Иди женски месец най-накрай, Кукундрела иска танци да играй!

• 15 869
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Кога съм си мислела, че шъ бачкам по пижама ут леглото/дивана, аааа!?!?

# 616
Риве ми съ ут сега!!! Ноо работъ имам и сегъ и другата уик , а пъ чавету кат шъ е у дома, не знам как шъ съ упрайми.....

Соулче, кат видох картинката, за теб съ сетих! Да ти пудскажа как да съ урганизиръш и да ни ривеш! Joy

Букетчи, таз жълтата карта каквай?

# 617
Лабри, горе-долу съм тъй. Саму дет не съм толкоз нагласена - по пижама съм си.....хахахахха

# 618
Лабри, горе-долу съм тъй. Саму дет не съм толкоз нагласена - по пижама съм си.....хахахахха

И аз така си карам живото, по пижамка. Пунежи сам по-работна пу нощити, лягам къдя 4-5, спя до.....добрутру на обед и пак същото. И ма фаща яд на не знам кой дет ми уреди тоз пижамен жувот, иде ми.....

# 619
Кат са сетя, че преди година и нещу си мечтаех да съм си по цял ден у нас по пижама.....хахахах Затуй хората са казали - Фнимаай ко си пужелаваш!!!!

# 620
  • Countryside
Лабри, превуд:
Събуждаш се
         |
Пиеш кафе
         |
Лягаш на дивана

Соулчи, то с тоя локдаун сички сме така. Дубре, чи ут дивана мога да си правя упражненията Joy

# 621
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Риве ми съ ут сега!!! Ноо работъ имам и сегъ и другата уик , а пъ чавету кат шъ е у дома, не знам как шъ съ упрайми.....

Соулче, кат видох картинката, за теб съ сетих! Да ти пудскажа как да съ урганизиръш и да ни ривеш! Joy

превод в ефир - Я!
събуди се.
пий кафе.
Опни се на диванЯ!

# 622
Еййй, бе, кат ни ги учиф тез чужди изици, ни съ и зачетох. Simple Smile  Мирси за преводя в ефиря! Flowers Sunflower Рекох си, че са зели и жълти карти наред да дават веч.......Joy

# 623
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дават, дават, но не могат да насмогнат с количествата. Wink

# 624
дават, дават, но не могат да насмогнат с количествата. Wink
Абе, аз затуй питаф, да не устана пропущена.....Joy

# 625
  • Countryside
Лабри, то тая жълта карта хептен кат жълта книжка ша излези Joy

# 626
Лабри, то тая жълта карта хептен кат жълта книжка ша излези Joy
Анджък, де, аз така реших. то сига нъл сичку масово, вакцинации там, локдауни, викам сигур и жълти карти/книжки раздават, пък на мен никой съ ни е убадил. Ама то както сме я подкарали, и с карти, и без карти, все едно сички ги имаме. Joy

# 627
Ох....ни мога!!! Чудя съ накладки ли да сменя или да съ свържа с извънземноту Рупърт?!?

# 628
  • загубено
Стайти обед стана.

Соучи, не виждам чуденка. Накладки ъф корс Joy

# 629
Много си прагматична...... друго си да се запознаеш с извънземното Рупърт, за който Маг Светла е официален представител за Млечния път......хахаххахахахахаххаха

Общи условия

Активация на акаунт