Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 240
  • 760
  •   1
Отговори
# 240
  • ПАЗАРДЖИК
Здравейте, момичета, много красоти видях и като проекти и като етапи! И аз си падам по котенца и някой ден ще ушия тези на Дим, в кошницата , но сега завършен Лондон за точно 3 седмици!

# 241
Някой поръчвал ли е от този сайт - https://anika99.com/index.php?route=product/product&product_id=752
Доволни ли сте?

# 242
Аз не, ако искаш погледни - Творим заедно, 8888.бг от там съм и съм даволна

# 243
Аз не, ако искаш погледни - Творим заедно, 8888.бг от там съм и съм даволна
Благодаря много за отговора! Точно 8888.бг гледах. От там ще поръчам. Приятна вечер!

# 244
Някой поръчвал ли е от този сайт - https://anika99.com/index.php?route=product/product&product_id=752
Доволни ли сте?
Прочетох написаното-смях се с това описание и честно казано, никога не бих си купила от там. Искам 80 см, защо трябва да искам 8 парчета?

# 245
От  8888.бг  съм поръчвала доста пъти и в годините назад и сам доволна, нямам забележки.
olenka63, не ти я режат на парчета, а ако си поръчаш примерно 8х10 см. ти режат 80 см. Това е доста удобно, защото при по-скъпите ленени панами с 60 лв. метъра не те задължава да вземеш цял метър, или половин метър, а тоно, колкото ти трябва. Може да ти трябват само 20 см. ширина за мотивчета, тогава си избираш 2х10 см. и ти режат 20 см. ширина. Не съм пазарувала точно от този сайт, но от подобни, които предлагат същата опция. Удобно е.

# 246
От  8888.бг  съм поръчвала доста пъти и в годините назад и сам доволна, нямам забележки.
olenka63, не ти я режат на парчета, а ако си поръчаш примерно 8х10 см. ти режат 80 см. Това е доста удобно, защото при по-скъпите ленени панами с 60 лв. метъра не те задължава да вземеш цял метър, или половин метър, а тоно, колкото ти трябва. Може да ти трябват само 20 см. ширина за мотивчета, тогава си избираш 2х10 см. и ти режат 20 см. ширина. Не съм пазарувала точно от този сайт, но от подобни, които предлагат същата опция. Удобно е.
Зори, разбирам, просто го намирам за излишно. Аз също пазарувам по-едричко. 100 см , 70см , даже под тези 70 не съм падала. Мразя парчета. Обичам да си имам доста в къщи. Не зная кога, каква муза ще ме обземе. Като си почивам сега повече и не правя нищо, са ме обзели мисли, че имам само бяла и сива основа. Екрюто го свърших, но си мечтая за нещо по-цветно-червена, тъмносиньо, коледно зелено. Не че ми трябват и планове нямам за тях, нооооо е добре да си имам.Simple Smile

# 247
Помогнете ми да намеря таблица ДМЦ-АРИАДНА,моля!

# 248
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
това върши ли ти работа?
https://en.calameo.com/read/0008525326d63c4d7952b

кой питаше за стари броеве на "Галерия бродерия" http://chispitas.gallery.ru/?p=albums&parent=olid

# 249
Помогнете ми да намеря таблица ДМЦ-АРИАДНА,моля!
Горещо ти препоръчвам да не се водиш по таблицата. Веднъж съм я ползвала и да ти кажа такива безумия има там - двата цвята нямат абсолютно нищо общо. Най-добре на живо в магазина си подбери цветовете, ако ти трябва за гоблен.

# 250
Благодаря Добри и Мила!Убедих се,че разминаването е голямооо.
Честита пролет мили момичета!

# 251
  • Бургас
Честита първа пролет и от мен Flowers Deciduous Tree Flowers Hibiscus
Хайде хубавелки, който шие пролетно показвайте да напълним очите и сърцата...Добри специално теб поздравявам с прекрасни чувства и пролетена свежест ..Heart

# 252
А, честита пролет с леко зимен привкус 😀

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 09:49 от 3ори

# 253
  • Бургас
Честита да е Blush Зори!
Мале как ме зарадва тази сутрин, вълшебна зима се получава при теб!
Много радва окото! Heart Eyes Kissing Heart Благодаря че сподели тази красота с нас!
Ами не се стърпях и аз цъкнах етапче:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 10:38 от pyypi

# 254
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
...една, че две, че три (не дай Боже)
усилни паметни години...
ДО ли беше, ХО ли беше да го опишеш!
ни ми се шие, ни ми се плете... на няколко пъти сядам зад машината, там май най-добре се чувствам, но и там не ме влече много.
стискайте ми палци да оцелея следващата седмица, че вече не знам на кои хора съм.
Sad оплаквам ви се, натоварвам ви. Извинете ме.

Общи условия

Активация на акаунт