Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 557
  • 760
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, да продължавам ли с тези точки около бродерията или не ? Иначе контурите на големите букви остават, харесват ми

# 541
  • sf
На мен с точки ми харесва повече.

# 542
Здравейте
Шия ето тези магнолии но съм си намокрила схема  номер 3,ако някой я има и ми я изпрати ще съм ви много благодарна

# 543
  • София
Здравейте
Шия ето тези магнолии но съм си намокрила схема  номер 3,ако някой я има и ми я изпрати ще съм ви много благодарна

Привет. Аз я имам, леко е надупчена с игла, но е четлива. Пишете ми на лично съобщения адреса и ще я пусна.

# 544
Така, самплерите са завършени, изпрани и изгладени,понеделник отиват за рамки и ще ви ги покажа след това. И понеже ме сърбят ръцете и не мога да изкарам и ден без шиене, веднага подхванах ето този красавец, в който се влюбих от пръв поглед

# 545
Не мога да не се похваля с малко етапче, ушито за три дни

# 546
Mila - много приятно изглежда. Какво точно е това - прилича ми на шевица или семплър?

# 547
Събота и неделя ших по малко и ето докъде успях да докарам ловджията

# 548
Mila - много приятно изглежда. Какво точно е това - прилича ми на шевица или семплър?
Семплер е, на Long dog, но моят е от алиекспрес.

# 549
  • на Мелмак
Да си покажа чашките от пловдивското студио Simple Smile
Чакам рамка.
Скрит текст:

# 550
Страхотни чашки. Много красиви

# 551
  • Бургас
Много красиви чашки и нестандартно оформление. Честито!

# 552
Момичета, имам нужда от съвет. Влезе ми една мисъл в главата и не ми дава спокойствие. Искам да започна един семплер на Long dog - Pandemia. По схема е едноцветен /монохром ли се казва/. Гледах в ю туб има и дами, които го оцветяват в различен цвят, комбинации от цветове и т.н. Искам и аз така да направя, но се притеснявам, че ако тръгна да го комбинирам цветово няма да се справя. За това реших да го шия с меланжирано мулине. И сега пак трудност. Каква панама да избера? Спрях се на Aida zweigart цвят праскова https://emillygobelins.com/panama/panama-Zweigart/linda-schulert … 1235-4094-Apricot
а от меланжираното мулине кои цветове биха били подходящи за тази основа според вас https://emillygobelins.com/konci/konci-ariadna-melanj

# 553
От мен - глас за червеното или кафявото.

# 554
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
mila, динков май уши пандемията по време на първата вълна. Simple Smile
само по спомени мога да кажа - май на 32 каунт, бала основа с червено-кафяво-черен меланж.

твоят цвят е много свеж и приятен, но ми се струва, че в комбинация с червено ще е дразнещо за очите.

с някакъв едноцветен меден или млечно-шоколадово кафяв няма ли да е по-добре?

Общи условия

Активация на акаунт