iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 120

• 40 768
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Скрит текст:
Безплатна доставка и под лимита с две от кремчетата
Сумата е над 30лв - има риск пратката да бъде спряна на митница.
По-добре да се плати някаква доставка, вместо да се поема такъв риск.
Или, ако ще рискуваш - пусни голяма поръчка.

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

# 436
Много благодаря, Денис!

# 437
Скрит текст:
Безплатна доставка и под лимита с две от кремчетата
Сумата е над 30лв - има риск пратката да бъде спряна на митница.
По-добре да се плати някаква доставка, вместо да се поема такъв риск.
Или, ако ще рискуваш - пусни голяма поръчка.

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки
Усетих се аз ,че вземам еврото за долар ,изтрих го за да не подведа някой и канселирах поръчката .
Взех си това по твоя препоръка https://www.iherb.com/pr/Pure-Essence-EnergyPlus-120-Tablets/302 … 0ZwMaAlq3EALw_wcB  от няколко дни го пия и като че ли по-малка се изморявам Simple Smile
Започвам деня с НА след час колаген , от тези вземам на обяд с лутеин  и мислех вечер да започна тази омега , или по-добре да се върна на вечерната иглика .
За аналог на Фемостон ,предполагам е илзлишно да питам ?

# 438
Дени, взимам обикновено магнезия на ДрБест, но не е наличен, този магнезии дали е хубав на Life Extension Мagnesium Caps, 500 mg, 100 Vegetarian Capsules и профилактично по колко се приема?
Благодаря

# 439
  • София
Взех си това по твоя препоръка https://www.iherb.com/pr/Pure-Essence-EnergyPlus-120-Tablets/30253  от няколко дни го пия и като че ли по-малка се изморявам Simple Smile
Започвам деня с НА след час колаген , от тези вземам на обяд с лутеин  и мислех вечер да започна тази омега , или по-добре да се върна на вечерната иглика .
EnergyPlus е много хубав продукт ( като комбинация от елементи - дават енергия и те държи в плато след това, за да го няма този рязък спад, след пика... какъвто е ефекта от някои стимуланти).
Лутеин и Омега 3 са добра комбинация - на един прием.
МВИ не може да се замени с нищо - тя си има много специфичен ефект ... който идва от самото масло , а не просто и само от GLA.
За Фемостон-а - има пряко действие, докато чрез добавките се търси косвено действие, те не действат пряко - дори и Дивия ямс... който е растителен аналог на прогестерона ( едната от активните съставки на Фемостона). За да действа като прогестерон се разчита на група активни съставки, които тялото да конвертира до прогестерон, ... а това е много труден и почти невъзможен процес и ефекта, който реално се получава е да повлияе на някои симптоми, които са резултат на този дисбаланс. Или той не може да попълни серумните нива, при дефицит на Прогестерон.
За Естрогена -  горе -долу, става, но този процес, не може да се контролира, както е с медикаментите, при които се приема точно определена доза естроген, чрез която да се постигнат определени серумни нива, респ. да се получи определен ефект. За него се ползват билки/растения, които са богати на фитоестроген ( растителен аналог на естрогена в човешкото тяло... а те доказано повишават нивата на естрогена в тялото) - Мака ( но тя действа чрез андрогените - повишава тестостерона и респ. естрогените), Червената детелина, Фо-Ти корена и т.н.
Ако целта на приема на Фемостон, е да повлияе само симптомите, които са резултат от хормоналния дисбаланс - може да се ползват добавки (комбинации от добавки) , но ако причината е заболяване ( напр. остеопороза и т.н.) е по-добре да се приема медикамент ( за да се приемат контролирано терапевтични дози)  
Или обобщено Simple Smile - няма как с добавки да се осигури, дори и растителни аналози, на Прогестерон и Естроген,  точно определени дози, в съответното (на медикамента) съотношение, за да се постигне ефекта от медикамента ... ако естрогена е повече, може да нанесе вреди ... ефекта идва от баланса между двата елемента.
Растителен аналог не е еквивалент на медикамент, а само че има "някакво си, подобно действие", но пътищата, по които това се случва, може да са много по-опасни от действието на медикамента.

Дени, взимам обикновено магнезия на ДрБест, но не е наличен, този магнезии дали е хубав на Life Extension Мagnesium Caps, 500 mg, 100 Vegetarian Capsules и профилактично по колко се приема?
Благодаря
Посоченият магнезий на Life Extension не е хубав.
Ето предложения Магнезий:
https://www.iherb.com/pr/KAL-Magnesium-Glycinate-400-400-mg-90-Tablets/70143
https://www.iherb.com/pr/Solaray-Magnesium-Glycinate-400-mg-120-VegCaps/21315
https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-Magnesium-Citrate-150-m … -90-Capsules/2634
Профилактични дози са 200 до 300мг (за жени ... 350мг за бременни)

Последна редакция: пт, 26 мар 2021, 08:30 от denis.

# 440
Взех си това по твоя препоръка https://www.iherb.com/pr/Pure-Essence-EnergyPlus-120-Tablets/30253  от няколко дни го пия и като че ли по-малка се изморявам Simple Smile
Започвам деня с НА след час колаген , от тези вземам на обяд с лутеин  и мислех вечер да започна тази омега , или по-добре да се върна на вечерната иглика .
EnergyPlus е много хубав продукт ( като комбинация от елементи - дават енергия и те държи в плато след това, за да го няма този рязък спад, след пика... какъвто е ефекта от някои стимуланти).
Лутеин и Омега 3 са добра комбинация - на един прием.
МВИ не може да се замени с нищо - тя си има много специфичен ефект ... който идва от самото масло , а не просто и само от GLA.
За Фемостон-а - има пряко действие, докато чрез добавките се търси косвено действие, те не действат пряко - дори и Дивия ямс... който е растителен аналог на прогестерона ( едната от активните съставки на Фемостона). За да действа като прогестерон се разчита на група активни съставки, които тялото да конвертира до прогестерон, ... а това е много труден и почти невъзможен процес и ефекта, който реално се получава е да повлияе на някои симптоми, които са резултат на този дисбаланс. Или той не може да попълни серумните нива, при дефицит на Прогестерон.
За Естрогена -  горе -долу, става, но този процес, не може да се контролира, както е с медикаментите, при които се приема точно определена доза естроген, чрез която да се постигнат определени серумни нива, респ. да се получи определен ефект. За него се ползват билки/растения, които са богати на фитоестроген ( растителен аналог на естрогена в човешкото тяло... а те доказано повишават нивата на естрогена в тялото) - Мака ( но тя действа чрез андрогените - повишава тестостерона и респ. естрогените), Червената детелина, Фо-Ти корена и т.н.
Ако целта на приема на Фемостон, е да повлияе само симптомите, които са резултат от хормоналния дисбаланс - може да се ползват добавки (комбинации от добавки) , но ако причината е заболяване ( напр. остеопороза и т.н.) е по-добре да се приема медикамент ( за да се приемат контролирано терапевтични дози)  
Или обобщено Simple Smile - няма как с добавки да се осигури, дори и растителни аналози, на Прогестерон и Естроген,  точно определени дози, в съответното (на медикамента) съотношение, за да се постигне ефекта от медикамента ... ако естрогена е повече, може да нанесе вреди ... ефекта идва от баланса между двата елемента.
Растителен аналог не е еквивалент на медикамент, а само че има "някакво си, подобно действие", но пътищата, по които това се случва, може да са много по-опасни от действието на медикамента.

Благодаря
Посоченият магнезий на Life Extension не е хубав.
Ето предложения Магнезий:
https://www.iherb.com/pr/KAL-Magnesium-Glycinate-400-400-mg-90-Tablets/70143
https://www.iherb.com/pr/Solaray-Magnesium-Glycinate-400-mg-120-VegCaps/21315
https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-Magnesium-Citrate-150-m … -90-Capsules/2634
Профилактични дози са 200 до 300мг (за жени ... 350мг за бременни)
Тези първите не ми ги отваря. От вчера се опитвам, няколко мнения назад също някой сподели, че не могат да се отворят Sad

# 441
denis, здравей! Hug
Имам следния въпрос: иска ми се да взема добавка за опортно-двигателния апарат - кости/стави, за което знам, че трябва да търся като основни съставки глюкозамин и хондроитин. Имам предпоставки за херниране в бъдеще и ми се ще да подсиля костната система (поне такава е моята логика). Същевременно понякога имам мускулни болки в проблемните области и искам и нещо за мускули/мускулна тъкан. Правя упражнения, което си е най-доброто лекарство, но ми се иска да "подпомогна" тези упражнения и с някаква хранителна добавка, която да си вземам регулярно. Има ли такава в сайта? Има ли нещо, което може да комбинира двата проблема или трябва отделни продукти да набавя? Прочетох за МСМ продуктите и оставам с впечатление, че могат комплесно да подпомогнат стави, кости, кожа, мускули, но не съм сигурна, че съм разбрала напълно.
Предварително благодаря! Flowers Hibiscus

# 442
Здравейте, предстои ми операция на окото заради катаракта (перде). Какви добавки биха били полезни в този случай?
Благодаря!

Flowers Hibiscus

# 443
Здравейте!
Напоследък не съм следяла темата сериозно. Имам доста запаси и си ти ползвам. Нямам нужда от нищо почти. Само вит д3 идкамп да взема ...
Мола кажете как да ползвам натрупанато от рефънд сума?

# 444
  • София
Тези първите не ми ги отваря. От вчера се опитвам, няколко мнения назад също някой сподели, че не могат да се отворят Sad
Изчисти си историята, кеша, бисквитките ..рестартирай PC, ...опитай през друг браузър ... пиши на сайта (Iherb) и ги попитай... Ако ползваш мобилната версия на Iherb - имало и фалшиви  и трябва да се внимава. То имаше и БГ, но нещо не го откривам ( а и не помня как точно му беше адреса  ...bgiherb?! )... преди повече от 6-7 год. писахме на iherb  за него.
Всеки продукт може да се отвори чрез номера, който е в края на линка (copy/paste)
Магнезиев цитрат  ...   2634

# 445
Денис, пускам запитването си и тук, защото ни е спешно Simple Smile Hug благодаря

Здравей, Денис, моля за препоръка на Никотинамид за начален ученик. Изписан ни е от лекар по възможност между 200-500 мг. Като цяло искам от иХерб, но може да купя и една кутия от тук, докато дойде от сайта.
Много ни е важно да го купим скоро и да го започне веднага.
Благодаря ти Flowers HibiscusHug

# 446
Цитат
Изчисти си историята, кеша, бисквитките ..рестартирай PC, ...опитай през друг браузър ... пиши на сайта (Iherb) и ги попитай... Ако ползваш мобилната версия на Iherb - имало и фалшиви  и трябва да се внимава. То имаше и БГ, но нещо не го откривам ( а и не помня как точно му беше адреса  ...bgiherb?! )... преди повече от 6-7 год. писахме на iherb  за него.
Всеки продукт може да се отвори чрез номера, който е в края на линка (copy/paste)
Магнезиев цитрат  ...   2634
С офиц.мобилно приложение съм.  Довечера ще пробвам през лаптопа. Дори да копирам номера ми изписва, че няма намерени. Друго всичко отварям, само тези два магнезия не успявам.

# 447
Денис, момичета,  моля за препоръка за калий. Ще го приемам профилактично, в опит да намаля задържането на вода.
Благодаря!

# 448
Здравей denis,
Имам проблем с една от поръчките ми, под 30 лв, но с доставката ги надвишава и е спряна на митница.
Поръчала съм я за майка ми, живееща в малък град без митница, такава има в съседния по-голям град.
Мога ли да пратя до митницата по мейла инвойса на поръчката и банковото извлечение, да платя таксата от 4 и нещо по банков път и в последствие те да я придвижат до пощата...?
Или моя близка, живееща там на място да отиде да я освободи, дали ще й разрешат...
Друг вариант е да платя на пощата, като продуктът ще ми излезе на двойна цена.

# 449
Здравейте!
Напоследък не съм следяла темата сериозно. Имам доста запаси и си ти ползвам. Нямам нужда от нищо почти. Само вит д3 идкамп да взема ...
Мола кажете как да ползвам натрупанато от рефънд сума?

Refund би трябвало да е по картата, ако е като rewards, се приспада автоматично.

Код за 5 % отстъпка от Iherb.com - SDB331

Общи условия

Активация на акаунт