Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 544
  • 760
  •   1
Отговори
# 585
Видяхте ли новите цени на DMC? Аз съм шок.
Поне от месец са вдигнати цените на DMC от производителя.
Anchor все още са на 1,10 лв.

# 586
  • Варна
И тук са 1,30 и 1,40 от много време.

# 587
  • с.Николово, обл. Русе
А аз не помня откога в Русе са на 1.50. Пазарувам от Росица Цакова - сайт Творим заедно. Там са на 1,05. Дори и с доставката, когато цветовете са много, ми излиза по-евтино. Освен това са супер точни.

# 588
Най-после готов:

Скрит текст:

# 589
  • Карлово
Зори , страхотен е!!!! Тихомълком ги вършиш чудесата!
Не мога да не ви се похваля... Нощес Света Марина ме погледна и ми се усмихна. Вече съм устремена към финала, че даже обмислям начина на транспортиране на гоблена до майстора, така че да не се измачка.

# 590
  • Бургас
Зори много красив, текът ми очите...чак ме хваща мерак да го ушия. Ама пусто нямам толкова ръце...Грее...
Тихерула, прекрасен ...вече на финал:blush:

# 591
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
сега разбрах кой е виновен за зимата навън. Simple Smile Simple Smile Simple Smile снощи и камината палехме. Simple Smile

света Марина не издържа да направиш първо фона Simple Smile
и аз съм така, въртя, суча, гледам първо да "прогледне" и тогава другото. не че правя много икони де, но тези които правих ме гледаха докато ги довършвах. Simple Smile

# 592

Преместих гергефа...Зори, чуден е!

# 593
Поздравления за всички етапчета, красоти големи!
Зори разкошен!
тихерула очакваме те другата седмица да си готова, страхотна стана.

За мен днес е "четвъртък" Simple Smile

Извадих си и картинката да отбележа до къде съм, че да се стимулирам, че малко остава хаха само 2 къщи още

# 594
mibobo, ти шиеш и контура сега ,така ли, не се ли размества?

# 595
mibobo, ти шиеш и контура сега ,така ли, не се ли размества?

Аз винаги така шия  успоредно и контура. Не, не ми се размества, единствено там където имам контур с 2 нишки може да се поусучат малко, но при изпиране и гладене си го нагласям с иглата и така. Аз не мога да си представя, както някои правят, да ушия целия гоблен и след това да шия само контур....а и не разбирам смисъла. Аз ще го подмятам сигурно дни наред докато го направя, така че той и тогава може да се размести.

# 596
Ох, и аз все се заричам да шия успоредно контура и все го оставям за накрая! Вече втора година влача един напълно ушит с недовършен контур.Почвам го донякъде и го оставям!

# 597
Аз бих си направила харакири ако трябва особено пък на този големия да го правя накрая Simple Smile . Но и друг да е по-малък, за мен е много по-трудно после да следя при всичко ушито къде е контура и мисля, че може и да пропусна някъде, а така като правя успоредно и не ми тежи толкова.

# 598
ясно, разбрах идеята. Аз на моя мисля на своя глава да сложа контур на някои места , като дойде момента ще искам съвет

# 599
тихерула, иконата става все пок изразителна и красива. Краят се вижда, което е най-важното Grinning.

az-mama2, каква красота се оформя Heart Eyes.

mibobo, много, много любимо селце! Какви хубави къщурки, какви красиви цветове! Браво!

Контура си го шия накрая аз, за десерт Grinning. По моите гоблени винаги има много контур, с много цветове и в повечето доста снежинки/френски възелчета. Снощи точно тях ших - за  два сериала време гоблена го затрупа снега Joy. Така съм свикнала и не мога да се пречупя да го шия успоредно.

Общи условия

Активация на акаунт