваш, ама л..ното се яде, нал тъй Joy сипи й биричка, тя прочиства Joy

За вас ни знам, ама е сряда и тръстиката чака...

Последна редакция: ср, 17 мар 2021, 18:47 от Г-жа Букет

# 559
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
'пях тая седмица само от понеделници.....
Sad

# 560
Скрит текст:
Морнинг кукс.

Сваке, що прави тъй?
По-скоро шамари й липсват. Вземам й храна обогатена с всичко за тая възраст, висок клас, яде и консерва. Просто е лакома и яде всичко дето според нея се яде.

Аааа, Сес, сакън, да ни чувам за шамари, чи тъ накувладих на защитницити! Simple Smile Купи на момичето нечистено шкембе, нарезкай на парчета и давай да похапва. Рекси, като малък имаше тоя навик, в един форум за кучета дог.бг пишех тогава, много добри съвети ни даваше щерката на Андрей Райчев и Виза Недялкова, че забравих името. Та тя ми написа за това шкембе, голямо обикаляне беше, така и не намерих нечистено. Все пак имаше месарници, дето го продаваха недопочистено, не това избеленото, ами жълтеещо и се виждаха разни сламки тук-там. Та в името на Рексунко си прежалих скъпоценния чуфствителен нос и наистина спря да хапва на разходките разните му деликатеси-акита. После вече никога не ги е ял, помирисваше само и до там. Но много обичаше това шкембе и му купувах от време на време, като се присетя или видя в магазина, ръцете щеше да ми изяде, толкова нетърпелив.
Чета ви само, чи сам съ разработила, днес ми изядоха деня тия с тоците, през пет минути спиране/пускане  допреди малко, не знам как не ми гръмна компата. Идеше ми чиляк да Утрепя, сега вечи ми минава! Joy Утваам на тръстикътъ, айди и вий, чи ду петък има времи! Grinning

# 561
'пях тая седмица само от понеделници.....
Sad

Ти па!!!! То цялата година е такваз!!!!!

# 562
  • загубено

Joy

# 563
Нерку, малку по-любезно, де!

# 564
  • загубено
    Нерку, малку по-любезно, де!

JoyJoyJoy

# 565
    • Куциндрел
    Хилоу.