Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 193
  • 760
  •   1
Отговори
# 105
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
точно за теб си мислех. Simple Smile би стояло добре с фенерчето с тикви. Simple Smile

# 106
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ДАМИ!

Идвам да се похваля с готовото коледно гобленче.

Сега започнах един проект, който бях замислила да шия за Китайската година на прасето. Но не хвана ред. Но сега точно ми се шие нещо такова цветно.

Скрит текст:

# 107
страхотен прасчо. Simple Smile или праска. Simple Smile
а теле нямат ли? да си направиш серия. Simple Smile

# 108
Добри, праска е, виж каква е кокона и какво герданче си има. Имала си другарче.
 Теле няма, ама има един много фешън бик

И Лисанка

# 109
лисичката е чудна. Simple Smile
и телчето не е лошо - като руский мужик е, с тая рубашка. Simple Smile
аз си мислех, че са китайчета и има целия китайски хороскоп. Wink

# 110
  • Бургас
Хриси честито завършено гобленче! Много радва окото! Чак ми стана Коледно на душата! А прасенце голям сладкиш...Heart Eyes

# 111
Hrisi, ужасно сладуресто, право в сърцето ме уцели! И прасчо е сладък Heart Eyes

Аз, срам не срам, пускам етап, който съм снимала преди 5 дни. Нямам време да дишам...и да шия Sad

# 112
Праска не е оригинал, не помня откъде имам схемата. Но много му се радвам на цветовете, а и много лесно върви.

# 113
  • Карлово
Привет , дами! Честит празник!
Hrisi Много красиво, честито! 3ори романтична зимна картина!!
st. Dobri права беше за иконата, не е моят тип, но аз все за някого подарък правя. Много трудно вървят тези полета едноцветни....Спрях я за малко и днес уших една друга с мъниста
Скрит текст:
за подарък , разбира се

.
Света Марина  е мръднала съвсем малко, така че етап другия четвъртък...
П.П Вижте какво открих, дамите туристки , целия комплект...

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 06:30 от тихерула

# 114
Тихерула благодаря за линка! Набързо поръчах едно от тези малки гобленчета. Дано си заслужават, досега не съм поръчвала комплекти. Пишеше, че ще дойде от 30 до 50 дена, така че ще си отчакам Simple Smile.

# 115
  • Бургас
Ох Зори, ма как шиеш! Всичко ти е наредено, подредено всяко бодче си личи че е ушито с кеф и любов..Като го метнеш от единия край и само него винаги изглежда завършено някак...голям стимул си...А зимата е приказка...пак се връщам да го гледам...Много ми е зимно на душата нищо че шия есенен семплер..( Добри тук да затвори очите) Blush
А те мисля от една седмица, изчезна и се притесних, радвам се че си тук.
Аз нямам голям напредък но ще покажа по късно! Blush Ей тъй, за отчет!

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 05:59 от pyypi

# 116
  • Пловдив
Привет, момичета Simple Smile Бързам, бързам и все не стигам до финал: Имам още 2 цвята полукръст и контур.

# 117
pyypi, тук съм, чета ви, но не ми остава време за писане, защото гледах да отхвърля забатачени задачи докато дъщерята е присъствено. От днес отново сме под "домашен арест" Grinning та се надявам и за шиене, и за писане да имам повече време.

did_tag, какво слънчево настроение носи твоето гобленче. Мед за душата на Добри Grinning

# 118
точно се чудех какво да напиша. Simple Smile слънчево, цветно и пъстричко е. Simple Smile точно каквото обичам.

# 119
И аз да се запиша със скромен етап, надявам се вече да имам повече време и да напредна.

Общи условия

Активация на акаунт