Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 556
  • 760
  •   1
Отговори
# 555
  • София
От мен млечно кафяво или дори сивото.
Но лично аз бих си купила панамата и с нея в магазина за конци. На място да наложа отгоре цветовете и тогава си мисля че най-добре ще може да се види кой цвят ще е подходящ. Simple Smile

# 556
  • София
Това са цветовете на ДМЦ:

Малко по-скъпи са, но от тях според мен има по-подходящи нюанси. Например 51, или 67, ако искаш да контрастират повече различните цветове. С 99 също ще се получи чудесна комбинация.

# 557
Dance of dragonflies - RTO

# 558
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чудесни са тези водни кончета. Simple Smile

# 559
Мила Мира, голям проблем си създаваш с тази прасковена панама и тези меланжирани цветове. Flowers Hibiscus
92-зелено,93- синьо,  мисля че ще контрастира добре.
Като цветове на мен много ми харесват 69 и 105, но не са за тази прасковена панама(поне за мен ).
Теди е права, с панамата в магазина, защото така ще е най-добре за подбора на цветове.
Аз не шия, но ви следя. Жалко, цели 2 месеца пропуснати.

# 560
чудесни са тези водни кончета. Simple Smile
Благодаря, толкова отдавна ги исках . Вече знам къде ще ги закача и нямам търпение да ги сложа в рамки, но ще е по-нататък, че сега чакам на 5 да ми монтират рамки и ще ми дойде нанагорнище да дам и тези трите.

# 561
разноцветни ли ги мислиш?
или еднакви за всичките три?
и в двата варианта има чар. питам само от любопитство. Simple Smile

# 562
Мисля или да са еднакви и трите, или да са с еднакви рамки, но с различни акценти в паспартуто. Ще видя когато ги занеса в ателието  какво ще ми хареса.
Ще стоят един до друг на една празна стена в коридор.

# 563
  • sof
Възхитителни неща са показани, аз защо не разглеждам всеки ден?!? Надникнах, че се замислихколко малко време имам и дали да снимам утре етап. Браво!

Mila/MilaMira/NoMe, за питането ти по-рано, вж коментар #97 в тема 142, където вече се изказвах, да не досаждам пак; в днешно време семплерът просто си е стил като реплика към едновремешните "моделници" и никой не се бори за дълбок смисъл на декоративните мотиви и/или подредбата им. Не знаех, че китайците открито я копират/пиратстват Джулс, а то cz les russses ги има всичките, да не чакаш пратки от китай следващия път.
За Pаndemic, огромен е и доколкото съдя от общото ти представяне, ще те задръсти. Ших Pilgrim на 36 каунт лен цвят "cream"(сметана) с DMC4522, отидоха 12 чилета в 1 кат. От отзиви само, изобщо не бих разглеждала некачествени конци от сорта на Ариадна за такъв голем проект, мое мнение. Любопитно ми е и следя.

# 564
Simple Smile Simple Smile значи в един пост съм успяла да объркам всичко - каунта, цвета на паамата и цвета на конците Simple Smile Simple Smile
но пък помня кой го е шил Wink

# 565
Благодаря на всички Heart Yum Heart

# 566
  • Пловдив
Момичета, имам нужда от съвет. Влезе ми една мисъл в главата и не ми дава спокойствие. Искам да започна един семплер на Long dog - Pandemia. По схема е едноцветен /монохром ли се казва/. Гледах в ю туб има и дами, които го оцветяват в различен цвят, комбинации от цветове и т.н. Искам и аз така да направя, но се притеснявам, че ако тръгна да го комбинирам цветово няма да се справя. За това реших да го шия с меланжирано мулине. И сега пак трудност. Каква панама да избера? Спрях се на Aida zweigart цвят праскова https://emillygobelins.com/panama/panama-Zweigart/linda-schulert … 1235-4094-Apricot
а от меланжираното мулине кои цветове биха били подходящи за тази основа според вас https://emillygobelins.com/konci/konci-ariadna-melanj
  Искрен съвет - бягай от Ариадна, не струват....

# 567
Ариадна са ужасни!  Заплитат се и се размъхват.

# 568
  • sof
Много красиви сте, и рисуваното паспарту, и морските кончета! Извадих и се записвам пред-четвъртък с един тематичен приказен семплер, за да се мотивирам. Alice на AuryTM 32ct мурано.

# 569
И аз с етап

Общи условия

Активация на акаунт