Пролет идва вече, расте стремглаво ЮЛСКОТО човече - мами с термин ЮЛИ 2021 - Тема 3

• 51 567
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
И аз се сблъсках с гъбичките миналия месец, изписаха ми Канестен и за сега всичко е наред. Аз имам дилема, понеже ми е много трудно вече обезкосмяването в интимната област и се чудя дали да не отида на козметик за кола маска🤷♀ Но малко ме е страх дали няма да е много болезнено, понеже от както разбрах, че съм бременна спрях с колата маска и започнах със самобръсначка 😞

И аз вече яко се мъча с обезкосмяването там долу... почти не виждам и се разпъвам в какви ли не пози и не ми е удобно Grinning Пък си представям, че следващите седмици ще става само по-трудно... И аз съм със самобръсначка. Вие как се епилирате? Удачно ли е ходенето на козметик в момента? Thinking

# 586
Аз доколкото знам, никак не са препоръчителни кола маска и подобни процедури, заради риск от инфекции. Даже няма да се учудя, ако козметичката ви откаже (така се случи с една приятелка). И на мен ми става все по-трудно.. ама остана още малко, ще изтърпим 😁

# 587
И аз до сега се обезкосявах сама,но вече не виждаам... таа ще е по рядко 😀 В понеделник съм на преглед та предния ден таткото ми обеща да ми помогне с часта с обезкосмяването 😀 Ще бъде голям смях ,дано не ми отреже нещо 😁😁

# 588
Аз за сега ходя на кола маска веднъж на 30 дни и правя и интим.
Но ходя на само едно място и при една определена козметичка, която има опит с бременни ( не е реклама, само споделям за тези от София- дуписима в стрелбище а козметичката е Виктория).
Много е внимателна и знае и как да застана за да ми е удобно с този тумбак 😀!
Иначе кола маска, Атанасова при която се следя , каза че не е Ок само ако има контракции. Че болката и дърпането може да ги засили.

# 589
Здравейте и от мен! Относно обезкосмяването с първата ми бременност ходих през цялото време на козметик.Аз родих в понеделник ,а в петък бях на кола и ми беше супер.Нямала съм никакви проблеми с бременност,а козметичната беше много по-внимателна. Сега нещата са много различни и не смея да отида. Аз съм с Ешерихия коли във влагалищния секрет и нямат премахване. И при мен нещата стоят по абсолютно същия начин през нощта- ставам до тоалетна по 5,6 пъти и като си легна започва купонът в корема ми, почти не спя:(

# 590
С първата бременност ходих на козметик 2-3 пъти през втората половина на бременността. Сега обаче не съм ходила нито веднъж, по-страхлива съм, отделно имам контракции и кървене в 17г.с. и няма да рискувам, карам колкото мога със самобръсначка.

Относно активността на бебчетата, има ли такива, които през нощта са спокойни, а буйстват денем? Моята госпожица е с подобен режим. Понякога като ставам за тоалетна я усещам как помръдва, но не ми е раздавала ритници през нощта.

# 591
И нашата принцеска е сякаш по-активна през светлата част. Вечер, когато си легна, усещам нещо, което ме притеснява,  тъй като все още е разположена надлъжно, като се завъртя наляво, започва да рита в ляво, към паласките ми☺️,  ако се обърна надясно, започва да ме рита вдясно. Струва ми се, че не й е комфортно, но ме е страх да спя и по гръб, чувала съм, че не е добре, та не знам какво да правя.

# 592
И при мен често е така като съм легнала на една страна. Не е нито главично, нито седалищно, а напречно ако мога така да го обясня.

# 593
И аз като легна на дясно ме рита там,обръщам се на ляво там започва да бута и за това мисля че е застанала на страни. Странното обаче е че често я усещам да ме рита и горе високо когато съм седнала🤔 та се чудя какви ги върши . В понеделник съм на 4Д при моята АГ е ще разпитам 🙂

# 594
Добро утро момичета! Минавам да се оплача... От няколко дни съм в болница заради високо кръвно. Това моето кръвно както си беше 140, 150 като го мерих вкъщи, сега в болницата се е закотвило на 160 и не иска да помръдне. Пия мисля, че най-високата доза от лекарството за кръвно, отделно ми слагат инжекции мускулно от време на време и нищо. Disappointed Ако продължава така скоро няма да се прибера... Иначе с бебчето всичко е наред. Лекарите и акушерките са много внимателни. Слушат тоновете всеки ден, понякога трудно го откриват, защото му е широко и си се разхожда. Предупредиха ме да лежа и да спя само на лявата страна. Относно активноста... През светлата част го усещам повечко, през нощта си спим. Та така де, стискайте палци да пада това кръвно и да си ходим вкъщи скоро. Hands Pray

# 595
  • Варна
SummerStorm, стискам палци скоро да се нормализират нещата и да се приберете вкъщи. Важното е, че бебчо е добре, всичко ще бъде наред. АГ винаги ми повтаря, че спокойствието е много важно в този случай. Това кръвно се оказа много коварно в седмиците, в които сме. Съветвам момичетата, които не го мерят редовно, да започнат да го мерят, много е важно. Аз също съм с високо кръвно, но с хапчета успявам да го държа в норма засега. Заради таласемията кардиоложката ме предупреди, че е нормално да съм с по-висок пулс.
Аз бебчо го усещам най-много сутрин като се събудя и вечер преди да заспя. Върви си по-големичко за седмицата, но докторите казаха, че е Ок. Минах и последната ФМ в 28+6г.с, всичко изглежда наред, само заради кръвното иска да ме види на контролен доплер в 33-34г.с

# 596
SummeStorm стискам ти палци и аз, всичко ще е наред!

Да попитам последната ФМ от 28г.с ли можеше да се направи, че при лекаря, при когото ходя има час само за утре, а аз съм в началото на 28-ма все още.

# 597
  • Варна
Усмивка, в Надежда късната ФМ започва от 28г.с, на други места е от 30г.с

# 598
Благодаря mary, Усмивка. Пустото му спокойствие много трудно се получава... за кръвното съм напълно съгласна - мерете го от време на време защото може да е високо, а вие нищо да не усещате. При мен точно така се получава.
ФМ аз правих в 28 + 1, няма проблем.

# 599
Съмър, да му се незнае и смотаното кръвно! По-добре да си в болницата.... там ще следят всичко изкъсо, пожелавам ти много, много успех! Наистина както казват най-важното сега е, че въпреки всичко бебче се чувства добре! Опитай се да не се притесняваш, стискам ти силни палци!! ❤

Общи условия

Активация на акаунт