Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 531
  • 760
  •   1
Отговори
# 630
Аз само да намина Simple Smile Остана едно птиче само от другата страна. В сравнение с вас, абсолютно нищо не съм шила. Вие сте машини. Почивните дни ако мога ще бодна малко. Уж за стимул минавам, но не мога. Въобще не виждам вечер.
Скрит текст:

Добри, благодаря ти. Ще видя по нататък какво ще измисля. Едната ми хареса много, не е и прекалено голяма.
Щях да казвам за семплерите  и буквите.
Скрит текст:
Тук където сме влизали по къщите и замъците  са показвали най- често избродирани букви, окачени от вътрешна страна на вратата на гардероба. Всичките им дрехи ( спално бельо, блузи, долни дрехи са били нашивани с инициалите на човека на който са). Само предполагам, че затова са редовете с букви и цифри. Разказвали са ни, че това е било първата работа на момичето и после от там е гледало за следващите си неща.

Аз от този месец вече съм на пълно работно време, но има почивки и не се усеща още.
Приятна и спокойна вечер.

# 631
  • Варна
Малко понапреднах с гобленчето

Но от днес съм на локален антибиотик на лявото око и ще трябва да пропусна шиенето следващата седмица за съжаление.Sad

# 632
  • Карлово
Финааааал!

# 633
  • Варна
Ехааа, че си бърза!
Браво и честито!

# 634
Бърза си. Много бърза.
Хексилина, не бъркаш за ръцете. Минаха ми те, но един месец нещо не бях добре с очите, беше ми замъглено. Сега нищо ми няма даже днес до обяд уших един конец.
Зори, чакам следващия проект. Дали ще е зимен?

# 635
  • Карлово

За четвърти път... начало... Stuck Out Tongue Winking Eye...
За подарък Heart

# 636
  • Evil thoughts can hide, I'll help release the mind I'll peel away the skin, release the dark within.
Н-ти започнат гоблен, показвам етап и какво трябва да стане след десетина години.

# 637
  • Бургас
Ето и началото на моя гоблен

# 638
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
kakво начало?! ти си го преполовила Simple Smile Simple Smile Simple Smile
и красавицата на шанън е с впечатляващо начало.
а тихерула с нейните икони-подаръци много ме радва. Simple Smile

# 639
Етап и от мен. За съжаление, тази седмица нямах много време за шиене. Можеше да съм го свършила, ама... Толкова.
Преди:

Сега:

# 640
  • Пловдив
И аз започнах едно мини на Анхор и живот и здраве като го направя, ще си завърша серията: Ще стане това:

# 641
  • София
Ето и от мен етапчета. Не е много, но времето е кът.

И другия

# 642
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ти си като времето Simple Smile Simple Smile Simple Smile не можеш да решиш зима ли е лято ли е....

# 643
Хахах, Добри, развесели ме, ама си е точно така. Много странна пролет, бих казала Grinning.

Страхотни, пъстроцветни проекти се подхванали всички, харесвам ви наред и ви се радвам. Утре ще гледам и аз да покажа какви ги върша.

Зори, чакам следващия проект. Дали ще е зимен?
Не! Смених посоката Grinning. Ще показвам скоро Hug

# 644
Здравейте,имам гоблен на Нова Слобода- романтика. Проблем ми е ,че панамата не е разграфена, до сега съм ушила само един такъв гоблен , но си го разграфих с водоразтворим маркер. А при този фона е тъмен и е висок гоблена, притеснявам се, че ще ми се разминат линиите нагоре. Въпросът ми е как да го започна , от лампата докато я свърша и после по готовата част да броя отстояние ,за следващите елементи- пеперудите. Какво ще ме посъветвате. Благодаря

Слагам снимка за ориентир- не е моя, от интернет я взех.

Общи условия

Активация на акаунт