Цветна и пъстра 146-та пролетна гобленарска тема.

• 52 536
  • 760
  •   1
Отговори
# 615
  • sf
Не е четвъртък, ама скоро не съм показвала. 😁

# 616
Да ви покажа какво завърших тези дни. Панамата я боядисах с боровинки около Великден, както бях споменала преди. Реших, че това наситено лилаво е подходящо за някое малко хелоуийнско мотивче и комбинирах няколко.
Мисля, че се получи много сладурско Simple Smile.

Последна редакция: ср, 19 май 2021, 07:12 от Calli

# 617
  • Бургас
Calli, ти си истинска  магьосница! Вариш, топиш, баеш .....и накрая  изхвърча пилето от ръкава....Поздравления!

# 618
Пак да покажа нещо от скрина... Wink

# 619
Calli, ти си истинска  магьосница! Вариш, топиш, баеш .....и накрая  изхвърча пилето от ръкава....Поздравления!

Armeria - ха ха, благодаря ти, много мило изказване Simple Smile .

Обожавам да експериментирам и да съм креативна, наистина ми доставя удоволствие Simple Smile.

Flowers Cherry Blossom

# 620
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile страшни сте!

закачката на кали показва защо навремето са измислили семплерите Wink

правиш си семплерче с хелоуински нещица и когато ти потрябва схемичка с паяци върху тикви си имаш моделчето готово и само боцкаш. Simple Smile

мери, много нежно. Simple Smile

# 621
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
В нищото, пак аз Joy
Здравейте! Току що боднах последен бод от второто камъче на моята Хаедска смарагдова фея. Толкова си го харесвам, че искам и с вас да го споделя...
Преди да стане готово:

Сега вече само то - второто смарагдче:

И само първото, че да не се сърди:

Страхотни неща правите и показвате всички! Усмихнат ден, от мен! Heart

# 622
Браво 😀 Скоро ще видим самата фея 🧚‍♀️

# 623
Calli, ама много ти е сладурско Хелоуинското семплерче Heart Eyesб. Поздравления за креативността!

mery 79, много хубави неща вадиш от скрина. Страхотно е!

CvEtEmOe, какво красиво смарагдче, като оченце е Hug. Много хубави цветове.

# 624
Благодаря, Зори!

st. Dobri - това е комбинация от два модела - на Мадам Шантили и Барбара Ана. Всъщност първоначално мислех да е само чашата с тиквите, но ми се стори празно и добавих вещицата, паячето и птичето.
Simple Smile

# 625
Според часовника станало четвъртък Wink С риск да ви отегча с моето ловджийско куче, ето докъде съм - преполових го .

# 626
  • Пловдив
Хайде и аз на отчета Simple Smile Снимката ми е от неделя, но ми е сложно да разгъвам чаршафа:   

# 627
  • sof
Бързо добрютро! Вие сте прелестни! Аз нямам временце и ви поздравявам!

# 628
Добро утро. Етап и от мен. Докарах го до фаза "преди контура", т.е. някакви петна на бял и син фон. Laughing
Знам, че контурът ще съживи картинката, просто в момента е нещо като нищо.

# 629
  • София
Прекрасни сте! Много ми харесва всичко, което правите - и саморъчно боядисаните панами, и семплерите , изобщо всичко! Радвам ви се и ме зареждате положително!
Аз бях обещала да се отчета тази седмица и по двата проекта, ето ги:
"Уикенд" проекта е до тук. Втори път го шия този гоблен, но си го харесаха и отново е за подарък. (Извинявам се, че е намачкан, но не се сетих да го изгладя преди снимката, а е на вилата) Flushed

И скромния напредък по "делничния"

Общи условия

Активация на акаунт