Пролет идва вече, расте стремглаво ЮЛСКОТО човече - мами с термин ЮЛИ 2021 - Тема 3

• 51 593
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
Много ви благодаря, момичета! Успяхте наистина да ме успокоите 😊♥️

# 571
И моят е 23ти, но в понеделник ми казаха за пореден път, че върви с 2 седмици напред. Вие нормално или секцио ще раждате, не знам дали и при мен ще изместят термина напред, при положение, че ще раждам секцио?

Както бях ви писала съм с подпухнали крака и ръце, доктора ми каза да намаля солта и да почивам повече. Иначе термина ми е на 23 юли, но при прегледа ми казаха че върви по голямо бебчето и термина се измести за 9ти юли

# 572
Много се надявам да ми позволят да родя нормално, но май докторите са на друго мнение. Още в началото на бременността очния ми лекар ми каза, че има опасност от отлепяне на ретината и би препоръчал операция. Ще ходя пак за окончателно становище от негова страна. Аз съм с т.нар. "мързеливо око" още от раждането. Имам и късогледство, а в училище 12 години ме освобождаваха от физическо точно поради страх от отлепяне на ретината.
В крайна сметка се опитвам да не се настройвам прекалено за който и да е от двата вида раждане. Важното е аз и бебчо да сме добре, а не да се правя на герой и да рискувам. Ще видим какво ще стане Relieved

И моят е 23ти, но в понеделник ми казаха за пореден път, че върви с 2 седмици напред. Вие нормално или секцио ще раждате, не знам дали и при мен ще изместят термина напред, при положение, че ще раждам секцио?

Както бях ви писала съм с подпухнали крака и ръце, доктора ми каза да намаля солта и да почивам повече. Иначе термина ми е на 23 юли, но при прегледа ми казаха че върви по голямо бебчето и термина се измести за 9ти юли

# 573

Секцио ще раждам, живот и здраве.. Иначе вашите бебчета колко големи вървят, моето вчера когато влязох в 26гс доктора ми каза 1170гр,малко много ми вижда

# 574
Как сте днес, момичета? Аз се включвам, за да помрънкам малко, че днес ми се спи много цял ден и нямам сила и желание за нищо Sweat А вчера бях толкова енергична цял ден. Не мога да разбера защо става така Grinning Има ли други като мен с такива колебания в енергията напоследък? Не съм ходила на ЖК от 21-ви март и вече издивявам как ли е бебето, хубаво, че поне си рита и мърда, та се успокоявам. ЖК през цял месец ми се струва мъчение. Кога зачестяваха? Сега поне си чакам трепетно последната ФМ следващата седмица Hug

# 575
Още работя,макар и от вкъщи.Усещам как се изморявам цял ден на стола,но мисля да работя до 45 дневен болничен. Днес следобяд така ми се спеше... Не си меря пулса.Усещам как на моменти не ми достига въздух ,господина е много подвижен.Утре съм на ЖК и ще видия колко е пораснал .За ФМ още се чудя дали да ходя .

# 576

Секцио ще раждам, живот и здраве.. Иначе вашите бебчета колко големи вървят, моето вчера когато влязох в 26гс доктора ми каза 1170гр,малко много ми вижда
За раждането и аз живот и здраве искам секцио, не сме говорили още с док, каза следвия път, който е чааак на 22 май. В 26седмица точно нашето момче беше 913гр доктора каза, че си отговаря за седмицата. Мисля, че разлика от около 200 300 гр не биха приели за съществена на този етап. За кога ти е термина 🤗

# 577
  • София
Здравейте мамчета 😊
Присъединявам се към Вас с термин 01.07 - момиче 🎀
Тези,които сте от София,къде сте решили да раждате,може ли да споделите?Аз все още не съм се насочила,даже и д-р не съм си избала 🤦🏼♀

# 578
Здравейте мамчета 😊
Присъединявам се към Вас с термин 01.07 - момиче 🎀
Тези,които сте от София,къде сте решили да раждате,може ли да споделите?Аз все още не съм се насочила,даже и д-р не съм си избала 🤦🏼♀
Добре дошла 😊 Аз съм се насочила към Софиямед, д-р Кръстев. Имам късмета да е близък семеен приятел. От години си ходя при него, вярвам му и ми харесва, че е привърженик на естественото раждане, което е много важно за мен.
П.П От седмица някъде усещам бебка по различен начин..продължава да рита, но повече се върти, обръща..не знам и аз точно какво прави, но е странно 😁

# 579
Как се момичета? Аз тези дни се чувствам доста добре, но започна едно ужасно безсъние, а стана ли до тоалетната бебето започва едни движение, лупинги, протягания Grinning

Във влагалищният ми секрет както се и очакваше се изолираха гъбички Кандида. И преди съм имала и знам колко са ужани и упорити, но странното е, че освен белезникавото гъсто течение нямах други симптоми (парене,щипане,сърбеж или миризма). След Гиназола, като че ли положението се оправи и почти нямам течение, освен изтичане на час от крема.
Има ли някоя друга мама с гъбички, казаха ми, че при бременност са широко разпространени, но задължително трябва да се лекуват.

# 580
Как се момичета? Аз тези дни се чувствам доста добре, но започна едно ужасно безсъние, а стана ли до тоалетната бебето започва едни движение, лупинги, протягания Grinning

Във влагалищният ми секрет както се и очакваше се изолираха гъбички Кандида. И преди съм имала и знам колко са ужани и упорити, но странното е, че освен белезникавото гъсто течение нямах други симптоми (парене,щипане,сърбеж или миризма). След Гиназола, като че ли положението се оправи и почти нямам течение, освен изтичане на час от крема.
Има ли някоя друга мама с гъбички, казаха ми, че при бременност са широко разпространени, но задължително трябва да се лекуват.

Относно безсънието и при мен е същото, сякаш, ако стана до тоалетна се събужда бебето и като си легна и се завъртя на ляво започва да ме ръчка сякаш не му е удобно, объщам се на дясно, хайде пак. И така не се заспива доста дълго време... Чудя се дали да не си взема от тези възглавници за бременни, ако помагат. Не знам дали има друг начин да се избегне това безсъние. Sad

# 581
За гъбичките Кандида съм ползвала макмирор в края на 3 месец 12 дни след това несъм имала проблеми с кандида.
Как сте с пулса знам че по време на бременност пулсът е по ускорен, но моя е май в побече не падало под 100 а днес е 124 при вас как е

# 582
Кандидат и аз имах в 3 месец. Нямах никакви оплаквания - нито течение, сърбеж или каквото и да е др. Лекувах с клотримазол и с 12 таблетки се изчисти.
Пулса ми също е висок. Като вдигнах кръвното го по държах над 100 към 110 115. Сега с хапчетата за кръвно като свалих кръвното падна на около 90 до 100.

# 583
Гъбички имах и аз в 4 месец, лекувах с Клотримазол. Интересното е, че тогава нямах никакви симптоми- нито течение, сърбеж или каквото и да е. Последните 2 микробиологии са чисти пу-пу, за сметка на това съм с постоянно течение..
За раждане съм се насочила към болница Надежда. Там се следя, ходя на ЖК, там е кардиолога и ендото при което ходя. Доволна съм, имам и скорошни мнения от близки, раждали там.

# 584
И аз се сблъсках с гъбичките миналия месец, изписаха ми Канестен и за сега всичко е наред. Аз имам дилема, понеже ми е много трудно вече обезкосмяването в интимната област и се чудя дали да не отида на козметик за кола маска🤷♀ Но малко ме е страх дали няма да е много болезнено, понеже от както разбрах, че съм бременна спрях с колата маска и започнах със самобръсначка 😞

Общи условия

Активация на акаунт