Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 243
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Hug Добри, с теб сме! Всичко отминава! Hug

# 256
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Добри напълно те разбирам и ти съчувствам с пълна сила. Аз съм с Ковид (нищо ми няма, добре съм физически), но душата ми изпушва... Понеже и принудителен отпуск бях ще стоя затворена 1 месец! До края на март...
Аз шия, ама дето викаш - хич ми не върви... И бонуса - децата са затворени с нас...
Как ще изкарам незная!

Стискайте палци да не полудеем..
И показвайте етапи, че ми сгрявате погледа! Heart

# 257
  • Sofia
Момичета, Добри, CvEtEmOe, пожелавам бързо да отминава Flowers Hibiscus

Иначе и на мен нищо не ми върви, нито гоблени, нито четене, подхващам някой филм- разсейвам се, не ми се гледа нищо...Психическото натоварване е по- лошо от всичко друго, за съжалениe.

Гледам обаче красотите ви, докато бавно, като един охльов, напредвам със Фара. Бродирам от дъжд на вятър, но ще стане.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 13:17 от Vesito

# 258
Здравейте и честита първа пролет и от мен! Вчера я завърших тази четворка,нооо нещо не ми харесва в нея. Наречете ме чисто луда, но снощи като ги наредих един до друг и реших, че единият мечок не ми се вписва добре в четворката и започнах да го шия наново (това не го правя за първи път-да започна нещо наново, защото не ми харесва резултата). Я кажете, така като ги гледате, дразни ли ви нещо?

# 259
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Здравейте и честита първа пролет и от мен! Вчера я завърших тази четворка,нооо нещо не ми харесва в нея. Наречете ме чисто луда, но снощи като ги наредих един до друг и реших, че единият мечок не ми се вписва добре в четворката и започнах да го шия наново (това не го правя за първи път-да започна нещо наново, защото не ми харесва резултата). Я кажете, така като ги гледате, дразни ли ви нещо?
Мери, не ме ме дразни. Не е точната дума. Но мечето градинар, което полива е с по-тъмни цветове май...
Някак е по-наситено, по-ярко... По-нещо си... Rolling Eyes

# 260
  • Sofia
mery 79, не знам дали е от снимката, но единия в ляво долу е по- тъмнокафяв. Обаче ми харесват много и така и 4те, аз не бих го шила отново Simple Smile

# 261
Момичета тук сме заедно в добро и лошо. И това е хубавото, всеки получава помощ и подкрепа не само за хобито. Цвете мое, Добри, нещата лека , по-лека ще се оправят.
Имам време, шие ми се, но ми се схващат и 10 пръста на ръцете и не само те, но ме затруднява да шия. Та сега към 10 лекарства добавих и магнезий. И  сега телефона само звъни-хапче, през целия ден докато легна.
Зори, поглеждам навън за сняг-няма, поглеждам в темата има.Красота.
Пипи, добре напомни и твоята красота, и ти благодаря за етапа.

# 262
Да, точно този с лейката не ми се вписва и точно защото е с по-тъмни цветове. Стана така, защото бях си поръчала и четирите от Чудесная игла, но дойдоха само трите и аз си направих сама схема за четвъртия, като гледах от компютъра. Още докато го ших видях, че ще стане по-тъмен. И снощи преработих цялата схема наново, като драсках върху нея с различни цветове моливи и гледах от другите три мечока цветовете, за да стане и той като тях. Всичко правя на ръка, без компютърни програми и т. н., а в една голяма тетрадка с малки квадратчета. И снощи към 1 ч започнах същия мечок отново...абе...луда съм си Wink

# 263
  • Разпиляна във въображението
Момичета, пазарували ли сте конци от Алиекспрес? А гоблени?

# 264
  • софия
Големи красоти показвате всички.
От али поръчах един за проба аз, но нямам време за шиене и съм до никъде. Нямам търпение да видя какво ще се получи, че имам няколко набелязани .
 На болните пожелавам бързо да се оправят!

# 265
Да, точно този с лейката не ми се вписва и точно защото е с по-тъмни цветове. Стана така, защото бях си поръчала и четирите от Чудесная игла, но дойдоха само трите и аз си направих сама схема за четвъртия, като гледах от компютъра. Още докато го ших видях, че ще стане по-тъмен. И снощи преработих цялата схема наново, като драсках върху нея с различни цветове моливи и гледах от другите три мечока цветовете, за да стане и той като тях. Всичко правя на ръка, без компютърни програми и т. н., а в една голяма тетрадка с малки квадратчета. И снощи към 1 ч започнах същия мечок отново...абе...луда съм си Wink
Мери, не си, не си луда, просто безкомпромисна:smile:Flowers Hibiscus

# 266
  • Пловдив
Момичета, виртуално гуш.... Няма да се давате. И аз цяла седмица изкарах зле, но не ковид и не съм шила нищо. Едва днес поших няколко часа: , Някога ще стане това: И да ви се похваля за Тодоровден, вместо именника какво получих:

# 267
mery 79, признавам те, ти си перфекционист! Да не си Дева (като мен Grinning), защото това си е диагноза Joy.
pyypi, как хубаво и цветно напредваш! Ама хитруша си ти, първо шаренкото, да отметнеш сложното и после фона - пей сърце!

Добри, гуш! Макар и аз леко да изкрейзвам на моменти, няма да се даваме. Вярвам, че предстои и по-добро!
CvEtEmOe, и за тебе гуш! Бързо да изпратиш по живо по здраво гадняра!

did_tag много хубаво се получава и ленът е страхотен. Ще стане един път! Разкошна саксийка  Heart Eyes

# 268
  • Карлово
Момичета, пазарували ли сте конци от Алиекспрес? А гоблени?
Моят Сан Франциско е от там. Не е съвсем лош. Има и абсолютни копия на ДИМ, а има и прогони... Зависи ...
Скрит текст:

# 269
mery 79, признавам те, ти си перфекционист! Да не си Дева (като мен Grinning), защото това си е диагноза Joy.
Близнаци съм. Това значи двама перфекционисти Laughing Laughing Особено откъм гоблените - шия, разшивам и пак шия, докато ми хареса. Или го започвам наново, както този мечок...

Общи условия

Активация на акаунт