Пролет идва вече, расте стремглаво ЮЛСКОТО човече - мами с термин ЮЛИ 2021 - Тема 3

• 51 544
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Съмър успех и от мен да влезе в норми това смотано кръвно. Стискам палци. Аз също минах през болница миналия месец, заради него. Сега съм на 4 допегита и горе долу го крепя нормално. Естествено при напрежение веднага се вдига и затова се опитвам да се оспокоявам. Забелязах, че от чай мента бързо се сваля и като видя зор това ме спасява. Успех на всички, че колкото наближава толкова се шашкаме за различни проблеми.

# 601
SummerStorm кураж и от мен! Да се оправя бързо това кръвно и да си спокойна! Важното е, че бебчо е добре Hug А ти си силна мама и ще издържиш това предизвикателство!

Как сте, момичета? Аз вчера нещо се бях шашнала, че рядко усещах бебето и някак по-леко, но четох, че е нормално да има такива дни. Бях доста в движение, че чистих из нас и може да съм го приспала. Тази сутрин добре, че го усетих как си ме рита на няколко пъти, че бях на крачка от спешния кабинет Grinning На вас случва ли ви се някои дни да усещате бебето по-малко и по-притъпено?

# 602
  • Варна
СъмърСторм,бързо да го сваляш това кръвно и да се прибираш в къщи 😊

Бибонс,аз също има дни в които го усещам по рядко,има и такива където е направо...чудо 😁
Не го усещам толкова да рита,колкото да се намества,да се дупу и т.н...
На моменти е чак не приятно 🙆

Аз почнах да стягам малко по малко багажа и за родилното 😁 Човек без работа...

Момичета...гледам бодитата на HM със странично закопчаване... Спомням си,че с баткото ми бяха много удобни,но някак си сега не ми се дават 8лв за боди (нали съм раздала почти всичко от баткото и нямам от него)...
Някои засичал ли е такива със странично закопчаване някъде другаде 🙄

# 603
Ох, аз поръчах от ХМ 3бр бодита с къс ръкав 50 размер и 5бр панталонки пак 50размер и май ще ги върна утре 😂 Изглеждат ми толкова малки, първо бебе ми е и въобще нямам идея какъв размер да взема. Май ще заложа на 56, а ако се роди по-дребно и са му много големи ще пратя мъжа ми да купи по няколко бройки малък размер докато ние сме още в болницата.

# 604
Аз мисля директно 56 да взимам.
Вчера взех една рокличка 50, тя е като за кукличка.
Подариха ми доста бодита с дълъг ръкав, аз ще взема по- летни точно от ХМ, няма да взимам много, защото бързо стават малки.

# 605
  • Варна
Първото облечено боди на баткото е 50рр от там,него го пазя. Имам спомен,че го облича един-два-три пъти най много 😁
Сега като го погледна,ми то наистина като за кукличка 😁 (Ух в тая връзка,имах клиентка,която взимаше от мене памперси 1ца на котката си...каква е била тая котка голяма незнам 😁)

Тя направо от 56рр размер ще започна и аз.

Имам спомен,че като се регистрира имейл за бюлетин в хм,получавате 10% отстъпка+безплатна доставка... Не съм гледала дали още е така

# 606
Аз допреди няколко дни нищо не бях купила, но вече имаме количка, дрешки за първо време размер 56 и 62, комплект за изписване, лигавче, шапчици, ръкавички, нощничка, както и чаршафи, одеалце и юрганче и няколко пелени. Съветвам ви да отидете в някои склад или търговия на едро и да си ги накупите наведнъж и на евтини цени, по сайтовете и по централните магазини са в пъти по-скъпи, не си заслужава.

# 607
Зависи колко големи бебоци ще се родят. И двамата батковци ги родих 20 дни преди термин. Единия 3 кг и 49 см, а вторият 2,5 кг и 48 см. Ми 50 размер си ги носиха до месец. Тогава имах и 52 та и него носех. Ма 48 см да го облека с 56. Но едно 4 кг и 52 см 50 р-р ще му е малко още от раждането. Запасявам се с няколко бройки 50 и повече от 56 и нагоре.

# 608
Взех няколко 56 и повечето 62. Предвид, че ще са летни бебета повечето време си я представям само памперс вкъщи. Брат й, който е априлче, цяло лято беше гол

# 609
SummerStorm кураж и от мен! Да се оправя бързо това кръвно и да си спокойна! Важното е, че бебчо е добре Hug А ти си силна мама и ще издържиш това предизвикателство!

Как сте, момичета? Аз вчера нещо се бях шашнала, че рядко усещах бебето и някак по-леко, но четох, че е нормално да има такива дни. Бях доста в движение, че чистих из нас и може да съм го приспала. Тази сутрин добре, че го усетих как си ме рита на няколко пъти, че бях на крачка от спешния кабинет Grinning На вас случва ли ви се някои дни да усещате бебето по-малко и по-притъпено?

Ох, добре че и ти писа!!! И аз вчера съм в паника че много по леко го усещам😢😓! И аз мислех дали да ходя в спешен кабинет.
И при мен точно беше по активен ден, аз повечко се движих, но незнам дали може да е от това.
Или при мерно се е обърнал някак и заради това. Наистина споделете според вас колко трябва да се изчака преди наистина да трябва да сме притеснени и да търчим за преглед??

# 610
Междудругото и аз вчера, и онзи ден я усещам доста по-рядко. Снощи хапнах сладко, легнах и си побутнах малко коремчето та започна и тя да се движи. Днес, като че ли я усещам повече. Утре съм на ФМ и се надявам всичко да е окей. Притесняваме, че бебчето върви с около седмица, седмица и половина напред. Тези дни и обременяване с глюкоза ще правим, нищо че кръвната ми захар онзи ден е 4.00.

# 611
Аз не я бях усещала изобщо 2 пълни дни и АГ каза да ходя веднага да ме види. Така че, предполагам поне ден.

# 612
Момичета искам да ви питам някоя има ли проблеми по кожата, аз съм цялата в червени точици по корема и гърба не ме сърбят но днес като се видях в голямото огледало по гърба имам повече  майка ми казва че това е от бременността защото не ми идва и незнам дали да ходя на кожен или да питсм аг

# 613
Първото облечено боди на баткото е 50рр от там,него го пазя. Имам спомен,че го облича един-два-три пъти най много 😁
Сега като го погледна,ми то наистина като за кукличка 😁 (Ух в тая връзка,имах клиентка,която взимаше от мене памперси 1ца на котката си...каква е била тая котка голяма незнам 😁)

Тя направо от 56рр размер ще започна и аз.

Имам спомен,че като се регистрира имейл за бюлетин в хм,получавате 10% отстъпка+безплатна доставка... Не съм гледала дали още е така
Моята котка е 6кг 😂 направо за 2-ка😼 дрешки купих няколко 56 и 62, които отговарят на 56. Със странично закопчаване намирам в борсите за бебета цени около 6лв, има страница във фб bgdreshki ако не се лъжа. Дизайна не е уоу, качеството нямам представа какво е(първо бебе ни е и нямам представа кое от къде) взела съм само 1 2 бр и не са изпрани все още. Реших да отложа купуването на дрешките за по към юли да видим приблизително голямо или мъничко ще е бебчето. С дълги ръкави и крачоли ми даде приятелка, мислите ли че ще са нужни точно в началото, примерно вкъщи на температура около 24гр да речем как трябва да са облечени🤔🤗

# 614
  • Варна
Ще погледна, Благодарско 😊

Ние от самото раждане (25юли) го обличахме с къси дрешки. Даже на вън само по боди късо и без чорапки. Имахме и някоя друга дълга дрешка за дъждовните дни,даже се случи така,че на изписването беше дъждовно и с дълго дрешки  😁

Иначе тук на снимката мисля,че е на има-няма 10дни (изкарвах го от 7ми ден,като на изписването пропътува 400км😁)

Общи условия

Активация на акаунт