Пролет идва вече, расте стремглаво ЮЛСКОТО човече - мами с термин ЮЛИ 2021 - Тема 3

• 51 544
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, включвам се да кажа, че вече може да гласувате за ново заглавие на темата!
Поздрави от мен

# 616
Приивет, и моето момченце родено началото на Юни 2017 беше по голи крачета и боди на около 10-тия ден. На изписването беше с един комплект, който сега ми се вижда много смешен, но свеки тогава държеше да го купи- боди с елече,  ританки, отдолу потник, и тънко одеалце и супер смешен каскет.
То е така завито, че нищо не се вижда. Сега съм си харесала в Некст едно ромпърче и  тънка пелена, че началото на Юли сигурно ще е топло.
Имам си мнооооооооого дрехи от първото момченце, така че за второто почти нищо няма да купувам, а и то много ще ми подаряват така че, няма да се запасявам с дрехи Simple Smile

# 617
Здравейте, момичета! Включвам се с резултати от натоварването с глюкоза:
0мин- 5,14
60мин- 6,25
120мин- 5,25
Утре съм при ендокриноложката ми, в 13г.с. резултатите бяха подобни и каза, че е ок. Вие правихте ли изследването и какви са резултатите?

# 618
Браво,Березина! С кръвното не ти се размина,но поне с гестационният диабет за сега се разминавате. Мен и двете ме нападнаха Joy
В петък главният консултант ми каза леко да си вдигна дозата на лабеталола заради гранично високите стойности на кръвното ми последните няколко дни. Аз закъснях да го направя в петък, а то кръвното взе че се стабилизира само на 120-130/76-84 макс и за сега няма да пипам дозите,защото казаха че ниско е по-опасно от гранично високо (до 140/90).

# 619
0мин- 5,14
60мин- 6,25
120мин- 5,25
Утре съм при ендокриноложката ми, в 13г.с. резултатите бяха подобни и каза, че е ок. Вие правихте ли изследването и какви са резултатите?
.            Привет,аз утре съм на обременяването с глюкоза. Ще пиша след това да се отчета.

# 620
Здравейте момичета,

Смятате ли да използвате електрическа люлка и на кои марки/модели сте се спрели?
На мен ми препоръчаха Лорели Танго https://www.youtube.com/watch?v=nzLm5CyjpDY
Имате ли наблюдения за тази марка?

# 621
0мин- 5,14
60мин- 6,25
120мин- 5,25

Аз също правих глюкозотолерантен тест в началото на месеца заради увеличени води и съмнение за ГД. Слава Богу, всичко е наред.
   Резултати:
      0 мин   -  4.16
      60 мин -  6.37
      90 мин -  3.72

# 622
0мин- 5,14
60мин- 6,25
120мин- 5,25

Аз също правих глюкозотолерантен тест в началото на месеца заради увеличени води и съмнение за ГД. Слава Богу, всичко е наред.
   Резултати:
      0 мин   -  4.16
      60 мин -  6.37
      90 мин -  3.72

Еха, вашите резултати колко ниски ми се струват в сравнение с моите. Аз също правих обременяване преди 2-3 седмици и резултатите ми бяха:
0 мин. - 4.30
60 мин.- 9.75
120 мин. - 8.35

АГ каза, че нямам ГД, после минах и през ендокринлог, който потвърди, че нямам ГД и каза, че всичко е в норма, резултатите ми били добри. Но сега ми стана странно като гледам вашите резултати колко са ниски Thinking Но все пак не вярвам при мен двама доктори да са се объркали, нали Grinning

# 623
Здравейте, мами! Днес ми излезнаха резултатите от последната стерилна урина. Вече няма Ешерихия коли, но пък се изолира някаква бактерия , за която не намерих никаква информация. Знаете ли нещо за
Pasteurella aerogenes? Утре съм на преглед при уролог, но ми е много притеснено.

# 624

Еха, вашите резултати колко ниски ми се струват в сравнение с моите. Аз също правих обременяване преди 2-3 седмици и резултатите ми бяха:
0 мин. - 4.30
60 мин.- 9.75
120 мин. - 8.35

АГ каза, че нямам ГД, после минах и през ендокринлог, който потвърди, че нямам ГД и каза, че всичко е в норма, резултатите ми били добри. Но сега ми стана странно като гледам вашите резултати колко са ниски Thinking Но все пак не вярвам при мен двама доктори да са се объркали, нали Grinning

Здравейте и от мен!

Аз също правих обременяване в началото на април заради фамилна обремененост с диабет, като резултатите ми бяха:
0 мин. - 4.60
60 мин. - 9.20
120 мин. - 7.22.
Казаха ми, че са ок, леко завишени на първия час, но все пак в границите за бременни. Обаче ме предупредиха много да внимавам с въглехидратите.

Не съм се представила още за темата - с термин средата на юли съм, очаквам момиче 
Също все още не сме купили нищо, но все си мисля, че има време Simple Smile

Успех на всички дами, които се сблъскват със здравословни предизвикателства в този момент! Стискам палци всичко да е наред! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 625
  • Варна
Момичета идвам с проблем 😐 Извинявам се предварително за подробното обяснение
Сега като се подмивах усетих нещо релефно точно под срамната устна... Като погледнах с фенерче и огледало видях една огромна черна точка,като голям цирей,все едно има забит кърлеж... Не е зачервено около него,но все едно ще се пръсне. Прилича на кървав съсирек пред пръскане,но е съвсем черно ама много и не съм усетила да съм се порязала при бръснене..Док казва да изчакам чааак до 10ти май,но ми е притеснено.
Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо 🧐

# 626
Здравейте, връщам се от контролен преглед в 28+4г.с. На предишния преглед (преди 20 дни) бебето беше около 900гр. Сега доктора измери главичката, коремчето и крачето на бебето и каза, че тежи 1429гр. и каза, че си върви добре.  На мен ми се стори много 😳. И от приложенията, които гледам и в интернет разни таблици за 28г.с пише, че трябва да е около 1000гр. Знам, че не може да се измери точно и че мерките са ориентировъчни, но виждам, че на някои от вас са преместили термините напред.
Има ли причина да се притеснявам ?

# 627
Момичета идвам с проблем 😐 Извинявам се предварително за подробното обяснение
Сега като се подмивах усетих нещо релефно точно под срамната устна... Като погледнах с фенерче и огледало видях една огромна черна точка,като голям цирей,все едно има забит кърлеж... Не е зачервено около него,но все едно ще се пръсне. Прилича на кървав съсирек пред пръскане,но е съвсем черно ама много и не съм усетила да съм се порязала при бръснене..Док казва да изчакам чааак до 10ти май,но ми е притеснено.
Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо 🧐

Ако на пипане е по скоро като топче, може да е косъм израстнал навътре. При мен с един такъв трябваше месец и нещо да мине преди да се махне, мислех дори да ходя да го цепнат.
Но това че описваш че е черно на цвят, по скоро ми напомня като съм се прехапала примерно или прищипала пръста, ми е ставало като топченце/ мехурче , не болезнено, и след няколко дни става много тъмно червено(като съсирек) и после до няколко дни се е махало.
Но щом няма болка, изчакай преди да се притесняваш прекалено. Можеш да го намажеш с Бочко или друг бебешки крем (аз ползвам фисан) който има цинк, че ако нещо се цепне, мястото е деликатно и да се предпазиш от някоя инфекция.
Да споделиш после какво става!!

# 628
  • Варна
Александрова,като топче е,но доста по голямо от обърнат косъм и си е много черно. Все пак ми писа докторката ако много се притеснявам да ида утре,та шемпиша след прегледа

# 629
Опитвам се да запазя спокойствие, но през нощта имах малко кръв по бикините и тоалетната хартия 😔 днес имам преглед.. стискайте палци 🙏

Общи условия

Активация на акаунт