Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 246
  • 760
  •   1
Отговори
# 225
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple SmileSimple Smile Simple Smile точно "моите" са. Simple SmileSimple Smile Simple Smile
не съм шила семплер и го отчитам като грешка. Simple Smile първият мноооого ми хареса. явно съм по по-шаренкото.

# 226
И на мен много ми хареса първият, както и котките с годишните времена, много сладки!

# 227
И аз не съм шила, за това ми се прииска. По принцип харесвам основно пейзажи, и то по-големи, за това и все нямам завършен гоблен, че всичките ми са минимум 40/30 см.
Старая се тези дни да приключа един Риолис и ще се похваля

# 228
Мила, дали те обърках с Мила Мира? Ако е така извинявяй,  и много ми харесват котенцата сезони и фенерчето на Овен, как да им устоиш.Flowers Cherry Blossom

# 229
Да се включа днес с етапи, не много големи...защото са два Simple Smile , не мога да се определя какво ми се шие и ги редувам

и иконата

# 230
Мила, дали те обърках с Мила Мира? Ако е така извинявяй,  и много ми харесват котенцата сезони и фенерчето на Овен, как да им устоиш.Flowers Cherry Blossom
Не си ме объркала, аз съм 😀 Фенерчето с пиленцата така ми легна на сърцето ❤ Искам  да го ушия за Коледа. Само да сме живи и здрави 😀

# 231
  • София
Mila❤ честити ти придобивки. Всичките са много хубави. То в шкафа винаги се намира място за още. Аз също не съм шила семплер. Иска ми се, но в моя шкаф има точно 86 чакащи. И отделно съм си направила един албум с желани след като ушия поне част от тези чакащи. Казала съм си, че в този албум не може да има повече от 100 снимки и само променям тези "желани след чакащите".Blush

А ето и напредъка ми по настоящия проект

# 232
Теди в шкафа вече са почти с един намамлели. Тоя ще го приключиш скоро.
Ето и малкото етапче:
Сега

Преди:

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 19:14 от olenka63

# 233
Здравейте момичета.
 Уникални неща сте показали. Нахаресвах ви. Няма да изброявам, да не объркам някъде нещо.
Само  Mila за сезоните ще попитам, на коя фирма е.
Аз почти не съм шила. Изникват странични  неща,  на работа се изморявам и не стигам до гоблен. Ето етап за две седмици. Извадих го да го прегладя малко. Не е в идеално състояние, но....
За моите възможности доста бързо съм стигнала нагоре.
Скрит текст:

Опитах се да рамкирам на дъщеря ми нейния гоблен. Не е чак толкова сложно, но ако се оставя място е малко по трудно. Изкривен е много. Ще има оправяне. Важното е, че видях как става.
Скрит текст:
И не на последно място по важност, направих си подарък преди две седмици за рождения ден.
Скрит текст:
Имам едно питане. Сеща ли се някой за едни рошави котки за завършване. Мисля, че с шапка и свитък бяха. Искам нещо да направя за дъщеря ми, но е такъв странен вкусът й, че не знам какво да е. Искам да събера малко идеи и ще мисля. Лека вечер на всички.

# 234
Хексилина, от алиекспрес са котаците, но не знам от кой точно магазин. Когато дойдат след 2 месеца ще ги покажа.

# 235
Хексилина, от алиекспрес са котаците, но не знам от кой точно магазин. Когато дойдат след 2 месеца ще ги покажа.
Много благодаря. Намерих ги.
От алиекспрес не мога да пазарувам от тук. Открих ги в пинтерест.

# 236
  • там където има винаги вятър
До тук докарах парижанката, тая вечер не ми се шие...

# 237
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Здравейте момичета.

Скрит текст:
Уникални неща сте показали. Нахаресвах ви. Няма да изброявам, да не объркам някъде нещо.
Само  Mila за сезоните ще попитам, на коя фирма е.
Аз почти не съм шила. Изникват странични  неща,  на работа се изморявам и не стигам до гоблен. Ето етап за две седмици. Извадих го да го прегладя малко. Не е в идеално състояние, но....
За моите възможности доста бързо съм стигнала нагоре.
Скрит текст:

Опитах се да рамкирам на дъщеря ми нейния гоблен. Не е чак толкова сложно, но ако се оставя място е малко по трудно. Изкривен е много. Ще има оправяне. Важното е, че видях как става.
Скрит текст:
И не на последно място по важност, направих си подарък преди две седмици за рождения ден.
Скрит текст:
Имам едно питане. Сеща ли се някой за едни рошави котки за завършване. Мисля, че с шапка и свитък бяха. Искам нещо да направя за дъщеря ми, но е такъв странен вкусът й, че не знам какво да е. Искам да събера малко идеи и ще мисля. Лека вечер на всички.

рошльовците май бяха на Маргарет Шерри

виж тук https://www.pinterest.com/pin/273734483575998770/

и това Simple Smile

# 238
Добри, много благодаря. Те са. Намерих и други които ми харесаха. Ще мисля. Аз и нещо съвсем дребно  харесах, него на всяка цена ще го ушия. Това ще остане за по нататък.

# 239
Здравейте! Харесах всичко - Красота!!!!
Аз съм готова с моите теменужки. От вчера започнах котето.

Въпрос: От кой сайт си поръчвате панама - трябва ми Аида 14 бяла?

Общи условия

Активация на акаунт