iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 120

• 40 888
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Още една закъсняла поръчка ми пристигна Trollface. Дойдоха ми куркумин и Pau D'Arco . Дали е уместно да ги включа в приема си сега и как и кога да ги вземам? Приемам вит С (органичния), цинк и магнезий- като ги редувам, 1 ден едното 1 ден другото, колаген, вит В комплекс- уж за концентрация и памет ама ..... не е сигурно  действа ли ми Satisfied , хлорела, мака, спирулина, матча и диатомична пръст.
P.S ужас, всичкото това ли го пия, потресох се Satisfied
P.S може ли ако някой е вземал добавка, която влияе на туморни клетки, да сподели . Благодаря предварително Flowers Hibiscus
Аз взимам около 20 неща и почти нищо от горното Simple Smile ... Е, магнезий и вит.Ц, ама не ми е "органичен"...

# 256
  • София
Седмични промоции
Brands of the Week
- до 10% намаление
- с персонален код, още 5%
валидни до  17 март - 20:00 ч. н. вр.

# 257
  • София
https://de.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-HydrationUP-El … -8-oz-227-g/98300 - 50% ,цена €7.38

P.P. - Денис, моля за мнение, само при физическо натоварване ли се приема и препоръчва ли се за ежедневен прием?

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 10:10 от iankampanova

# 258
  • В центъра на моретата
Здравейте, този лутеин добър ли е: https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Lutein-with-Z … FBIcaAkMgEALw_wcB    и  може ли да се приема и от дете на 13-14 г, както и едновременно с рибено масло (Antarctic Krill Oil)

# 259
  • София
https://de.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-HydrationUP-El … -8-oz-227-g/98300 - 50% ,цена €7.38
 P.P. - Денис, моля за мнение, само при физическо натоварване ли се приема и препоръчва ли се за ежедневен прием?
Не. Електролитни напитки могат да се приемат освен при боледуване (вкл. грип, настинка...), възстановяване ( след хирургическа интервенция), СЧР - напр. диария, повръщане, при прекомерно изпотяване, прегряване, дехидратация, хиперхидратация ( когато тъканите/клетките задържат течности) и т.н. всички състояния, при които настъпва електролитен дисбаланс, а когато той е нарушен това пречи на нормалното функциониране на тялото ( различните органи, системи ..., вкл. сърце, бъбреци, очи, мозък и т.н.) ... както и при напълно здрави хора - тогава те поддържат ежедневно, този оптимален водно-електролитен баланс.
ПП.
Тези напитки, винаги са на основата на калий и натрий ... в тялото, тези елементи трябва да са в баланс.

Здравейте, този лутеин добър ли е: https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Lutein-with-Z … ie-Softgels/94824    и  може ли да се приема и от дете на 13-14 г, както и едновременно с рибено масло (Antarctic Krill Oil)
Здравей!
Да, Лутеин може да се приема от деца - питали сме офталмолози  ( преди време имаше тема за детското очно здраве и на въпросите отговаряха лекари).
Та, те ни посочиха, че възрастта на децата трябва да е над 5 год.
Ето един продукт с Лутеин за деца - дозата е също 20мг, но са посочили над 6 год. ... а Зеаксантина дори е повече ( 4мг)
https://www.iherb.com/pr/Carlson-Labs-Kid-s-Lutein-Gummies-Natur … an-Gummies/103604
Да, може да се приема Лутеин, на един прием с Масло от Крил - много добре се допълват, защото то е богато на Астаксантин и комбинацията става много ефективна за очите.... ако това е целта на приема на Лутеин?!
Приемат се след по-мазно хранене.

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

Последна редакция: чт, 11 мар 2021, 12:50 от denis.

# 260
Денис, от сърце ти благодаря!
Маслото от маслинови листа ще го ползвам именно за херпес, че имам упорит такъв в окото.
Още веднъж благодаря!

За екстракта от листа от маслина - хубав продукт е, с много и различни ползи - подпомага имунната с-ма,  с антивирусни (ротавируси, херпеси...), антимикробни, антибактериални свойства, противовъзпалителни, при грип и настинка.. , при артрит, остеопороза... Алцхайлер... пикочо-полови инфекции, кандидоза... при проблеми със ССС-ма - напр, високо кръвно налягане и т.н. ... понижава кръвната захар ( захарен диабет и ИР...), метаболитен синдром, подпомага редуцирането на теглото, предпазва от ДНК мутации ( т.е контролира експресията на гени - при репликация, унаследяване и т.н.) респ. забавя стареенето ( на тъкани и органи ) и т.н.
Не зная за какво точно ще го ползваш, но е добре да се започне с ниска доза.

# 261
  • София
GGBG продължават да доставят от Англия на цена 5 лв на кг.
Как стои въпросът с ДДСто? Директно към iherb се плаща или на ggbg?

Някой опитвал ли е да поръчва след нова година през Англия? Още ме е яд ,до Германия не дава омегите, а през Англия не знам какво се случва.

кодче за отстъпка GOG429

# 262
Здравейте, този лутеин добър ли е: https://www.iherb.com/pr/California-Gold-Nutrition-Lutein-with-Z … FBIcaAkMgEALw_wcB    и  може ли да се приема и от дете на 13-14 г, както и едновременно с рибено масло (Antarctic Krill Oil)
За дете незнам дали е добър, но за възрастни - да. Бях го поръчала за майка ми и каза, че има осезаем  ефект при нея, относно умората и сухотата на очите, която има ежедневно в края на деня / работи на компютър по цял ден/.
                                                                        код 5% отстъпка BPG288

# 263
liliaaa, всички превозвачи, освен Габко, работят в момента и приемат пратки. До кога ще е не се знае, но в момента може да се поръчва от UK спокойно. Аз ползвам Габиели, обявили са че доставят до БГ срещу 4лв/кг без допълнителни митнически хамалогии и курсовете се очаква да са тук за около 2 седмици. В момента имам пакет поръчан до техния адрес (не е от iherb), който трябва днес или утре да го доставят.

# 264
  • София
Те доставят, но как стой въпроса с по-скъпите пратки, които преди поръчвахме с Hermes т.е. предплатено ДДС.

# 265
  • Пловдив
Днес получих пратка от 01.02,под 30лв, в Пощата.
Тракингът стои от 08.02 без да мърда, така че не е много надежден.

# 266
Те доставят, но как стой въпроса с по-скъпите пратки, които преди поръчвахме с Hermes т.е. предплатено ДДС.
Какъв е проблемът с тях Simple Smile Те пак са си с Хермес с предплатено ДДС. Дори до ЮК има опция и DHL с предплатено ДДС. За праткити от iherb винаги е било внос от трета страна и това не се промена със или без Брекзит.

# 267
  • На черешатааа
Още една закъсняла поръчка ми пристигна Trollface. Дойдоха ми куркумин и Pau D'Arco . Дали е уместно да ги включа в приема си сега и как и кога да ги вземам? Приемам вит С (органичния), цинк и магнезий- като ги редувам, 1 ден едното 1 ден другото, колаген, вит В комплекс- уж за концентрация и памет ама ..... не е сигурно  действа ли ми Satisfied , хлорела, мака, спирулина, матча и диатомична пръст.
P.S може ли ако някой е вземал добавка, която влияе на туморни клетки, да сподели . Благодаря предварително Flowers Hibiscus
denis дали ще може съвет Flowers Hibiscus

# 268
  • София
Скрит текст:
Още една закъсняла поръчка ми пристигна Trollface. Дойдоха ми куркумин и Pau D'Arco . Дали е уместно да ги включа в приема си сега и как и кога да ги вземам? Приемам вит С (органичния), цинк и магнезий- като ги редувам, 1 ден едното 1 ден другото, колаген, вит В комплекс- уж за концентрация и памет ама ..... не е сигурно  действа ли ми Satisfied , хлорела, мака, спирулина, матча и диатомична пръст.
denis дали ще може съвет Flowers Hibiscus
Може да ги приемаш (след хранене) - различни неща са.
Маката - повишава нивата на Естрогените и Тестостерона ... хубава добавка за премено- и менопауза, но нивата на тези хормони трябва да се следят ... и при онкозаболяване, което засяга влагалище, матка, яйчници... гърди ...според мен, не трябва да се приема, защото може много да навреди, много по-често се срещат естроген-зависимите злокачествени заболявания. Защо трябва допълнително да си повишаваме нивата на естрогените?!,... а те се повишават дори и от храната, която ежедневно консумираме .Лично аз - не съм и фен.
При по-тежки състояния/заболявания ... както и при  онкозаболявания - съвети не давам.
В-комплекс  и водорасли - не трябва да се приемат при онкозаболявания - консултирай се с онколог, какво може и какво не да се приема. Почти всичко ( добавките) , което стимулира нормалните клетки ( за делене, растеж, развитие...) стимулира и раковите клетки. Няма добавка, която да има избирателно действие.

Храни богати на естрогени (фитоестрогени)
Скрит текст:
но, хубавото при храните е, че освен фитоестроген, съдържат и елементи, които или ги потискат, или имат антиканцерогенно действие. Напр. пълнозърнест сусам ( фитоестроген и лигнани) домати ( фитоестроген и ликопен, бета-каротин, фитоен, фитофлуен ( които предпазват кожата от вредните УВ лъчи) ...) докато добавката, напр. синтетичния Бета-Каротин,  за пушачите е дори канцерогенен.
За вит. Е (добавката) - много полезна, но до 800МЕ/дн. - по-високите дози действат като оксидант (стимулират свободните радикали ... вместо да им противодействат)

Последна редакция: пт, 12 мар 2021, 08:07 от denis.

# 269
denis, имам тези витамини, купени при голямото намаление, което правиха iherb миналата есен. Вече ги няма на сайта, затова прилагам снимки.

Скрит текст:

Междувременно си правих изследвания на щитовидната жлеза и имам завишени ТАТ до 115 - при мен 166 и МАТ до 34 - при мен 43. Засега нямам назначена терапия.
Притеснява ме келпа, който съдържа този продукт.
Май не трябва да рискувам?

Общи условия

Активация на акаунт